Şimdi Ara

Deu tinaztepe kampusu ve buca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Ben de merak ediyorum

• deu da lys sinavina girdim, makine ve endüstri bolumleri ayni binadadir. icerisinde cimlere uzanabilceginiz agaclik alanlari , burger king tarzi bildigimiz fast food mekanlari mevcuttur. buca taraflarinda kaldığıniz takdirde ulasimi rahattir. izmirin 3. en iyi okuludur. kokludur , saygıdeğerdir, hocalari degerli, okul temiz, binalari guzeldir.

• deu dağınık bir okuldur. iibf hukuk buca dokuz çeşmeler, eğitim fak bucada, mühendislikler buca tınaztepede, tıp ftr hemşirelik besyo güzel sanatlar balçova narlıderede rektörlük alsancaktadır. senelerden beri hepsini tınaztepede toplama çalışmaları var. bana sorarsanız tınaztepe kötü değildir. bucada öğrenci ortamı vardır. ulaşım fena sayılmaz. (balçovada okudum)
  • yaasink kullanıcısına yanıt
    Hocam balçova daki inciraltı yerleşkesi nasıl?

• Deude sinava girdim o tinaztepeyi cikana kadar öldüm bittim desem yeridir. Kampus ici otobus var ama sinav zamani bile 20 dakikada 1 geciyordu.normal zamanda kac dk da bir oldugunu sen dusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    alanya tıp
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne okumayı planlıyorsun? tıp, ftr, hemşirelik, besyo, bi kaç tane de 2 yıllık var sanırsam, güzel sanatlar biraz daha uzak kalıyor narlıderede.
  • Geleceği belli değil ama ben de şehir ve eğitiminden dolayı hukukunu yazdım.Yeni yerine taşınmış bilgisi olan var mı?

hemşirelik hocam sen ne okumuştun

• evet tınaztepeye taşınmış. ancak orda okuyan bir arkadaşla konuştum şimdi. eski bina yetersizmiş ve taşınması zaten senelerdir planlanıyormuş. ancak kapatılan izmir ve gediz üniversitelerinin öğrencilerinin de oraya alındığını ve okulda durumların karışık olduğundan bahsetti.
  • karisiktost kullanıcısına yanıt
    ben fizyoterapistim. yerleşke çok kalabalık değil. gerçi şimdi mesela gediz izmir şifa üniversitelerinde okuyanlar da bizim okula geliyorsa biraz daha kalabalıklaşır. ama yine de tam bir kampüs ortamı bekleme. yerleşke içinde spor salonu yüzme havuzu var. inciraltında kyk erkek öğrenci yurdu var. dolmuşla 5 dk mesafede okula ve denize kenarında (denize girilmiyor). okula yürüme mesafesindeki yerlerde kiralar yüksekçedir. ancak otobüsle 15 dk mesafede daha uygun fiyata evler vardır. yakın mesafede alışveriş merkezileri var. ulaşım fena sayılmaz. soruların varsa sor, onları cevaplayayım.
    hocam tercih sonuçları açıklasında kazanırsam öyle sorayım hem seni de boşuna meşgul etmeyeyim

• Ege geliyorsa egeyi zorlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.