Bildirim
Devamsızlık Tekrardan 20 Gün Olacak !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bize 20 gün yetmiyordu allah size kolaylık versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan o başlığa "olacak" demişsin, resmî karar çıktı sandım -
ankete katıldım -
Ananıza babanıza okuldan kaçtık diyemiyorsunuz sonra 10 gün az geliyor
iyi de ha 10, ha 20 ne farkeder ki? 20yi 10 yapıp raporluya eklediler. yine 44,5 gün. 45 oldugunda kalınıyordu benım zamanımda -
Salakca seylerle ugrasacagınıza ders calıssanız, o devamsızlık gayet yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmzaladım Ders çalışsanız diyen heralde hiö okyldan kaçmadı hastalanmadı yarım gün yazılmadı
Surda ders calissaydiniz diyen cocuk tubitakli herhalde tecavuze ugrayan tecavuzcu oluru oynamayin artik ders calismadan adam gibi 2 fakulte bitirdim allaha sukur biraz insan olun cocukcagizlar 8 saat derse gidiyor haftada 40 saat derse giriyor 12 ye yakini kuran muhammed vs. Secmeli gereksiz ders cok okullarinda spor yuzme bilgisayar vs kompleksleri yok bu cocuk okuldan kacmasinda ne yapsin allah askina ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 6 Mart 2015; 23:26:03 >
acele sonuç verirmi 10.5 gün devamsızlık :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X