Şimdi Ara

DH Acik Lisede Okuyan ilginc Yaratiklar Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasim 19 (aralikta 20 ne olcaksa 20 olunca) Mesleki Acik Ogretim Lisesi 3 uncu sinif Ag Yoneticiligindeyim haftanin 2 gunu (cmtesi pazar) okula gidiyorum istanbuldayim 2 sene ust ustte sinifta kalip postalandim bende aciktan devam edeyim dedim ama genelleme gibi olacak belki cogu 2 sene kalip okuldan atilan yaratiklarin aksine hayatimda hic disiplin cezasi almadim sessiz sakin ama ultra beyinsiz ve tembel bi adamdim 11 sene suudi arabistanda yasadik orda turk okuluna gidiyordum lise 1 de orda 2 dersten kaldim ama turkiyeye kesin donus yapiyor oldugumuzdan 2 dersi vermek icin sinava giremedim ve turkiyede lise 1 i tekrar ettim fakat orda maksimum 30 kisi iken sinifta burda 60 kisi dersler okul cikisi tip arkadaslarin yol ustu parklarda sigara partileri derken bu sefer 8 dersten kalaraktan okul dan sutlandik ......

Acik Lisede olupta (duz veya mesleki acik lise) kisa hikayelerini yazanlar olursa sevinirim gerci dh de herkes zeki masallah bakalim nekadar adam ciakcak acik liseli .....

• Açık lisede ne hikayeler olucak ki sınava gidip sınavı verip geliyordum bir anım var anlatim bari
    Çok değil bir kaç ay e-önce sınava girdim ama birşey eksikti evet kalem ve silgi almayı unutmuştum olduğumuz yerde halkalıydı ne market var ne bakkal annem hemen taksiyle gitti kalem ve silgi aldı geldi
    hayatımın en berbat günlerinden biriydi
  • bnde açık liseye gidiom yaş 16 polis olmak istiom
  • acik lisede pek hikaye olmaz dogrudur ozellikle duz lise okuyan arkadaslar yilda iki kez sinava gidiyorlar okadar benim demek istedigim acik lisede okuyanlar ben okuyorum yasim sukadar desin ve neden acik lisede olduklarini yazsinlar
  • Arkamızdakiler 4 sene okucağı için liseyi bizi bırakmıyolar sınıfta ama diplomayıda vermiyolar. 5-6 dersim var galiba. yazın veremedim şubatta gircez yine. olmadı bir dahaki yaza, olmadı şutlanacaz bu gidişte ne yapsak ne etsek. parayla geçiren biri var mı dır ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.