Şimdi Ara

dershanenin rehberlik servisi :D??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoca gelmiş benden 240 soru istiyor, tamamlayamazsak da ailemizi arıyor. ulan zaten saatte sabit hızla, yorulmadan, mola vermeden, yanlışlarımı kontrol etmeden, KONU ÇALIŞMADAN kırk soru çözsem altı saat tutuyor benim onu tamamlamam. ben eve vardığımda o kadar süre kalmıyor dalga mı geçiyorsunuz hocam? bir de gelmiş "ben olsam dijital oyun tasarımı yazmam, bilgisayar mühendisliği okurum. alanı daha geniş" gibi şeyler saçmalıyor. sizce daha geniş alanlarda çalışmak ne kadar umurumda hocam? bilgisayar üzerinden mi ilerlemek istiyorum ben? yarım saatlik karşılıklı sohbet sonrası ikna olmuş gibi yaptım. hocaya göre dilden tercih yapmayıp hata yapmışım. arkadaşlarım şu an üniversitedelermiş. hepsinden iyi sıralama yapmışım, istediğim ünide okuyabilirmişim. peki ya hayallerim? kimin umurunda ki bu rehberlikçiler her yerde rehberlikçi. okulda veya dershanede, her yerde aynı. neyse, bıraktım dershaneyi. uzun süredir de saymıyorum soru sayısını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O dershanelerin rehberlik servisleri tam adamı delirtmelik türden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam zaten sene sonunda size zorla tercih yaptıracak . Şakası bir yana soru çözmeyi takip etmeniz önemli rehberlikçi canınızı sıkıyor olabilir ancak kendi geleceğiniz için çalışıyorsunuz soruyu da kendiniz için çözüyorsunuz. Rehberlikçi sizin çalışmalarınıza destek olmak için orada, rehberlik etmek için bunu adla unutmayın. Çalışmaya devam edin aralık kimse için kolay bir ay değil. Başarılar

• lib_dafyy kullanıcısına yanıt
    hocam soru çözüyorum tamam da o kadar soruyu nasıl çözeceğim? dediğim gibi, konu çalışmayı bırakın yemek yemeye bile vaktim kalmıyordu dershaneye gittiğim günlerde 240 soru çözmeye çalıştığım zaman. ee böyle hayatta kalamayacağım için soru sayısını da sallamak zorunda kalıyordum. dershaneyi bıraktım daha mutluyum şimdi. bi dersten soru çöz sonra kitap değiştir ders değiştir eski kitaba geri dön vs vs cidden saf stres kaynağıydı gün sonunda soruları saymak

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam. Kendi çalışmanızı en iyi siz bilirsiniz

• Rehberlikçilerin alayı kolpacı

• REHBERLİKCİLERİN ZORLA TERCİH YAPTIRMASI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul servisi şikayeti
    11 yıl önce açıldı
    Ticari Okul servisi tavsiye
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quavohuncho23 kullanıcısına yanıt
    REHBERLİKÇİLERİN ZORLA TERCİH YAPTIRMASI
    Çok kötü bi lisede okuduğum için beni son 2 sene özele yolladılar adam gibi ortamda ders çalışsın diye o dönem ben mezuna kalacağım demiştim ailem arkadaşlarım kimse bir şey demedi rehberlikçim zorla tercih yaptırmaya kalktı yok yaz gitsin en kötü 2 yıllık yaz sonra 4 e tamamlarsın mezuna sakın kalma falan kafamın etini yemişti sırf biz şu kadar kişiyi üniversiteyr yerleştirdik diyebilmek için karşısındakinin ilgisi nedir planı nedir umrunda değildi adamın abi ben o dönem kalbimin sesini dinlemiştim bu yolu seçtim iyi ki de seçmişim hocama kalsa şu an en kötü okul olsun yine de okuyordum sırf üniversite okumuş olmak için tercih yapılır mı o yüzden buradaki mesajlarda da görüyorum siz o okulunuzdaki dershanenizdeki rehberlikçiniz için sadece bir portföysünüz 2 sene sonra yanına gidin suratınıza bakmaz o yüzden kendinizi iyice tartın ben neyim ne yapmak istiyorum neye ilgim var x okula gitsem mutlu olacak mıyım sorularını kendinize sorun sonrasında ne yapmak isterseniz onu yapın kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz herkese ezbere lafla iş yaptırmaya kalkan insanları değil kendinizi dinleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 14 Aralık 2021; 19:57:26 >

• Rehberlikçilerin mantıklı şeyler söyleme ihtimali<<<

• Rehberlikciler sınava girse barajı geçemez o yüzden fazla takma

• Rehberlikçi sınıftakileri 10 dk'lık tefenüstlerde ikişerli ikişerli yanına çağırıyordu. Sıra bana ve 35k'dan mezuna bırakan bi çocuğa gelmişti (ben 81k'dan mezuna bırakmıştım). Yaklaşık ilk 7-8 dk o çocukla konuştu "Sen zaten iyisin, yapman gereken, çok zor soruların üzerine gitmen" falan filan. Gözünde garantiydi o çocuk. Sonra geri kalan 2 dk'da benle konuştu ama bana "İşin zor, olmazsa ne düşünürsün?" tarzında şeyler söyledi. Sınavda o çocuk 32k, ben 29k yaptım.
    Ayrıca sene içinde de rehberlikçinin bi faydasını görmedim (sadece genel sohbetlerindeki birkaç cümle hoşuma gitmişti o kadar). Tercih dönemimde zaten tercih listesini sıralamalara göre hazırlattırıyordu, üniversiteler hakkında bilgi sahibi değildi.

Velhasıl rehberlikçinizin iyi olduğundan emin olmadığınız sürece takmayın, iyi olsa bile yine kendi fikirleriniz olsun. İkinci bir göz tabii ki olmalı ama bu rehberlikçi olacak diye bir kaide yok, ben en çok bu forumdan yararlanmıştım mesela.

• Dershaneyi kasımda bırakma sebebimdi.Ben yapmıyorum,kendim çalışıyorum zaten istediğini ara diyince senin ne ayrıcalığın falan var demişti.Bayağı da bilenmişti bana sadece denemelere gidiyordum kasımdan sonra kitapçığı masama sertçe bırakırdı.Daha sayamayacağım bir sürü trip hareketleri vardı.Sonuç olarak iyi bir derece yaptım ve hepsine kapak oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt

Ea 1k ne zaman derece oldu. Kendini kandiriyon

• Bizim rehberlik iyiydi
    Konuda çok gömülmüş üzdü

• Boş.

• dershane rehberlikçilerinin kime faydası görülmüş hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.