Şimdi Ara

Dershaneye gitmeyip soruları biriken içeri gelsin<<(Sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha öncede böyle bir konu acmıştım ve devamlılık olmadı tekrardan acıyorum.Dershaneye gitmeyip evde 380-400 civarı puan yapan sayısal bir arkadaşla beraber calışma yürütmek istiyorum.
    Sistem için şöyle düşünüyorum, her dersten çözemediği soruları mail olarak fotograflayıp atacak ve bende dershanede çözdürüp 1-2 gün içerisinde cevapları mailleyecegim.Amacım daha fazla zor soru bulmuş olmak ve böylece basit sorularla değilde orjinal sorularla uğraşmayı hedefliyorum.
    Bende 400 civarı bir puan yapıyorum mezunum ve sayısalım.Özelden veya burdan yaptığınız puanları ve kendi bilgilerinizi yazabilirsiniz başarılar arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam iyiliksever ya maşallah İsrail'in böyle adamlara ihtiyacı var. Tebrik ediyorum bro.
  • İsrailin gururusun kanka

• ula sen çözcek kitap kalmadı zart zurt diyen eleman degilmisin 380 puanlarda ne işin var

şu adamın palavraları bitmedi gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

ula sen çözcek kitap kalmadı zart zurt diyen eleman degilmisin 380 puanlarda ne işin var

şu adamın palavraları bitmedi gitti

Bahsettigin sekilde bir konum yok benim.Daha ne söylediğinden haberin yok sus bari de adam sansınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

İsrailin gururusun kanka

Siyaset sayfası değil burası.

• Hedefine ulaşırsa sağlam konu ama whats app gibi olursa vay halimize :D .(Bilmeyenler için soru soran vardı cebap veren yoktu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay10000

Hedefine ulaşırsa sağlam konu ama whats app gibi olursa vay halimize :D .(Bilmeyenler için soru soran vardı cebap veren yoktu)

Ben 1 veya 2 kisi ile calışma yürüteceğim yani az ve öz olacak..Umarım faydalı mutualist bir birliktelik doğacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

quote:

Orijinalden alıntı: berkay10000

Hedefine ulaşırsa sağlam konu ama whats app gibi olursa vay halimize :D .(Bilmeyenler için soru soran vardı cebap veren yoktu)

Ben 1 veya 2 kisi ile calışma yürüteceğim yani az ve öz olacak..Umarım faydalı mutualist bir birliktelik doğacak.

Hangi ildeki dershanedesin?

• Konya'da bir dershanedeyim..bu kadarı yeterli

• Zor istiyorsun demek :) ben her türlü zor bulurum sana. Hala kimsenin çözemediği sorular falan bile var yani .:)
    wa. yaparsak iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow`

Zor istiyorsun demek :) ben her türlü zor bulurum sana. Hala kimsenin çözemediği sorular falan bile var yani .:)
    wa. yaparsak iyi olur

Zordan kastım boşa kasacak soru değil osymnin soru seviyesinde ve onun bir seviye üstündeki sorular..Yoksa Prof olma gibi bir amacım yok yani. .

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow`

Zor istiyorsun demek :) ben her türlü zor bulurum sana. Hala kimsenin çözemediği sorular falan bile var yani .:)
    wa. yaparsak iyi olur

Zordan kastım boşa kasacak soru değil osymnin soru seviyesinde ve onun bir seviye üstündeki sorular..Yoksa Prof olma gibi bir amacım yok yani. .

Zor soru işte bizim, kitaplardan.zor ama Olimpiyat sorusu kadar değil yani :D.

• Merhaba arkadaslar gazeteden zaman denemesi aldim. Cozemedigim sorular var bir bakar misiniz.

• Konuya ilgi olur umarım. Farklı soru tipleri görmek insanın ufkunu genişletiyor.

• İyi fikir kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.