< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DEVLET HASTANELERİNİN BİTİK OLMASI
-
-
Hastane değil doktor önemli. Düzgün eğitim sistemi yokki doktor bulasın. Yoksa devlettekiler en iyi sinavlarlari 1. Bitiren doktorlar . Ama ülke yönetimi doktorları da isyan ettirecek şekilde sistem kurmuş adama bı nöbet geçiriyor adam 2 gün uykusuz acil serviste 200 hasta bakacam diye ugrasiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastaneler de berbat kardesim neden itiraz ediyorsunuz
Adamlar mustakil ev kadar poliklinikler yapmis Antalya Atatürk hastanesine oradan oraya gecip duruyorsun her sey birbirine uzak
Ben sağlıklı halimle cekemedim sagliksiz sorunlu insanlar napsin Allah askina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar iyi günleriniz, 10 yıl sonra uzman doktor
bulamayacaksınız!
ünideki eğitim sistemi ile işimiz çok zor!
1-2 kötü tecrübeden sonra önünden bile geçmeme kararı aldım tamamen ilizyon bir sistem. Boş algı. Özele gitmek daha mantıklı.
Öyle malesef perşembe günü eşim boğazındaki iltihap için devlet hastanesinin aciline gitti, boğaz gargarası ve antibiyotik verip göndermiş durumu kötüydü bayağı serum istemiş yapmamışlar, hemen sıradaki hasta diye savsaklamışlar. o gün kullandık ilacı ama 1 günde bi etkisin olmayacağını biliyoruz ama ettikleri muamele pek insani değil.
KBB için randevu baktım en erken ayın 27-28 günleri boş onunda saatleri ters işten çıkıp gitmesi gerekiyor.
Lanet olsun deyip özel hastaneye gittik, gidiyosun 5 dk sonra muayene oldu hemen, doktor 15 dakika hastalık sebebini, iyileşme sürecini anlattı güler yüzle. Daha fazla geç kalsak hastaneye yatış verilecek seviyeye geldiğini söyledi, antibiyotik iğne tedavisi başlattı şuan durumu bayağı iyi. tabi karşılığında 2400 tl mizi hüplettiler. Devir iyice paran varsa insanın kıymet gördüğü bir devire gidiyor. Paran yoksa sürün olduğun yerde, paran varsa ağa da sensin paşa da.
-
Özellikle doktor kesimi ciddi denetlenmeli , elemana randevu aldık , saatim geldi bekliyorum eleman yerini terk etmiş evine gitmiş. Parmak izi ile giriş ve çıkış sistemi gelmeli. Yaptırım olmayınca işi yavaşlatıyorlar.
Kes döner sermayeyi , koy hastanenin başına bir işletme mezunu adam bak nasıl yönetiliyor o hastane görün. Özel hastane mantığı ile işletilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 17 Temmuz 2023; 15:5:8 > -
Hüplettiler kısmına katılmıyorum hocam
Her seyin bir bedeli var özelde gerçekten insan muamelesi görüyoruz ve bu tabiki ucuz olmayacak
Devlet hastaneleri tamamen bitmis acile goturduler babamı arkadaslari 3 saat bekletmisler acilde düşün
Bende KBB'den çocuğum için randevu aldım. Radevu saat 08.40 idi yalan olmasın geçmiş zaman. Zaat 09.50 ortada doktor yok bekliyoruz kalabalık olduk tabi. Bekleyen bir abi vardı bir ara kayboldu geri geldi. Mırıl mırıl konuşuyor kendi kendine. Dedim abi hayırdır ne oldu? Bana aynen şunu dedi:
-Danışmaya gittim doktoru sordum. Bana şöyle cevap verildi. "O hep geç gelir"
Ulan sen bu hastanenin ortağı mısın? Ne demek ya o hep geç gelir? Kim o ya? Mazereti vardır geç gelecektir tamam dersin ki işi var geç gelecek vs. O hep geç gelir denir mi? Harbiden muz cumhuriyeti gibi. Yapılan da iğrenç savunma için verilen cevapta iğrenç.
Derken geldi genç bir doktor pat pat pat belki 30 dakika da herkese ayak üstü baktı geçti. Cidden şehir hastaneleri dev gibi ama içi boş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 17 Temmuz 2023; 17:6:58 > -
Hocam Allah yardımcın olsun, sağ salim işini halleder çıkarsın ins.temennim odur.
Ben bir keresinde cumartesi gecesi en yakınımı acile götürmüştüm, öyle şeyler gördüm ki, öyle inlemeler duydum ki, seneler geçti, halâ etkisinden kurtulamadım, hastane doktor deyince psikom bbozuluyor. Allah kurtarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir şekilde hiç bir branşda randevu iki haftaya sonraya bile alınamıyor. Ne oldu böyle neden oldu kimse sorgulamıyormu, sebebini bulup çözüm üretmiyormu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aciller öyle maalesef, hasta gerçekten ölecek durumda değilse normal sırada saatlerce sıra bekleyebiliyor. İşin kötüsü, hastanelerde muayene randevusu bulunamadığı için burnu akan bile acile geliyor ve inanılmaz bir yığılma yaşanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Temmuz 2023; 17:29:48 > -
Harbiden bi de o tipler var bogazi agriyan aile doktoru yerine acile gidiyor
Ulkede adalet olmayinca ne calisan kurallara uyar ne de isveren. Sen adama 1 gun 10 kagit verip ertesi gun 3 kagit para verirsen o da o kadar calisir. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Hukumet aciz saglik konusunda cunku halen onlar sizin hizmetkariniz modunda geziyorlar. Bu ulkede kimse kimsenin hizmetkari degil. Zaten iyi olmayan sistemin uzerine Suriyeli kardeslerimizi de eklediler saglik sisteminin fisini cektiler.
-
Oyle olmasa ozel hastanelere kim gider? Ozel hastane sahibinden saglik bakani olunca bu sekilde yonlendiriliyor hastalar artik. Devletteki calisani mutsuz et sistemi cokert ozele kaydir doktoru da hastayi da .Mantik bu kadar basit.
-
Nasil elimizde be omg
Valla ben Muğla'da her işimi aynı gün hallettim, 6-7 tane kan sonucu, 4 tane tomografi.
O yüzden bölgeden bölgeye değişir bu durum.
Ben şikayetçi değilim, gayet memnun kaldım, gittiğim iki hastanede herkes çok yardımcı oldu.
Bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.
Kendine iyi bakan kuralları yerine getiren doğru dürüst yaşayan ve ortalama üstü genetiği olan bir insanın 60dan önce hastaneye uğraması şans olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Öyle malesef perşembe günü eşim boğazındaki iltihap için devlet hastanesinin aciline gitti, boğaz gargarası ve antibiyotik verip göndermiş durumu kötüydü bayağı serum istemiş yapmamışlar, hemen sıradaki hasta diye savsaklamışlar. o gün kullandık ilacı ama 1 günde bi etkisin olmayacağını biliyoruz ama ettikleri muamele pek insani değil. KBB için randevu baktım en erken ayın 27-28 günleri boş onunda saatleri ters işten çıkıp gitmesi gerekiyor. Lanet olsun deyip özel hastaneye gittik, gidiyosun 5 dk sonra muayene oldu hemen, doktor 15 dakika hastalık sebebini, iyileşme sürecini anlattı güler yüzle. Daha fazla geç kalsak hastaneye yatış verilecek seviyeye geldiğini söyledi, antibiyotik iğne tedavisi başlattı şuan durumu bayağı iyi. tabi karşılığında 2400 tl mizi hüplettiler. Devir iyice paran varsa insanın kıymet gördüğü bir devire gidiyor. Paran yoksa sürün olduğun yerde, paran varsa ağa da sensin paşa da. |
boğaz enfeksiyonuna yatış mı verecekmiş :)))) |
1-2 kötü tecrübeden sonra önünden bile geçmeme kararı aldım tamamen ilizyon bir sistem. Boş algı. Özele gitmek daha mantıklı.
|
Bende KBB'den çocuğum için randevu aldım. Radevu saat 08.40 idi yalan olmasın geçmiş zaman. Zaat 09.50 ortada doktor yok bekliyoruz kalabalık olduk tabi. Bekleyen bir abi vardı bir ara kayboldu geri geldi. Mırıl mırıl konuşuyor kendi kendine. Dedim abi hayırdır ne oldu? Bana aynen şunu dedi: -Danışmaya gittim doktoru sordum. Bana şöyle cevap verildi. "O hep geç gelir" Ulan sen bu hastanenin ortağı mısın? Ne demek ya o hep geç gelir? Kim o ya? Mazereti vardır geç gelecektir tamam dersin ki işi var geç gelecek vs. O hep geç gelir denir mi? Harbiden muz cumhuriyeti gibi. Yapılan da iğrenç savunma için verilen cevapta iğrenç. Derken geldi genç bir doktor pat pat pat belki 30 dakika da herkese ayak üstü baktı geçti. Cidden şehir hastaneleri dev gibi ama içi boş. |
Oyle olmasa ozel hastanelere kim gider? Ozel hastane sahibinden saglik bakani olunca bu sekilde yonlendiriliyor hastalar artik. Devletteki calisani mutsuz et sistemi cokert ozele kaydir doktoru da hastayi da .Mantik bu kadar basit. |
Hastane değil doktor önemli. Düzgün eğitim sistemi yokki doktor bulasın. Yoksa devlettekiler en iyi sinavlarlari 1. Bitiren doktorlar . Ama ülke yönetimi doktorları da isyan ettirecek şekilde sistem kurmuş adama bı nöbet geçiriyor adam 2 gün uykusuz acil serviste 200 hasta bakacam diye ugrasiyor
|
Doktor dovme ozgurlugu kazandiginiz bi donemde sagduyulu bir konu olmus. Evet ulkede 1% lik dilime gelmis bir insan 6 yilda donanimli bir doktor olarak mezun olamiyorsa bunun sorumlusu kim? ben acilde calisirken günde 420 ye kadar hasta baktim. ortalama 350 hasta bakiyorduk kisi basi. Yine de serum enjeksiyon sakinmadik kimseden ama illaki kapida 30 40 hasta bekledigi dönem oluyordu. Hizmet kalitesi dusuyor ister istemez. Ve ben bugun doktor kimligimle kendim veya bir yskinimi ilce devlet hastanesine goturdugumde mutlaka bir maduriyet yasiyorum sizler neler yasiyorsunuz kim bilir |
Bundan 1 sene önceydi. Yaklaşık 5 yıldır spor yapıyordum. Daha çok powerlifter tarzı, yüksek kilo deadlift, squatlar. Neyse bir gün yine Deadlift yaparken belimde tarifsiz bir acı hissettim. 15-20 dk oturdum geçti. Eve gittim. Yatağa gideceğim sırada aynı acı çok daha şiddetli halde vurdu. Kanepede kalakaldım. Tuvalete gidip oturamiyordum o derece. Neyse zorlaya zorlaya gittim devlet Hastanesine. Doktora kontrole gittim. Doktor beni bukmeye çalışıyor, bükülemiyorum, ayağının topuğuna bas diyor, basamiyorum. Dedi ki çok acil MR lazım. Tamam doktor bey dedim gittim MR sırasına. Bana 25 gün sonra gece 2ye MR verdiler. Kavga ettim, ulan yürüyemiyorum ne 25 günü dedim nafile. Spor salonunda tanıdık bir ortopedi doktorum vardı. Aradım 2 saat sonraya MR sırası aldım. MR sonucu geldi. 3 tane fıtığın var, 1 tanesi 1. seviye diğer ikisi 3. seviye dedi. 4. seviye zaten Ameliyatlik olan seviyeymis. Eğer o tanıdık doktor olmasa belki de fıtık ilerleyecekti o 25 günde ve ben ameliyatlik sakatlanmadigim halde ameliyatlik olacaktım. Anlatacaklarım bu kadar. Bu sistemde parmağı olan herkesin....
|
Serumu niye vermiyorlar sanıyorsunuz anlamıyorum ki, madem bu kadar tıbbi bilginiz var siz doktor olarak çalışın hocam?
Devlet hastanesine mahkum kalsanız değerini ancak öyle anlarsınız. |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- kuyumcular fiş keser mi
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- fulbright bursu alan türkler
- evlatlık bebek ilanları yeni
- noter bilgi ne demek
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- yurtdışından telefon getirmek
- en zengin ülke
- togg fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X