Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • euro da durum nedir?Düşmeye başladımı yoksa bayram dolayısıylamı biraz düştü?
  • 5 Eylül de dolar ın durumunu merak ediyorum umarım sizce ne olur merkez bankası dolar kurları alış ve satış olarak
  • doları 1,79 dan almıştım

şoyle 1,78 leri bulursa satacam

acaba gidermi o taraflara
  • Günaydın beyler,

Bizim piyasaların açılmasıyla dolar sert bir şekilde yükseliyor. 1,72 den 1,74e geldi. Diğer dövizler de aynı oranda arttı.
  • GBP için veriler kötü geldi. Bugün biraz düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

doları 1,79 dan almıştım

şoyle 1,78 leri bulursa satacam

acaba gidermi o taraflara

gider gider...

1,80 den satarsın. niye 1,78 den satıyorsun.
  • dolar 1,75'i geçti.
  • ha gayret
  • günün özeti:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Beyler CHF iyi bir seviyede gibi görünüyor, girmeyi düşünen var mı?

http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/959419-isvicre-mb-euro-frankta-taban-120

Sizce İsviçre MB Frank'ı ne kadar dizginleyebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 6 Eylül 2011; 12:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

Beyler CHF iyi bir seviyede gibi görünüyor, girmeyi düşünen var mı?

http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/959419-isvicre-mb-euro-frankta-taban-120

Sizce İsviçre MB Frank'ı ne kadar dizginleyebilir?

Müdahale bu sefer daha sert gelmiş. % 8 geriledi.
    Alış için güzel bir fırsat. Ancak tekrar yukselse de ne zaman müdahale edecekleri belli olmuyor. Yön belirlemek için 1 gün daha beklemek gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sear

Bu sefer daha sert gelmiş. % 8 geriledi.
    Alış için güzel bir fırsat. Ancak tekrar yukselse de ne zaman müdahale edecekleri belli olmuyor. Yön belirlemek için 1 gün daha beklemek gerekebilir.

Euro şu anda 2.5 TL civarında ve linkte bahsedilen 1 / 1.2 oran Frank için 2.083 TL'ye denk geliyor. Piyasa da buna göre anında reaksiyonu vermiş ve CHF aşagı gelmiş. Son dönemdeki genel trende bakarsak İsviçre MB parasını büyük ölçüde kontrol altına almış gibi görünüyor ama piyasaların bir süredir çok dalgalı olması ve ekonomilerdeki genel kötüye gidişin devam etmesi CHF'de İsviçre MB'sına ragmen bir fırsat yaratabilir gibi görünüyor. Kısa vadeli al-sat şeklinde bir giriş-çıkış yapmayı düşünüyorum ama dedigin gibi 1-2 gün beklemek iyi olacak sanırım. Umarım bekledigim için pişman olmam

Sear GBP için ne diyorsun hocam ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 6 Eylül 2011; 15:14:41 >

• Gbp benim zarar haneme yazilan ilk yatırım aracı. Kendisi ile aramız pek iyi değil. Zararı kapatır kapatmaz ayrilmayi düşünüyoruz.
  • GBP'yi biraz araştıracagım.

Bu arada CHF'de Finansbank'da 2,077 seviyesine kadar geldi. Kendimi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 6 Eylül 2011; 15:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

GBP'yi biraz araştıracagım.

Bu arada CHF'de Finansbank'da 2,077 seviyesine kadar geldi. Kendimi zor tutuyorum

Amerika açılışı ile Chf biraz daha düşer mi veya yükselir mi? fikri olan var mi ?
  • 1.20 Chf =1 euro ya sabitlenmis. Burdan yükselmesini beklesek bile euro ile eşit oranda hareket edecek. Euro almaktan farkı yok.
  • Deneme amaçlı olarak düşük miktarda euro ve onunla eşit miktarda Chf aldım. Bakalım ne olacak.
  • dolar bugun 1,78 e kadar gelmişti bi baktım 1,76 oldu
    bi turlu bizim 1,79 u bulamadı gitti
    altın desen ucup gitti..şuanda neye yatırım yapacağıma karar vermiş değilim
  • Baylar Frank gerilemekle birlikte Euro da aşağı çekildi.

Ayrıca Dolar ve Euro anormal geriledi pariti 1.39 larda

JApon yenini gözardı etmeyin. Patlama yapabilir !
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.