Ne güzel söylemiş. Obanın pakedinin bıir kısmı kabul edilir. QE3 devreye alınır. Pek bir şey değişmez. Küresel Resesyon ihtimali %60 olur. Güçlü eokomisi olan ÇİN belki resesyonun önünü kesebilğir %40
quote:
Orijinalden alıntı: ogunmas
Atilla Yeşiltada yı tek geçerim.
Ne güzel söylemiş. Obanın pakedinin bıir kısmı kabul edilir. QE3 devreye alınır. Pek bir şey değişmez. Küresel Resesyon ihtimali %60 olur. Güçlü eokomisi olan ÇİN belki resesyonun önünü kesebilğir %40
evet. fikirler ne kadar da net.
yeşilada bir de yine 6 ay önce ons 1500 ken kendisine sorulan "Altın 2000 i görür mü ?" sorusuna da "2500 ü bile görecek." diye yanıt vermişti.
sterlinden tam zamanında çıktım galiba. zararına sattım ama az zarar çok zarardan iyidir.
bugün açıklanacak veriler:
12 Eylül 2011 özet:
quote:
Orijinalden alıntı: ogunmas
quote:
Orijinalden alıntı: sear
yiğit bulut yazmış:
euro / dolar paritesinin 1.40 ın altında kalması ile 1.28 seviyesine kadar düşmesi mümkün.
link koyayım ama sadece finansonline uyeleri okuyabiliyor:
EURO/DOLAR Pariti 1.28 e düşmesi ne demek ya. € 2.2- 2.3 lü seviyelere gelmesi $ ın 1.80.-1.82 seviyesine gelmesi demektir. Buda altın onsunu TL bazında 112-114 arasın gitmesi demek oluyor.
EURO/DOLAR Pariti 1.28 e düşmesi ne demek ya. € 2.2- 2.3 lü seviyelere gelmesi $ ın 1.80.-1.82 seviyesine gelmesi demektir. Buda altın onsunu TL bazında 112-114 arasın gitmesi demek oluyor.
Yeni yılın şubat-mart aylarında dolar için 2 lira seviyesine gelecek diyo uzmanlar bilginiz var mı bu konuda?
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
Yeni yılın şubat-mart aylarında dolar için 2 lira seviyesine gelecek diyo uzmanlar bilginiz var mı bu konuda?
Ben yıl sonu 1.90 a kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Ama uzmanların gazına gelmemek lazım. Hep böyle diyorlar sonra tersi oluyor. Bana kalırsa doların asıl degerinin 1.46 olması lazım. Bunun için de tcmb nin faiz artırması lazım. Ama yıl sonra kadar artirmayacak. Faiz artırımı gelene kadar dövizde kalabiliriz.