|
DH ve Huawei iş birliği ile Huawei ürünlerde indirim kodu
-
-
link açmıyor
-
Yemeksepeti kodu dağıtın.... diyecek arkadaşlar bekleniyor
-
https://www.donanimhaber.com/huawei-kalabalik-icerisinde-uygur-turklerini-tespit-edebilecek-teknoloji-gelistiriyor--128906
Ben bu haberi okuduktan sonra Huawei'nin yanından geçmem.
-
İyi güzel hoş da donanimhaberin farkı ne burada?
A300Picodi 4000/300 TL indirim kodu sınırsız al kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
huawei mi hahaha kalsın hocam seneye bedavadan alırız -
şu amazon işbirliği kampanyasını bu kadar sık yapmayın yahu. yetişemiyoruz hızına
-
Biz forum olarak Huaweiyi boykot ediyoruz, siz işbirliği mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yanından geçmeyince sorun çözülmüş mü oluyor?
teşekkürler dh
-
-
En azından destek olmamış oluyorum. Siz ekstra ne yapıyorsunuz?
-
Huawei satın alıyorum ben,hiç de öyle kendimi avutmaya gerek yok.Yaptığınızın hiç kimseye bir faydası olmadığı ortada kendinizi kandırmayın boşuna.
Siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz ve ben de kendi param ile soydaşlarımıza eziyete katkısı olan bir firmayı desteklememekte özgürüm. Bir kişi ile bir değişiklik olmayacağını biliyorum ve hatta tüm Türkiye katılsa bile Huawei gibi uluslararası bir firmanın umurunda olmayacağını tahmin ediyorum ama bu nedenle boş verip destek olacak değilim.
-
app gallery uygulaması zaten beleş dağıtıyor ??
şu saçma konuları açarken, sıcak fırsatlarda görünmeyecek şekilde yapsanız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptoplari çok iyi yanlız da öyle 300-500 kesmez en az 1k kağıtlık indirim lazım
Gerçek bir fırsat olsa millet boykot vs. bahane etmeden kapışırdı
Huawei mate 9 kullanarak tanışmıştım bu marka ile. Markaya diyeceğim yok fakat teknik servisi berbat. 3 ay tüketici hakem heyeti sonucunu bekledikten sonra ürün paramı almıştım. Teknik servisin hiçbir şeyi garantiden yaptırmamak gibi bir art niyetleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
https://www.donanimhaber.com/huawei-kalabalik-icerisinde-uygur-turklerini-tespit-edebilecek-teknoloji-gelistiriyor--128906
Ben bu haberi okuduktan sonra Huawei'nin yanından geçmem. |
İyi güzel hoş da donanimhaberin farkı ne burada?
A300Picodi 4000/300 TL indirim kodu sınırsız al kullan |
Biz forum olarak Huaweiyi boykot ediyoruz, siz işbirliği mi?
|
Siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz ve ben de kendi param ile soydaşlarımıza eziyete katkısı olan bir firmayı desteklememekte özgürüm. Bir kişi ile bir değişiklik olmayacağını biliyorum ve hatta tüm Türkiye katılsa bile Huawei gibi uluslararası bir firmanın umurunda olmayacağını tahmin ediyorum ama bu nedenle boş verip destek olacak değilim. |
En azından destek olmamış oluyorum. Siz ekstra ne yapıyorsunuz?
|
huawei mi hahaha kalsın hocam seneye bedavadan alırız
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- ea play pro fiyat
- amazon drive
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X