Doktor olmayınca olmuyor mu. Gelsin çağır istediğin doktoru konuya dediğimin aksini söyleyecek tek kelime etsin kendimi atacağım forumdan. Hadi bunu yap. Yok 1 sene acile gitmiş de kimse bilmemiş de tahlile bakmış da teşhis koymuş. Devlet bakmamış üniversite bakmamış özelde ameliyat olmuş. Buna ancak kargalar güler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 21 Temmuz 2023; 11:17:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEVLET HASTANELERİNİN BİTİK OLMASI (6. sayfa)
-
-
Ben en son 2013'de Devlet hastanesine gitmiştim. 2019'dan beri özel sağlık sigortası var, sadece özel hastaneye gidiyorum. Geçen gittiğim de yaptığım testler sigorta olmasa 3100 TL falan diyordu, 230 TL ödemiştim.
Özel sağlık sigortalarına fena zam gelmiş ama sıralarda beklemekten çok daha iyi bence.
-
Beleşcilik olan her yer batar zaten. Önce şu beleşciliği sonlandırmak, sonra da makine usulünden gerçek insan usulde tıp kavline geçiş sağlanmalıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasta herhangi bir doktora gittiğinde, o hastaya doğru teşhis için minimum 20 dakika ayrılmalıdır. Öyle 5 dakika süren muayene veya hastanın yüzüne bile bakmadan, anlattıklarını doğru dürüst dinlemeden, " Şu ilaçları al, iç" , "Sen çık, sıradaki gelsin" olmamalıdır.
Doktorlar da, hastalar da insandır. Robot değildir. Doktorlar insanca çalışma koşullarını, hastalar da insanca davranış görmeyi hak eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 21 Temmuz 2023; 14:49:44 >
Safra kesendeki problem muhtemelen kolelitiyazis. Kanalı tam tıkamadigi için kesin ameliyat endikasyonu olusturmamis. Böyle durumlarda ameliyat şart değildir ama yapan merkezler vardır. Tam tikaninca ise kesin ameliyat oluyorsun, zaten o zaman ağrıya ateş ve sarılık ekleniyor. Sende bunlar olmadığı için düşünülmemiştir.
Bazı insanların safra kesesinde kum, taş vs olur ama bu yolu tıkamaz, tıkamadigi için ara sıra karın ağrısı dışında semptom da vermez. Ara sıra olan karın ağrısını da doktorlar ciddiye almaz. Araştırıp öğrendikten sonra bile acilen ameliyat önerilmemis olması bu dediğimi destekliyor. Muhtemelen sorununuz kronik.
Baştan aşağı okudun mu konuyu.
Safra kesesi de taş olan adamın şikayetleri tipik tir. Dahiliye doktoru bunu nasıl kaçırıyor.
Tipik değildir. Ara sıra ağrı girer çıkar. Koledok veya diğer duktuslardan biri tıkanmadiysa, enfeksiyon da yoksa başka şikayet vermez. Çok da kolay atlanabilir.
Peki o zaman demek ki bir dahiliye doktoru 1 senelik ağrıyı atlıyor. Ama hasta tanıyı kendi koyabiliyor.
O zaman sözümü tutuyorum hesabımı KAPATIYORUM.
Sen bana dediğin gibi antalya da 5 dakikada teşhis koyacak devlet hastanesi söylesene trol ergeni.
Bekliyorum hastane ve hekim ismi
2 aydan önce tahlil tetkik günü alamıyorsun senin iddana ancak sığırlar inanır işin içindeymiş hademe falansın en fazla.
Evet 5 dakikada sonuç alacağım hastane ve hekim önerini bekliyorum .
Yoksa da boşa konuyu meşgul edip tahrik etme milleti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğin gibi sürekli değil ama başladığında nefes dahi almamı zorlaştıran ağrılar çektim. Karnım şişiyor sanki patlayacak gibi oluyordum
Hep gazdır büyük abdesttir o yönde ilaçlarla geçiştirdiler
Duphalac fln yazıp yolladılar.
Kan tahlilinde çıkan aşırı yüksek değerlerin (Ast ve alt) safra kesesi taşı olabileceğini hekime ben söyleyince ultrason istedi.
Yoksa dediğiniz gibi hep sallama geçiltirdiler
Ultrasonda da direk çıktı zaten.
Operasyonu gerçekleştiren hekimim kumlanmanın olduğunu safra kanalını tıkama tehlikesinin olduğunu ve tek tedavinin ameliyat olduğunu söyleyince aldırdım, kurtuldum
Edit; Bu arada teşekkür ediyorum üstteki "işin içinde" olup beni yalancılıkla itham ve tahrik eden şahsa gereken bilimsel açıklamayı yapıp konudan uzaklaşmasını sğladığınız için. Ciddi derecede sinir bozucuydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 21 Temmuz 2023; 21:43:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamlayıcı sağlık sigortası paketleri var özel hastanelerde geçiyor. Hastane sınırlaması ile fiyatlar büyük oranda düşüyor bilginiz olsun. yatarak sınırsız ayakta 10 defa gidip muayene hakkı veriyor.
Tamamlayıcı sağlık sigortası, mevcut sağlık sigortanızın kapsamını genişleterek sizi ek maliyetlerden korur. Beklenmedik sağlık giderlerini minimuma indirir, özel hastanelerde daha hızlı ve kaliteli hizmet almanızı sağlar. Sağlığınızı ve bütçenizi güvence altına almak için hemen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın, farkı yaşayın!
-
sağlık bedava olduğu için memnun çile çeksende randevuda sırada bir çok şeyini beleş hallediyon sonuçta.
abd ab de çoğu ülkesinde paran yoksa ölürsün çoğu şey sigorta dışı coronada insanların fakirlerin cesetleri evlerden toplandı abd de.
hele diyabet hastaları için türkiye tam bir cennet abd de insanlar bedenlerini satıyor insülin alabilmek için ne ev sahibi olursun ne mal mülk çalıştığın hastalığına gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 18:48:19 > -
Nah hallediyorsun
Ben bu konuyu açtığımda babamda akcigerde sıvı birikimi vardi
Doktor bunu o gün anlayamadigi icin bizi basindan savdigi icin babam kalp krizi gecirdi ölme riski cok yüksekti Allah yardim etti
Bos bos konuşuyorsunuz 1000 beterini sen yaşa inşallah da aklın başına gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özel orda canım git bastır paranı para peşin kırmızı meşin zorlamı sokuyorlar sizi problemli olduğunu yazdım zaten herşey para.
bir çok kişi yakınım hayata tutundu devlette gözümün önünde daha iyi hizmet istiyorsan cebindeki mangırlar konuşçak.
benimde acil annemim apandistini anlamayıp baştan sağıp gönderdi patladı, ölümden döndü yok hiç olmamasından iyidir garibana paran yoksa evinde bağıra bağıra ölücen kime ne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 18:57:21 > -
daha 7-8 ay once eniştem kalp kapaçığı ameliyatı oldu metalik kalp kapakçığı takıldı adam 70 inde hayata döndü bildiğim kadarıyla para filan vermedi mehmet akif de oldu.
özelde bir dünya para ne güç dayanır ona nede maaş.
beğenmediğinin aksi halinde parası olmayan ölücek bağıra bağıra çığıra çığıra abd deki gibi .
Dahada batarsak ona doğru gidişat var gibi görünüyor zaten kaldırmıyor artık sistem göçüyor yavaş yavaş zaten vakıfların çoğunu paralı yaptılar artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 21:20:47 > -
Bilmediğiniz çok belli. Ben de orada anlatılan aynı sorunu yaşadım. 10 doz enjeksiyon antibiyotik aldım. Süre olarak beklediğim için iyileşme sürecim çok uzadı. Biraz daha bekleseydim yatışım olmak zorunda kalacaktı. Çünkü enfeksiyon gözlerime ve kulaklarıma da yayılmıştı. Ateş ve öksürük, halsizlik, bu semptomlar git gide ilerliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X