Şimdi Ara

dh ya nasıl video yükleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii geceler arkadaşlar foruma nasıl video yükleyebiliyoruz? adım adım anlatan olursa çok sevinirim teşekkürler.

• DH premium almalısın. Mâkul fiyattan satabilirim.
  • çok şakacısın kardeşim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&messageID=42456366&toStyle=tm

Bu mesaja video eklemek için tıklayın yazıyor altta.

BSC ye de buradan

http://yukle.donanimhaber.com/?p=3&a=31&u=-1

hocam çok teşekkür ederim ama yapamadım..ben bilgisyarımdan direk yüklemek istiyorum.yeni video ekleye tıkladığımda hiçbişey olmuyor neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ay&yıldız

quote:

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&messageID=42456366&toStyle=tm

Bu mesaja video eklemek için tıklayın yazıyor altta.

BSC ye de buradan

http://yukle.donanimhaber.com/?p=3&a=31&u=-1

hocam çok teşekkür ederim ama yapamadım..ben bilgisyarımdan direk yüklemek istiyorum.yeni video ekleye tıkladığımda hiçbişey olmuyor neden acaba

Rica ederim.

Şuanlık teknik bir sorun var sanırım. Programcıya ilettim.

• tek yol bumu yoksa alternatif bi yöntem varmı? mesela resimleri sanırım başka siteden upload edip burda s ımage yapabiliyorsunuz? videodada benzer bi yöntem varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube sizde de kasıyor mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tek yol bumu yoksa alternatif bi yöntem varmı? mesela resimleri sanırım başka siteden upload edip burda s ımage yapabiliyorsunuz? videodada benzer bi yöntem varmı?

Youtube da yapabilirsiniz.

Mesaj yazma butonunda DH Tüp butonu var. Youtube linkini yapıştırıp, bu buton yardımı ile videonuzu burada gösterebilirsiniz.
  • quote:

quote:

tek yol bumu yoksa alternatif bi yöntem varmı? mesela resimleri sanırım başka siteden upload edip burda s ımage yapabiliyorsunuz? videodada benzer bi yöntem varmı?

Mesaj yazma butonunda DH Tüp butonu var. Youtube linkini yapıştırıp, bu buton yardımı ile videonuzu burada gösterebilirsiniz.

ama youtube erişim yasak bu şekilde yaparsam izlenebiliyormu?yoksa dns ayarlamaları olanlarmı izleyebiliyr sadece?
  • quote:

quote:

quote:

ama youtube erişim yasak bu şekilde yaparsam izlenebiliyormu?yoksa dns ayarlamaları olanlarmı izleyebiliyr sadece?

Ayarlı olanlar görebiliyor sadece. Ama hemen hemen herkes youtube a erişebiliyor hangi teknik ile olursa olsun. Youtube a video yüklerken, videom hit almazsa diye düşünmeyin.

• denemek için yaptım.
  • tamam oldu sadece bende an error occurred vs. yazdı oda sanırım benle alakalı..çok teşekkür ederim ilginz için.tunnel kullandığım zaman sorun olmuyor ama dns ayarlarım olmasına rağmen you tube girdiğimde bu hatayı veriyor ilginç..
  • quote:

tamam oldu sadece bende an error occurred vs. yazdı oda sanırım benle alakalı..çok teşekkür ederim ilginz için.tunnel kullandığım zaman sorun olmuyor ama dns ayarlarım olmasına rağmen you tube girdiğimde bu hatayı veriyor ilginç..

Sorunuz olduğunda PM atmaktan çekinmeyin.
  • quote:

quote:

tamam oldu sadece bende an error occurred vs. yazdı oda sanırım benle alakalı..çok teşekkür ederim ilginz için.tunnel kullandığım zaman sorun olmuyor ama dns ayarlarım olmasına rağmen you tube girdiğimde bu hatayı veriyor ilginç..

teşekkürler.şu hata hakkında bilginiz varmı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler.şu hata hakkında bilginiz varmı acaba?

DMS lerle ilgili olduğu biliyorum. host dosyasının geçerliliği yitirince de bu hatayı veriyor. Başka DNS deneyin isterseniz.

• quote:

denemek için yaptım.

video sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

quote:

denemek için yaptım.

video sakat

Video gayet sağlıklı bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

quote:

denemek için yaptım.

video sakat

Video gayet sağlıklı bence.

Lady Gaga erkek diyorlar buna ne diyeceksin.

• @GoldPunch
    tmm çok sağolun tekrar ben bi kurcalayım.
    @InTeRTEcH
    hocam valla you tube da ilk önüme o geldi onu koydum:)) bence daha sakat bişey denk gelebilirdi bunada şükür:DD
  • Dh tüp ikonuna tıklayın ardından = sonrasına videonun url(linkini) koyun bu kadar :=))

başka sitelerde olsa iyi olurdu onları artık link olarak vereceğiz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.