Bildirim
destek harici disk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cvp veren yokmu kardesim -
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=87&onemli1=Harici%20Kutu&s=387CLwCtXXTv6gFVkGVrtq0QkjXgf0
Senin aradığın burda var herhalde. -
USB2.0 3.5' HDD KUTU
http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?uretici=FLEXY
BURAYA BAK -
-
eksen bilgisayar flexy ürünlerini satıyor internet sitelerinde gördüm bi araştır istersen -
saolun -
Sormadan önce arama yapayım dedim. Bu konu 2005 tarihli olsa da arkasına ekleyeyim. Umarım gören olur. Ben de eski bilgisayarımdan kalan sabit diskimi dizüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. mavibilgisayar'da baya ürün var ama hangisi en iyisidir bilemedim. sabit diskim 80gb sata bir ürün. daha sonra 200gb'lık bir sabit disk daha alabilirim. marka önerisi olan var mı? codegen, enermax vs.? -
quote:
Orjinalden alıntı: Kierkegaard
Sormadan önce arama yapayım dedim. Bu konu 2005 tarihli olsa da arkasına ekleyeyim. Umarım gören olur. Ben de eski bilgisayarımdan kalan sabit diskimi dizüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. mavibilgisayar'da baya ürün var ama hangisi en iyisidir bilemedim. sabit diskim 80gb sata bir ürün. daha sonra 200gb'lık bir sabit disk daha alabilirim. marka önerisi olan var mı? codegen, enermax vs.?
Dikkat etmen gereken bir nokta var, hiç bu harddisklerin adı neden sabit diye düşündünüz mü? Sabit olsun diye
Sabit diskler çok fazla taşındıklarında kolay bozulmaktadır. Eğer sabit yerde kullanacaksanız harddisk kızağı alın. Hız konusunda bir önerim yok.
-
Cevap için teşekkürler. Kutu alacak olmamın nedeni bu iş için bana bunun söylenmiş olduğu. Yoksa zaten hep sabit durcak sabit disk ve kutusu. Kızak da aynı işlevi görüyorsa ona da bakarım. -
Bence USB kutu daha iyi olur kızaktan.
Ayrıca kızaklar laptoplara takılamıyor. Kızaklar masaüstü bilgisayarlar için. Unutmamanız gereken birşey 3.5 kutularda harici birde adaptör vardır. aynı laptop şarj cihazı gibi... -
Teşekkürler. Öyleyse 3,5" kutu alınacak. Markanın önemi var mı? Almışken iyi alayım diyorum, en azından sorun çıkmasın. -
Mavi bilgisayardakilere baktım. Ancak SATA desteği konusunda birşey yazmıyor. Bu nedenle yüzyüze satıcılarla görüşüp almanda fayda var.
Ayrıca kutuya gerek yok dersen sadece
USB to SATA
kablolarıda var onlar daha ucuzdur...
Kolay gelsin... -
İnventus ta var 31 dolardı sanırım fiyatı... -
quote:
Cevap için teşekkürler. Kutu alacak olmamın nedeni bu iş için bana bunun söylenmiş olduğu. Yoksa zaten hep sabit durcak sabit disk ve kutusu. Kızak da aynı işlevi görüyorsa ona da bakarım.
türkçe karakterleri sadece ben mi bozuk görüyorum, yoksa gerçtek bozuk mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
Cevap için teşekkürler. Kutu alacak olmamın nedeni bu iş için bana bunun söylenmiş olduğu. Yoksa zaten hep sabit durcak sabit disk ve kutusu. Kızak da aynı işlevi görüyorsa ona da bakarım.
türkçe karakterleri sadece ben mi bozuk görüyorum, yoksa gerçtek bozuk mu?
Evet malesef bozuk, sanırım IE nin dil kodlaması ile oynanmış...
-
Benim IE ayarlarım mı? Firefox kullanıyorum Sitenin forum dili türkçe olsun diye işaretlemişim nedense. Şimdi değiştirdim, düzelmiştir umarım -
quote:
Benim IE ayarlarım mı? Firefox kullanıyorum Sitenin forum dili türkçe olsun diye işaretlemişim nedense. Şimdi değiştirdim, düzelmiştir umarım
Evet şimdi düzeldi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- mouse sol tık çalışmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bilgisayar kitleniyor
- suya düşen telefon
- mavi ekran hatası
- wifi hızlandırma
- ekran kartı resetleme
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X