Şimdi Ara

Derslere Odaklanma ve Zinde Olmak İçin Yardım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dersler ve günlük zindelik amacı ile Omega 3 Kapsül (Balık Yağı Kapsülü) kullanmayı düşünüyorum ve hangisi kullanacağıma karar veremedim.Fiyat olarak çok pahalı değil temin edilmesinin de zor olmayan ürünlerden almayı düşünüyorum.Aklımda Ocean Plus, Efa Daily ve son olarak Marincap Special var.

Sizce bu ürünlerle bu işi halledebilir mi?

Ocean Plus 1000mg 50 kapsül Yaklaşık olarak 30 TL düzeyinde satılıyor ama buradahttp://www.eczaonline.c...n-plus-1000mg-50-kaps-l 19.90 TL bir sıkıntı olur mu acaba diye tereddüt etmekteyim.

Efa Daily 670 mg 30 kapsül 23-24 tl civarı satılıyor.

Marincap Special 720 mg 45 Kapsül 32-33 tl civarı satılıyor.

Arkadaşlar değerlere bakınca Ocean Plus mantıklı görünmekte sizin görüşleriniz nelerdir. Kullanan ve konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bir de yukarıda verdiğim linkteki siteden daha önce alışveriş yapan var mı ?
    Paylaş

• Yukarı
  • Derslere odaklanmak ve zinde kalabilmek için öncelikle düzenli bir hayatın olmalı. Günde en az 8 saat uyuman gerekir ve ders esnasında dikkatini dağıtacak emtiaların yanında bulunmaması gerekir ve uyarıcı madde kafein ve türevleri gibi maddeleri kullanmamanı öneririm. İlk zamanlarda zorluk çeksen de alışırsın zamanla.
  • Omega 3 çok faydalı bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 2 Kasım 2013; 16:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Derslere odaklanmak ve zinde kalabilmek için öncelikle düzenli bir hayatın olmalı. Günde en az 8 saat uyuman gerekir ve ders esnasında dikkatini dağıtacak emtiaların yanında bulunmaması gerekir ve uyarıcı madde kafein ve türevleri gibi maddeleri kullanmamanı öneririm. İlk zamanlarda zorluk çeksen de alışırsın zamanla.

kahve cay ıcmıyorum, nescafe 3u 1 arada ıcmek yarar saglarmı acaba, bırde ıcerısındekı seker var, ben seker tuketmeyen bı ınsanım sekersız uyarıcı ne var sızce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matesis514

Arkadaşlar dersler ve günlük zindelik amacı ile Omega 3 Kapsül (Balık Yağı Kapsülü) kullanmayı düşünüyorum ve hangisi kullanacağıma karar veremedim.Fiyat olarak çok pahalı değil temin edilmesinin de zor olmayan ürünlerden almayı düşünüyorum.Aklımda Ocean Plus, Efa Daily ve son olarak Marincap Special var.

Sizce bu ürünlerle bu işi halledebilir mi?

Ocean Plus 1000mg 50 kapsül Yaklaşık olarak 30 TL düzeyinde satılıyor ama buradahttp://www.eczaonline.c...n-plus-1000mg-50-kaps-l 19.90 TL bir sıkıntı olur mu acaba diye tereddüt etmekteyim.

Efa Daily 670 mg 30 kapsül 23-24 tl civarı satılıyor.

Marincap Special 720 mg 45 Kapsül 32-33 tl civarı satılıyor.

Arkadaşlar değerlere bakınca Ocean Plus mantıklı görünmekte sizin görüşleriniz nelerdir. Kullanan ve konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bir de yukarıda verdiğim linkteki siteden daha önce alışveriş yapan var mı ?
    Paylaş

b12 al geç hocam.

• Bende de bu sorun var aslında konu takip bende bu durumun çözümünü öğrenemedim gitti...
  • bendede bu aralar bu sorun var sürekli uyku hali var , kan testi yapmayı düşünüyorum
  • Uzmanlar insanların günlük omega 3 ihtiyacının olduğunu söylüyorlar Beyin ve Kalp sağlığı için faydaları kanıtlanmış.Tabi her şey gibi bununda fazlası zararlıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.