Şimdi Ara

DEVAMSIZLIKTAN SINIFTA KALACAĞIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertli_doktor -- 29 Ocak 2021; 13:24:13 >

• açık lise kayıtları yakında başlar bunu düşünebilirsin
  • Başka okula geç? 11sin daha vaktin çok

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Başka okula geçmek istiyorum ama okula girmek için çok emek harcadım. Bir de 12.sınıfta normal sınava destekleyici dersler oluyor. Şimdi dönem ortasında nakil yapabiliyorum muyum onu bile bilmiyorum. Şu bir sene dayansam kurtarıcam aslında ama zaten şu an 32. Yani kalmış olmam lazım ama devam zorunluluğu yok diye açıklaması var Ziya Selçuk’un. En kötü ihtimal başka okula geçeceğim zaten bu sene de dayanamazsam. Bu pandemi sürecinde okul transferi nasıl olur mümkün mü hiç bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim. Şu an en büyük umudum. 4 Ocak gibi olacak bakan açıklamaları. Çünkü basbaya ortada bu dönem not ve devamsızlık olmayacağı ama beni taciz ediyorlar iki de bir. Bütün psikolojim alt üst oldu.
  • robertli_doktor R kullanıcısına yanıt
    her ay nakil yapabilirsin. okula girmek için çok uğraşmış olabilirsin ama geçeceğin okullar da iyi olur. okulun çok da önemi yok zaten ilerde anlarsın
  • robertli_doktor R kullanıcısına yanıt

Gittiğin okulun politikasını bilmiyorum ama milletin para verdiği bir okulda devamsızlıktan kalma gibi bir durumun olması saçma geliyor. Okulla otur adam gibi konuş. Bundan sonra derslere gireceğim siz de benim devamsızlıklarımı silin falan de. En azından dene.

saçma sapan bir okul politikamız var çok katılar. okulun adı var diye istersen git diyorlar resmen. öyle öğrencisini düşünen bir yer değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani şu an bekleyeceğim yapabileceğim bir şey yok en kötü naklimi alacağım bu okuldan, değmez gerçekten.

• MEB'den online derslere katılmak zorunlu diye bir açıklama gelmedi ki. Ben de girmiyorum girmeyen çok kişi var sınıfta kalacaksınız gibi bir uyarı bile yapmadılar. Açık liseyi düşün derim müfredat farklı ise.
  • Hocam şu an sıkıntı çektiğiniz girmek istemediğiniz derslere okul örgün olsaydı da girecektiniz zaten. Ben sizin yerinizde olsam derslere girerdim. Sınıfta kalma olmasa bile bursun kesilmesi gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz ( dereceyle girdiğiniz için burslu olduğunuzu varsayıyorum) en iyisi okulla net olarak konuşmak olur sizin durumunuzda. Sınıfta kalmayla ilgili ziya selçuk un açıklamalarını sunun. Ben sizin yerinizde olsam açık liseye geçmeyi kesinlikle düşünmem ama iyi bir devlet okuluna nakil aldırabilirsiniz belki. ( o kadar emek verip iyi bir adı olan yabancı lise mezuniyetiyle açık lise bir değil o kadar emek vermişsiniz. Sınav en kötü mezun yılında kazanılır)
  • En kötü öyle yapacağım, şu seneyi atlatabilirsem zaten okul 12’lere yardımcı oluyor. 11’lerde ama sorun oluyor. Normalde sırf mezun olmak için paşa paşa derslere girecektim ama geçen dönem devamsızlık sayılmaycak dedikten sonra adamlar tüm enerjimi yks’s verdim. Şimdi ama arayıp arayıp sınıfta kalma ihtimalim var diyorlar. 2 hafta daha dayanacağım açıklamaya kadar ama bir sene de bu işkenceyi çekmem. Yine iyi bir devlet veya burslu olarak bir özel okula geçerim.
  • emreboss kullanıcısına yanıt
    Zaten buna çok sinirleniyorum. Çalışmak isteyen öğrencileri arayıp zorla seramik yaptırmak ve psikoloji tartışsın diye arıyorlar. Bunu bu arada Türkiye’deki en iyi liselerden birisi yapıyor kanser olursunuz. Meb’den öyle bir açıklama gelmemesine rağmen stress yaratıyorlar.

robertdan silopi fen lisesine mi geçsin :D

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

Bu kadar şikayetçiyse neden geçmesin? Ayrıca silopi ne alaka adam roberta geçecek kadar yüksek puan yaptıysa aynı zamanda şehrinde güzel bir liseye girecek puanı vardır. Örneğin odtüde güzel okuldur ama ben doktor olacağım diyorsan odtü seni doktor yapamaz. Burda da aynı şekilde sen yurt dışına çıkacam sanatla falan uğraşacam felsefe falan flian diyorsan robert mantıklı ama yksde başarılı olmak istiyorsan mantıksız bir okul.

• amacı yks ise basar parayı bilkente

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.