Şimdi Ara

devir NOTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabayı devir alacağım. aldığım arkadaş il dışında parayı ve bilgilerimi göndersem satışı ben olmadan yapabilir mi noterden acaba. yoksa arabayla gel git fazla masraf olcak. şu an kayserideyim.tüp taktırdım. onu da ruhsata işleteceğim. o yüzden işlemleri burada yapacağım. birde plakayı 38 e çevireceğim. birde bu işlemlerin yaklaşık maaliyetini bilen var mı acaba. teşekkürler...........

• öncelikle aracın markası modeli ve üretim yılı olmadan kimse noter ücreti konuunda sana bilgi veremez. ama şu kadartını söyleyebilirim eskiye göre noter ücretleri oldukça düştü. bunun nedeni de devletin aldığ çok yüksek orandaki harçların daha aşağıya çekilmesinden kaynaklandı. eğer sen devir alacaksan arkadaşın kendi tanıdığı birine ya da güveniyorsa senin tanığın birine sadece o plakalı aracı satmak üzere noterden vekaletname verirse sen bulunduğun şehirde devir işlemini gerçekleştirebilirsin, tabii vekaletname verilen arkadaşla birlikte.
    lpg işletme için ise lpg ile ilgili forumda açıklama bulacaksındır ayrıntılı olarak.
  • Aracı yazmayı unutmuşyum. 96 model tipo slx 1600 motor.

Galiba arkadaşın burada bulunan benden başka birne satış işlemi için vekalet vermesi gerekiyormuş....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.