Bildirim
Devirdaim i de kapatabilen oda termostati???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Termostat devir daim pompası pompası ile alakası yoktur. Bu şekilde termostat alirsan işi konforun düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kombici_Olduk
Termostat devir daim pompası pompası ile alakası yoktur. Bu şekilde termostat alirsan işi konforun düşer
Direk kombiyi kapatan termostat yokmu acaba?
Eger yoksa termostat takan herkese elektrik faturasi fazla gelmesi gerekmiyormu?
Pompa kaç Watt elektrik çeker ki ? Şikayet edecek kadar faturaya yansıyan bir fark olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten termostat taktıgında pompanın durması gerekiyor.Kombinin o özelliginin olması gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind
Pompa kaç Watt elektrik çeker ki ? Şikayet edecek kadar faturaya yansıyan bir fark olacağını sanmıyorum.
Valla ben hep kombiye bagliyorum :)
Umarim odur yoksa aylik herkese gore 50₺ farka neden olan cihazi bulmak icin evin tum esyalarini degisecem :)
bana kalırsa pompa çok elektrik tüketmez ama şöyle bir duurm var kombi varsa bir elektrik tüketimi olacaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X