Arkadaşlar selam. Dershaneye başladım. Seviye belirleme sınavı olduk. Tyt gerçekten iyi geldiği için en iyi eşit ağırlık sınıfına düştüm. Ben Sayısaldan Ea'ya geçtiğim için ea konuları hakkında pek bir bilgim yok. Sınıfımda gerçekten iyi sıralamadan mezuna bırakmış arkadaşlar var. Aradaki farkı nasıl kapatabilirim? İster istemez bir çekingenlik tarzı şeyler oluştu. Ea konularını önceden öğrenip dershanede tekrar etmek mantıklı mı? Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim. ![]() |
DERSHANEDE ARKADAŞLARIN SENİN ÖNÜNDE OLMASI?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ayt mat kas. Ayt mat fulle oynarsan oradakilerin hepsini yersin
-
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim ama edebiyat hocası full benimle dalga geçiyor.
Şunu da sorayım. Önceden gidip ea konularını tekrar etmek mantıklı mı? Ayt matın ne denli önemli olduğunu biliyorum. Matı bırakmayacağım.
-
eadan decerece yapanların konularına bak.
-
Kanka Eylul ayindayiz. Ea da cok karisik kurusuk bisi degil. Senin yerinde olsam oturur tum ea konularını 2 ayda fln hallederdim. Zaten ayt mat devamli programinde olur. Ocak'tan sonra +90 tyt +60 ayt yakalarsan ilk 1k'ya oynarsin ztn direkt
-
kafaya bak dalga geçmek ne öğrencinle ? tyt konuların ne kadar tamam? ayt matın ne kadar iyi?
-
Sağol dostum bende aynı şekilde düşünüyorum. Edebiyat temelim var o kadar da boş değilim. Tarih'i de seviyorum. Coğrafya içinde küsmesin diye harita çalışması yaparım. Ayt mat içinde sürekli devam edeceğim , teşekkür ederim.
-
geometri de üçgenleri bitirmek üzereyim onda biraz yolum var. tyt fende ise kimya bitti fizik ve biyoda bilgim az. ayt matematikte geçen seneden biliyorum ama bu sene konuları sağlamlaştıracağım.
-
EA konuları kolay. Ben Aralık'ta başlamıştım, daha geç başlasaymışım diyorum. Yüksek neti garantilemek istiyorsanız ocak-şubat gibi başlayabilirsiniz, o zamana kadar TYT ve AYT matematik.
Profilimde tavsiye konuları var, onlara da bakabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-18-si-tarafindan-ovuldu--145105972
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 1 Eylül 2024; 20:24:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım 7.olmuşsunuz gerçekten büyük iş yapmışsınız tebrik ederim.
-
biyoloji için senin biyolojini öneririm. fizik için özcan aykın ya da fizik evimi öneririm. bence ayt mat hariç bütün konuları ocağa kadar iyice bitir ezberle derim sonrasında ayt matı kasarsın iyice. zaten sosyal kısmı çok daha rahat sayısala göre rahatça halledersin. bence tyt fende ve sosyalde soru çözmektense konuları iyice öğren çünkü 1 bilgiyi kaçırsan bile olmuyor gidiyor o soru. tyt türkçe ve tyt matta deneme kas derim.
-
Hocam diğerlerinin de dediği gibi eşit ağırlık konuları sizi pek zorlamayacaktır muhtemelen. Henüz eylüle yeni girdik 10 ay kadar bir zaman var sınava hala. Sınıfınızda yüksek ea sıralamaları için mezuna kalanlar varsa rekabet olması normal ama önemli olan sınava dek hazırlanmış olmanız kendi bazınızda. Eğer özel değilse hedefiniz neydi şu an 12. sınıf mıydınız mezun muydunuz yoksa? Eğer mezunsanız sayısaldan kaç bine girmiştiniz ea'da şu anki hedefiniz ne veya üniversite/bölüm olarak ne düşünüyorsunuz? Bu kadar sorudan sonra annenizin kızlık soyadını da sorsam öğrenmediğim şey kalmayacak sanırım
Halledersiniz ama hocam merak etmeyin
-
Eşit ağırlık konuları diğer arkadaşların dediği gibi pek zor konular değildir. Burada yapılan hata daha çok "ea konularını ne kadar erken bitirirsem o kadar hızlı matematiğe dönerim" oluyor. Ben edebiyat-tarih ikilisini aralık-ocak civarında bitirmiştim, benim hocam konu anlatımlarına göz ucuyla baktıysan çok uzun şeyler gibi gelebilir ama düşündüğünden çok daha hızlı bitiyorlar o yüzden endişelenmen gereken konu o değil. Tavsiyem bu dönemlerde tyt fene yüklenmen olur, özellikle fiziğe. Şu an ayt matematik çalışmak için uygun bir dönem olabilir belki evet ama bunu hemen hemen her eşit ağırlık biraz olsun bilir ve yeltenir. Son 3 ay kala veya msü'ye yakın fen konularını halletmeye çalışırsan çok yıpranırsın, yüklenebildiğin kadar tyt'nin öne geçiren kısımlarına ve ayt matemetiğe yüklenmen oldukça faydalı olur.
-
Mat kas. Eger denemelerde moral olsun diyorsan onden tum konulari asiri yuzeysel geçebilirsin, sonra adam gibi bahara gecerken baslarsin konulara. Mat+tyt gerçekten iyiyse 3 haftada bile yeterli seyi bulursun t kismindan (tecrube), ama doğrusu subat-mart gibi tam focuslanmak oraya bence
konunuz çok güzel ama 4 sene önceye ait. keşke güncel konularıda kapsa sa daha iyi olurdu. illaki başka derece yapanlar vardır.
-
Benim de isteğim konunun bu dört yılı kapsaması olurdu ancak maalesef son iki ay haricinde bu üç-dört yıl boyunca o kadar aktif olamadım forumda. Ayrıca tavsiye konularında 2020'den sonra gözle görülür bir azalış oldu niyeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 2 Eylül 2024; 16:46:54 >
Açmayı düşündüm geçen yaz ama bu konular yeterli diye açmadım zaten kaynaklar dışında neredeyse her tavsiye aynı olacak
Dershane olayına bu yüzden karşıyım. Hoca dalga falan geçiyormuş. Seninle dalga geçen hocaya gerekirse ağzının payını ver ama ne gerek var bu kadar enerji harcamaya değil mi? Bence full mat kas ve biraz da edb çalış. Ocakta başlarsın sosyale falan daha fazla abanırsın ea konularına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dershane özel ders falan zaman kaybı bence
-
aynı şekilde düşünüyorum , teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X