Merhaba forum halkı ve değerli kitapseverler, Elimdeki kitapları okumayı bitirince buraya konu açma (ilk defa) aklıma geldi.Yarı fiyatından ve daha az, satıcaklardan listemdeki kitapları almayı düşünüyorum.Uzatmadan direk yazıyım..
Özelden whatsapp telegram bırakırsanız anında dönerim Robotların yükselişi vermek ve almak teknolojiye karşı insanlık google nasıl yönetiliyor the second machine age akıldışı ama öngörülebilir iki yüzlü yalanlar hakkındaki doğrular yaratıcı tür beyin beynin gizli hayatı siber güvenlik ve siber savaş sapiens atlas silkindi taras bulba gogol stephan hawking kitapları bonobo ve ateist de waal aslan asker svayk hasek sarah jio böğürtlen kışı shephan king medyum oblamov kitapları nörobilim kitapları hayvan mezarlığı senden önce ben sıradışı bir işaret her güne bir nietzsche albert camus düşüş albert camus yabancı uçurtma avcısı bin muhteşem güneş çanlar kimin için çalıyor kapitalizmin ruhu ve proteston ahlaki algı ve manipülasyon olasılıksız trevanian şibumi simyacı ferrarisini satan bilge bir borsa spekülatörünün anıları outliers malcolm gladwell mein kampf kuantum düşünce yöntemi puslu kıtalar atlası yüzyıllık yalnızlık dönüşüm 21. yy için 21 ders the women in the window satranç jose saramago körlük jose saramago kopyalanmış adam
Önceliklerim bunlardır arkadaşlar.Olurda yarı fiyatı ve daha az sattığınız kitaplarınız olursa benimle paylaşırsanız dönüş yaparım.