Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaybı % 1.35

çok hızlı oldu.
  • Londra açılışıyla Gbp yükselmeye başladı.

edit: GBP nin yükselmeye başladığı doğru ama, Londra'da resmi tatilmiş bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 29 Ağustos 2011; 10:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

franga müdahale gelmiş olabilir

kaybı % 1.35

çok hızlı oldu.

Frang eriyor. Son 2 haftadaki kayıp %11 e ulaştı
  • İyiki frang falan almadım batardım valla.
  • peki şu dönemden itibaren frang almak mantıklı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

peki şu dönemden itibaren frang almak mantıklı olur mu ?

Mantıklı olmayacağını gösteren veriler var.
  • dolar 1.73 e kadar geriledi.

isviçre frangı 2.11

dolara endeksli olarak düğer para birimleri de değer kaybetmiş durumda.
  • günün özeti:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • 29 Ağustos 2011 23:59 kapanış :

• DH Döviz Camiasının mübarek Ramazan Bayramını kutlarım.
  • Sana da iyi bayramlar Sear. Altında hareketlilik ve kar marjı artınca bu konuya ilgi biraz azalmış sanırım. Ben de %100 altındayım şuanda. Gramı 96,88'den 35.000 TL'lik aldım fakat bu altın piyasası beni biraz ürküttü açıkçası, çünkü anlaşılması oldukça zor. Cuma günü ons 1820 civarında olursa çıkmayı düşünüyorum. Bu işlerde yeniyim ve piyasa dinamiklerini iyice anlamadan altına bulaşmamak lazım sanırım. Haftaya biraz araştırma yaptıktan sonra tekrar dövize girecegim.

Hepimizin bayramı keyifli geçer umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 31 Ağustos 2011; 12:53:39 >
  • Önümüzdeki günlerde doların seyri ne şekilde olur düşünceleriniz neler? eski kondisyonuna, 1.77 -78 lere kavuşmaya hevesi varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

Önümüzdeki günlerde doların seyri ne şekilde olur düşünceleriniz neler? eski kondisyonuna, 1.77 -78 lere kavuşmaya hevesi varmı :)

Aynen önümüzdeki günlerde doların durumu ne olur sizce? Bir de uzun ve kısa vade de en karlı yatırımı ne olarak görüyorsunuz?
  • Az önce tarım dışı istihdam verisi de düşük geldi. Dolar düşmeye devam eder bugün.
  • Sterlin elimde kaldı. Atamadık gitti. Bir kısmını altına çevirmişti ama. Sterlinden zarar daha da büyüdü bugün.
  • sterlin düştü oh şükür euro nun 2 seviyelerine düşmesini sterlininde 2.5 seviyeline düşmesini istiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

sterlin düştü oh şükür euro nun 2 seviyelerine düşmesini sterlininde 2.5 seviyeline düşmesini istiyorum ya

Dovizin düşmesi ülke için elbette iyi ama önce biz atsaydı da öyle dusseydi. Gerçi % 60 ına yakınını yüksekte sattım. Ama elde kalanlar dusunduruyor.
  • Dolar sabah saatlerinde 1.71'den 1.70'e kadar düştü. Şimdi tekrar 1.72'ye yükselmiş. Düşemedi gitti.
  • ISM verisi yüksek geldi. Altın düşüp dolar yükselecek.
  • günün özeti:

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.