< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DEVLET HASTANELERİNİN BİTİK OLMASI (4. sayfa)
-
-
Kardiyolojiye gitmem gerekiyor. Koca şehirde devlet hastanesinde 1 doktor var ve asla randevu bulamiyoruz. Geçenlerde içime mi doğdu bilmiyorum MHRS ye girdim, biri iptal etmiş 15 gün sonraki randevusunu, onu aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastaneye yıllardır gitmem
sgk ve tüm devlet/şehir hastaneleri KAPATILSIN. bunlat YÜK istemiyoruz KAPATILSIN veya satılsın.
-
Fakirler sürünerek yok olur ulke nufusu 40 milyona iner
Ozeller acayip pahalandi eskisi gibi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda tartışıp tartışıp durursunuz Hiçbir sonuç alamazsınız Çünkü daha en başında hata var. Tıp yöntemine tarihten beri baktığın zaman son 20 30 yıla kadar hep paternalist bir yaklaşım vardır, yani Hekim hastanın sağlığını ondan daha iyi bilir daha iyi düşünür ve onun dediği uygulanır. ama batıda Sigortacılık sistemi vesaire ile hasta müşteri konumuna geldi bu durum esnedi. beraber karar almak zorunda kalmaya başladı hekimler hastalarla. Türkiyede ise çok daha kötüsü, hasta karar alıyor maşallah, doktor da onaylıyor... Serum antibiyotik falan her şey açık büfe. Geçen Almanya da yaşayan bir hastam geldi, orada hiç bu kadar ilaç yazılmıyor falan dedi. Bizde ilaçlar peynir ekmek gibi... Amacımız hastayı memnun etmek.
Olması gereken şudur nasıl ki bir Hakime bir takım sınırlı yetkiler veriyorsun benzer yetkileri de doktora vereceksin. Eğer ki kapitalist sisteme uymuyorsan mevcut düzende doktora iyi bir gelir sağlayıp tamamen devletçi politika ile doktoru koruyarak ne diyorsa onu yaptıracaksın. Ha yok ben hastayı illa memnun edeceğim diyorsan da Amerika gibi kapitalist bir düzene geç. Yani bizim hangi sistemi uygyladığımız belli değil. İlginçtir geçen gün bir şehir hastanesinde dikkatimi çekti çocuklar için oyun parkı yapmışlar birileri işletiyor, orada zıplayan ata binmek parayla ama açık kalp ameliyatı yapmak ücretsiz...
Neyse tartışacak konuşacak çok şey var da böyle devam ederse işler daha da kötüye gidecek. Artık tıp öğrencileri yeni mezunlar falan değil hoca, uzman düzeyinde yurtdışına çıkışlar başladı. Benim için sorun değil onların gidişi. Hatta bencillik olacak ama iyi bile sayılır. Yurtdışına gitmek istersem giderim yanlarına, burada kalırsam da nitelikli doktorlar gittikçe kalanlar arasında rekabet azalır, değer artar. Bu ülke sağlık konusunda kendi ayağına sıktı. Siyaset en son inatlaşması gereken meslek grubu ile inatlaşıyor. Bunu sadece iktidar yapmıyor, kılıçdar muhtarlara sekreter vereceğim dediği gibi doktorlara iyi para verdiler mühendislere de vereceğim gibi popilist zırvalar söylüyordu. Her neyse bu konuda 10 sayfa yazı yazarım da bir şey değişmez... Şu an herkes memnun, hasta çeviriyor devlet hastaneleri de işte...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Antalya tıp dan emar randevusu almyı dene bir de
14 ay sonraya gün veriyor!
Daha erken yok mu deyince özel çektirirsen var! deniliyor ve 3 4 gün içinde parayla işin görülüyor.
Hastane zaten pislik içinde sağlam girip hasta çıkarsın
Doktor zaten parayla ve sigortan hiçbir şeye yaramıyor
En basitinden safra kesesi taşı teşhisini 1 yıl boyunca koymadılar ne dahiliyecisi ne acil doktoru. En sonunda kendim koyup karşısına çıktım ultrason da da dediğim gibi çıktı.1 yıl boyunca acillerde sabahladım.
Ameliyatı da özelde oldum, 35 k civarı gitti ama sağlığıma kavuştum.
Adalet eğitim ve sağlık sistemi iflas etti paran varsa yaşarsın yoksa öl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya tıpa elini konu sallayarak görmen hata işte bu popülizm dır.
Koskoca tip fakültesine gidiyor olmanla yetinecegine orada sıra bulamadım diyorsun. 1 değil 2 değil 3. Basamak hastane pes.
Safra kesesi taşına aile hekimi mi ameliyat yapacak ne saçmalıyorsun ?
Eşim doktor olduğu halde hastaneye işimiz düşerse özele gideriz 😂 gerisini siz hesap edin
Görende doktora 300 bin tl döner veriyorlar sanacak ahahahaha bürokratik tabakanın hiçbir şeyi takmadığı sadece illüzyondan ibaret bir sistem var ne sanıyorsun bu ülkeyi sen doktor o kokuşmuş sistemin son tabakası kurumları emanet edeceğin adamları seçerken düşünecektin bunları
Bademcik iltihabından daha önce 2 kez yatış aldım. Her konu küçümsediğiniz kadar küçük olmayabiliyor. İlk yatıştaki taburculuktan sonra sadece tuvalet için yataktan kalkabildim, 6 gün boyunca hiçbir şey yapamadan yattım.
Özel Sağlık sigortası alanında çalışıyorum. Bir an önce en azından yatarak tss poliçe yaptırın. Yapacağınız en iyi yatırım olacak gelecek için. Devlet hastaneleri bitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hastaneler bitik, doğru. Allah kimseyi devlet hastanesine muhtaç etmesin. Randevu buluncaya kadar ya hastalık iyileşiyor kendi kendine ya da bir üst aşamaya geçiyor, özele gitmek zorunda kalıyorsun.
Şu keyfi dedikodu yapmaya gidenler olmasa yoğunluk olmaz
Girişte min 100 tl alınsa biraz rahatlama olur
Ücretsiz sağlık sistemini artık pek mantıklı bulmuyorum çok suistimal ediliyor
Erduvan erduvan...
Hainler eskiden doktor mu vardı hastane mi vardı ambulans mı vardı ?
Kilijdar batırdı reis zar zor bu seviyeye getirdi hiç mi görmezsiniz nankörler😃🤣🤣😁😁
Avrupa da doktora gidilmiyor gidemiyorlar.
Amerika da Kendi kendilerini ameliyat ediyorlar siz ise hala nankörsunuz!!!!
Bu konuda elimizde güçlü bir önlem var!!!
HASTA OLMAMAK!!!?
olmayın hasta efendim olmayın iyi bakın kendinize Allah Allah 😁😁🤣🤭🤭🤫🤫😃😆😃😃
Boğaz ağrısı ile gitmiştim ateşim düşmüyor du ,yani boğaz enfeksiyonunu hafife almayın ölen bile var ,hep doktorun antibiyotik inadı yüzünden 3 tane hastane gezdim tabiki sonunda özelde ateşim düştü antibiyotik sayesinde , antibiyotik neden yasak ettiler çok sebebi var sizlerin canını dusunduklerinden değil kesinlikle ,gebertmeye yönelik bir sistem var şuan.
Devlet hastanesi
7 yıldır bacağımda toplar damar rahatsızlığım var ve kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum geçen yıl kan sulandırıcıyı fazla kaçırmışım vücudumun her bölgesi morarmaya başladı bunun yanında kalp ritmim bozuldu nefes alamayacak gibiydim hemen acile götürdüler acile vardığımızda akşam 18:00'dı sıra gelmesi tahliller falan derken saat 05:00 oldu bir doktordan bozma gelip senin birşeyin yok deyip beni eve postaladı eve geldiğimde artık bacaklarım tutmaz halde sürünüyordum ağrıdan baktık olacak gibi değil başka bir hastanenin aciline başvurduk zaten o sırada baygınlık geçirdim hemen tetkikler yapıldı kanın aşırı sulanması sebebiyle iç kanama veya beyin kanaması olabileceği söylenip hemen yatış verildi 1 hafta boyunca hastanede kaldım kefenin ucundan döndüm bir önceki hastaneye kalsa iş hiç birşeyim yoktu ve onlara inanıp başka hastaneye gitmesem 1 yıllık ölüydüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O saçma salak sistemin içindeki tüm masrafları siz vergi verenler ödüyorsunuz yandaşlara bilionuz dimi.
Bu medeniyette insan hayatı hep itten hallice oldu. Bu yeni bişi değil. Turkleri kendine verdiği değer bu kadar.
Sadece hastane ile ilgili bişi değil bu.
-
Üstelik her vatandaş, çalışsın veya çalışmasın, devletten alamadığınız o sağlık hizmeti için her ay 405 TL GSS primi (Genel Sağlık Sigortası) ödemekle yükümlü.
(Bu ödeme 1 Ocak 2012 tarihi itibarı ile AK Parti Hükûmeti tarafından zorunlu hale getirildi.)
Devlete ödediğimiz KDV + ÖTV + Gelir vergisi devletin harcamalarına (ve başarısız ekonomi yönetiminden kaynaklı zararlara) yetmediği için üstüne bir de hepimizden her konuda "harç" alınıyor. MTV'yi 2 kere ödememiz isteniyor. Mesela bira içmek istesek, bir tane de reise ısmarlamak mecburi.
20 yıldır ÖTV ödüyoruz (1999 depremi için 2002'de çıkmıştı) fakat yine de depremde 50000+ kişi ölüyor. Demek ki bu paralar oraya harcanmıyor.
Ülkemizin para birimi TL son 20 yılda 16 kat değersizleşti. Yükselen Dolar veya Euro değil, bizim paramız değer kaybediyor.
Dünyadaki diğer 207 ülkenin parası ile kıyaslayın, göreceksiniz ki şu an savaşta olan ülkelerin bile parası bizim karşımızda güçlenmiş.
(Örnek: Ukrayna. Savaşta olan bir ülkenin parası bile son 1 yılda bizimki karşısında değer kazanmış.)
Durum bu kadar açık, net ve kötü olmasına rağmen bu durumu belli bir kesim seçmene anlatmak malesef mümkün olmuyor, çünkü onlar matematik bilmiyor, tarih bilmiyor, gündemi takip etmiyor, mehter marşı duyunca kendilerinden geçiyorlar.
Bu gibi durumlar kendi kendine düzelmez. 20 yılda ülkeyi zarara sokup batıran kişileri tekrar seçerseniz hiç düzelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X