Şimdi Ara

Dershane ile nasıl pazarlık edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dgs için dershaneye gireceğim de fiyatı yüksek geldi yüz yüze pazarlığa gideceğim yüzde 40 gibi bi indirim yapmaları gerekiyor kayıt olmam için , müşteri kaçırmamak 1 kişi fazla başlamak için kabul ederler diye düşünüyorum ama yine de tavsiye istiyorum. Bir dershaneyle nasıl pazarlık yapılır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Dershane müdürünü tanıyan bi tanıdıgın varsa araya sok. Yada siyasi parti başkanlarından bir ichp mhp akp farketmez ilçe başkanlarından birini tanıyosan bi alo dedirt. hiç bişey yoksa de ki kardeşim benim param bu ben bu kadar verebilirim istiyorsan kaydımı yap.
  • yuzde 40 indirim için baya bi acındırman gerek kendini. senin için bu sorun degilse yardır, amcalarım dayılarım para yolladı bu kadar toplayabildim diye
  • Dedeni yolla köyden inek vardı onu sattık çocuk okusun diye, akıllı zekidir imkanlarimiz bu kadar faso fuso yapsın indirirler xd benim dedem yapmış haberim yok tatildeydim, durumumuz normal ama pazarlığı sever annemle gitmişler xd

• Atarlı olma. Taviz vermeyecektir. Acindirmayi deneyebilirsin. Son fiyat ne olur diye bi agzini yokla başta. Daha sonra "çalışıp biriktirdim durumum yok "gibisinden ayak yapabilirsin. Nakit verecem menvalinde yaklas. Her satici sever bu lafi.

• Biz zorlaya zorlaya 200 TL az ödemiştik. Kayıt 3.000'den aşağı olmaz dediler. Kadın olmaz dedi biz olur dedik. Kadın olmaz dedi biz olur dedik. Hıdır idi yunus idi

Sizi milli eğitim çalışanının yakınlarından biriymiş gibi sisteme kaydedeyim dedi. 200 TL cepte kaldı. Az paraymış demeyin

Sonra sınıfta muhabbeti açıldıkça herkes 3000 TL verdim dedi ben de 3000 dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.