Şimdi Ara

Devlet Okulu Çöpmüş Beyler :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün kaydımı özel okula aldılar fıstık gibi okul verdiğin parayı hak ediyor öğretmenler sana insan gibi davranıyor eğlenceliler süper ötesi anlatıyorlar söylediklerini ciddiye alıyorlar öğlen mis gibi yemeğini yiyorsun mesela bügün tas kebabı pilav çorba tatlı çıktı fıstık gibiydi öğretmenler zaten süper anlatıyor bizim devlet okulu hocaları pertmiş sorun bende değil öğretmenlerdeymiş tuvalet tertemiz sabunu var kağıt havlusu var en önemlisi sigara kesinlikle yasak tuvalette sigara iç anında okuldan atıyorlar ve sürekli kontorl ediliyo okulda ki arkadaşların insan gibi hep düzgün kişiler asi styla ve serseriler yok 18 kişilik sınıftasın sıralar rahat kendine ait dolabın var
    devlet okulunda bide ildeki en iyi anadoludaydım öğretmenler bişey anlatamıyor kendi biliyor öğrenciye aktaramıyor ilgisizler cansızlar mutsuzlar öğrenciyle artis artis konuşup ben öğretmenim havasındalar sınıfta anıran amuda kalkan bağırığ çağıran asi styla dinleyen dersin huzurunu bozan kimse yok okulda kendini okulun ağası sanan kavgacı tipler yok mis gibi yani özel okula geçin verdiğiniz paraya değer bahçede çim halısaha var kullanan insanlar insan olduğu için tertemiz herkes saygılı eğlencesine bakıyor herkes kötü oynayanda zevk alarak oynuyor iyi oynayanda bi daha devletle işim olmaz üniyide bilkent istiyorum biraz burs kazanırsam yeter zaten hocalar mikemmel tam burslu bile giderim. paragrafı bi heyecanla yazdım o yüzden özet geçiyorum
    *asi stylalar varoşlar okul ağaları sınıfta ders anlattırmayan kavgacı mevzucu tipler yok herkes saygılı birbiriyle arkadaş nezih bir ortam var
    *öğretmenlerin hepsi uber alles hayatımda ilk defa fiziği manyak iyi anlayıp sevdim [mat kimya biyo felsefe hepsi uber alles]
    *öğretmenler ilgili komik eğlenceli bilgisi iyi aktaran severek çalışan ve tecrübeli + genç kişiler aranızda arkadaş ilişkisi var
    *sınıflar sıralar cillop gibi tertemiz rahat
    *sınıfın manzara süper okulun terası mikemmel
    *öğlen çıkan yemekler süper ve istediğin kadar yiyebilirsin
    *tuvaletler süper tertemiz sigara kokusu ve kekolar dolu değil sabunu kağıt havlusu hepsi var kullananlarda temiz düzgün kişiler olunca hep temiz kalıyor klozetler tertemiz
    öyle yani aşırı beğendim bi sonraki durağım bilkent olacak inş bide burslu olursa tadından yenmez bu ortamda derslerimi çok iyi tutarım zaten
    *ayrıca hergün 40 dakika kitap okuma saati ve cumarteside ders var

• Aynen dedigi gibi 8 bini sonuna kadar hakediyolar
  • yine de Nabi'nin dediği gibi sıraları u şeklinde böyle hilal gibi yapın da ne olur olmaz.
  • okuldan zevk almak...
  • Sensin çöp
  • hll qnq
  • ben 450yle bı anadolu lısesıne gırmıstım tabı benım zamanımda anadolu lısesı 2-3 tane vardı ve herkezde 450 alamazdı, ben son seneyı ozel okulda okudum ama sunu soylıyebılırım devlet her turlu bın basar gerek oğretmen kadrolarıyla gerek okulun oğrencı bunyesındekı tıpler bakımından devletden hıçbırzaman kaçmayın ama 350ylen 300len bı lıseye gırdıysen bılemem
  • hepsini okumadım ama bir arkadaşım dediydi aynen yazıyorum;

Anadolu liseleri üst düzey öğrenciyi alip alt seviye hissettirip akademik anlamda bir sey katamadan öss de en az 5 k geri attiriyor.

edit:İstanbulda şuan 470 civarı ile öğrenci alan bir anadolu lisesinde okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 30 Eylül 2015; 17:42:34 >
  • Geçen bizim burdaki cemaat kolejini basıp hocaları içeri almışlardı. Bir anda hocasız kalırsınız maazallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 30 Eylül 2015; 17:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Geçen bizim burdaki cemaat kolejini basıp hocaları içeri almışlardı. Bir anda hocasız kalırsınız maazallah.
    cemaat koleji değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

hepsini okumadım ama bir arkadaşım dediydi aynen yazıyorum;

Anadolu liseleri üst düzey öğrenciyi alip alt seviye hissettirip akademik anlamda bir sey katamadan öss de en az 5 k geri attiriyor.

meslek lisesine gitte kalite göre
    her sınıf 10 kişilik koca sınıfta tek erkek bendim hocalar desen fena
  • quote:

Aynen öyle %100 katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

ben 450yle bı anadolu lısesıne gırmıstım tabı benım zamanımda anadolu lısesı 2-3 tane vardı ve herkezde 450 alamazdı, ben son seneyı ozel okulda okudum ama sunu soylıyebılırım devlet her turlu bın basar gerek oğretmen kadrolarıyla gerek okulun oğrencı bunyesındekı tıpler bakımından devletden hıçbırzaman kaçmayın ama 350ylen 300len bı lıseye gırdıysen bılemem

450 alan adam herkes yazmasını bilmiyor inanak mı kanki
  • Bizim okul taban puanı 491 hiç devlette öyle şeyler görmedim hatta okulumu seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

ben 450yle bı anadolu lısesıne gırmıstım tabı benım zamanımda anadolu lısesı 2-3 tane vardı ve herkezde 450 alamazdı, ben son seneyı ozel okulda okudum ama sunu soylıyebılırım devlet her turlu bın basar gerek oğretmen kadrolarıyla gerek okulun oğrencı bunyesındekı tıpler bakımından devletden hıçbırzaman kaçmayın ama 350ylen 300len bı lıseye gırdıysen bılemem

ben konuları yaklaşık 10 sene once gordum sızın teog dediğiniz şeyi 5 yıldır çarpma felanda yapmıyorum unuttum tabı sız lıselıler gıbı her gun tekrar yapmamımı beklıyorsunuz 450 aldım ve benım zamanımda ful çeken yoktu şımdı herkes 1. olmuş

• quote:

Çok doğru
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

ben konuları yaklaşık 10 sene once gordum sızın teog dediğiniz şeyi 5 yıldır çarpma felanda yapmıyorum unuttum tabı sız lıselıler gıbı her gun tekrar yapmamımı beklıyorsunuz 450 aldım ve benım zamanımda ful çeken yoktu şımdı herkes 1. olmuş

Alıntıları Göster
    adam haklı en iyi devlet liselerinin durumu bile pek iç açıcı değil

• quote:

O eskidendir,
    460la Anadolu Lisesindeydim en yüksek 2.anadolu lisesi şehirdeki.

Okulun binası çöp,dökülüyor.
    Temizleyen ilgilenen yok.
    Güvenlik vs de yok, bahçesine cingen çocukları damlıyor basket potası vs var diye,

Öğretmenlerin puan muhabbeti var,çalıştığı yıla göre artıyor, yeni öğretmen şehir merkezine özellikle böyle eski,iyi diye bilinen okullara giremiyor.
    En az 40 yaşında hocalar var.
    Emekli maaşı az diye emekli olmayan hocalar var.
    Adam 55 yaşında,dersi anlatmıyor bize sunum yaptırıyor,derste sigara içmeye gidiyor, laf söylemeye yer arıyor.
    Şimdi bunun gibi öğretmenler özel okulda olmaz

Çok farklı bir ortam özel okul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD1AF284D -- 30 Eylül 2015; 20:06:50 >

• Sonuna kadar katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

O eskidendir,
    460la Anadolu Lisesindeydim en yüksek 2.anadolu lisesi şehirdeki.

Okulun binası çöp,döküyor.
    Temizleyen ilgilenen yok.
    Güvenlik vs de yok, bahçesine cingen çocukları damlıyor basket potası vs var diye,

Öğretmenlerin puan muhabbeti var,çalıştığı yıla göre artıyor, yeni öğretmen şehir merkezine özellikle böyle eski,iyi diye bilinen okullara giremiyor.
    En az 40 yaşında hocalar var.
    Emekli maaşı az diye emekli olmayan hocalar var.
    Adam 55 yaşında,dersi anlatmıyor bize sunum yaptırıyor,derste sigara içmeye gidiyor, laf söylemeye yer arıyor.
    Şimdi bunun gibi öğretmenler özel okulda olmaz

Çok farklı bir ortam özel okul.

okuldan okula değişir benım yeğenim 1 yıl once başladı lise 1e şimdi 2ye geçti okulun ıçıne 1-2 kere gırdım ama okul çok ıyı bakımlı spor tesisi felan var çocuklarıda beyfendı hiç it kopuk gormedım geçen yıl ben. boş oldugumda alıp eve gotururdum , okulun puanı 430 mu 440 mı o civarlar istanbul beylıkduzunde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.