Şimdi Ara

Devledimizin nikahları ertelemesi gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bir arkadaşım "abi naber ya bir düğünümüz var bekliyorum" diye aradı, düğüne 1 ay falan var. Ben de tabi gelirim reis dedim ama adam ankara'da ve ben istanbuldayım. Şimdi oraya gidene kadar kim bilir kaç kere hastalık tehlikesi geçiricem ve devlet sosyalleşmeyi engellemek için bu kadar önlem alıyorken benim ta ankaraya kadar gitmem bir nevi suistimal olur, devletime yanlış yapmış olurum bi kere. Hem de altın takmam gerekiyor ve iyi bir masraf yapıcam, git geli, altın alması, kuyumcu orhan enişteme diycem ki enişte naber ya, iyi misin diyene kadar ya hastalık geçerse? Orda bile risk var.

Devletin en kısa zamanda nikahları ertelemesi gerek, insanlar düğünlerini iptal etmez, bu millete rica değil emir vereceksin. Nikahları kıymıyorum dersen kimse düğün yapamaz mecbur ertelerler.

Ha ayrıca birçok insanın da bu yaz altın fiyatlarından dolayı yuvası dağılacak, var olan mutlu yuvaları da korumuş oluruz. İnsanlar bildiğin içkiye kumara düşmüş gibi düğüne düşmüş durumdalar, altın takmaktan ciğeri solan abilerimiz var. Ülkemiz ekonomisine de biraz nefes aldırılsın.

Sayın bakanlarım cumhurbaşkanım lütfen beni dikkate alın.

Düşüncem bundan ibarettir eklemek isteyen fikri geliştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıtkı Sıyrılmış -- 15 Mart 2020; 15:24:5 >

• Bence de düğün falan olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben damat olsam,kimse gelip takı takmayacağı için düğünü kendim ertelerdim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.