Şimdi Ara

DERSHANE PARASI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane parası hakkında dershaneye ocak ayı gibi kayıt oldum, hemen hemen 1 ay gittim 1 ayın ücretini de ödedik, lakin malumunuz ocaktan sonra covid-19 virüsü sebebiyle dershanelere ara verildi ve dershanenin taahhüt ettiği hizmeti alamadım ve hala açılacak gibi de durmuyor ki açılsada zaten sınava 3 hafta kadar bir süre kaldı benim sormak istediğim konu gidemediğim alamadığım dersin parasını verip vermiyceğim sözleşme içeriğini ailem hallettiği için bilmiyorum ailemde okumamış o yüzden sözleşmede bu durumun belirtilip belirtilmediğini bilmiyorum geçen dershane müdüründen duyum aldım yasal olarak ödemek zorunda olduğumuz hakkında bu konu hakkında bilgisi olan var mı ödemek zorundamıyız?
    Sonuçta ben oradan ders almak için para ödüyorum almadığım dersin parasını neden ödiyim?

• Odemek zorundasin tabi. Sen sozlesme yaptiysan onlar da ogretmenler ile sozlesme yapiyor. O kadar insan ac mi kalsin? Online egitim talep edin onun yerine.
  • Hocam ben sözleşmeyi ders karşılığında yapıyorum keyfine para vermiyorum ki kuruma kurum bana ders vermiyorsa öğretmen ders anlatmıyorsa ben niye para veriyim ki boş yere ayrıcs online eğitim almak isteseydim gidip dershaneye kayıt olmazdım online eğitim veren bir sürü YouTube kanalı var ayrıca ücretsiz :D?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uak34242520 -- 29 Mayıs 2020; 18:22:12 >
  • Dershane mi kaldı
  • Vermek zorunda degilsin bence.Eski dersanelerin ve okullarin sozlesmelerinde de mesela kayit iptal sebebi iste tasinacak olmayi kanitlayan bir sey,veya odeyemeyecek durumda oldugunun belgelenmesi,veya babanin vefat durumu vs olmasina ragmen istedigi zaman ayrilan bircok insan vardi o sozlesmeler biraz formalite yani.Ama bu durumda nasil bir yol izlenir bilemiyorum tabi
  • Bakan aciklamisti. Verilen paralar geri alinmayacak. İsteyen okul ya da dersane telafi egitimi yapar dedi. Sonuxta ogretmenlerede maas veriliyor . Aç mi kalsinlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.