Şimdi Ara

-DH-Yeni i20/i20 Coupe/i20 Active-ANA KONU-GÜNCEL- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.776
Cevap
69
Favori
211.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet guncelleme gelmis zam yok.Bu bayiye daha cok bastrabilirizmi demek pekde dise dokunur bi indirim alan gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem742

1.2 motor lpg uyumlumu bilginiz varmi

Aynı motorlu önceki kasaya taktırdım ben. 12000 kilometredir sürüyorum. Memnunum.

• önceki kasadaki motorla farkı varmı, yenilerde mpi yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dayan70

Arkadaşlar,
    Dün Fıat Linea1.4 Actual Plus için kredili 37000 tl ye pazarlık yaptım.
    Elimizde araç yok dediler,Ocak veya Şubatta ancak teslim ederiz dediler.
    Kapora vermedim ama pazarlık bitti kredi girişi yapıldı.
    Ancak bu 1.4 motor benzinli için çok olumsuz yorum okudum.
    Kararsız kaldım.

Bir yandan da Yeni i20 yi araştırıyorum.Olmazsa biraz daha kredi çekip i20 ye kayacam.
    Yalnız i20 bütçemi hayli zorlayacak?Ne dersiniz?

Lineadan kesin olarak vazgeçtim.
    i i20 Kararım Yenönünde ancak benim yakınımdaki bayi liste fiyatından hiç indirim yapmıyor.
    İndirim alabilen var mı?
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hayır farklı değil. Bildiğim kadarıyla 2015'te direkt enjeksiyonlu (Hyundai terminolojisinde GDI) ve aşırı beslemeli (turbo) motorlar da ürün gamına ekleneceği için şimdiden yazmışlar parantez içine. MPI, çok noktadan enjeksiyon demek bu arada.
  • Bu zam tellallari nerede .... Aralikta zam gelecek zam gelecek diyorlardi... Bende 1.2 elit için bir çok bayiyi aramistim fiyat veremediklerini aralikta zam gelecegini soyluyorlardi hepsi agiz birligi yapmis heralde... kocaelide ayni soyledi afyonda antalya da... Gerçi ben simdi alamayacam daire almayi öne cektik ama olsun... Arkadaslara faydali olmak için arastiriyorum yinede... O kadar dedim 1.2 elit zam yaparlarsa c segmenti araclarin fiyat skalasina giriyor milletin kafasi karisir ve yeni cikmis bir arac icin iyi olmaz ....

• Ben styleden direksiyon ve vites topuzu yuzunden vazgecmistim cok kotu geldi hissiyati.Elit siparisim var benim gelsin ayrintili yazarim.43990 fiyati olacak olan 990 kisminin alinmamasi dir bi 500 daha inerlermi cok zor.Puntoya bakiyorum corsa felan ayni paraya geliyor ama bundaki albeni onlarda yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

Ben styleden direksiyon ve vites topuzu yuzunden vazgecmistim cok kotu geldi hissiyati.Elit siparisim var benim gelsin ayrintili yazarim.43990 fiyati olacak olan 990 kisminin alinmamasi dir bi 500 daha inerlermi cok zor.Puntoya bakiyorum corsa felan ayni paraya geliyor ama bundaki albeni onlarda yok bence

aynı durum bendede vardı showroom da 2 araç var birisi elit benzin öteki style benzindi elit direksiyon çok kaliteli ve güzel görünüyor dizel style için bu direksiyonu opsiyon olarak bile koymamışlar 2000 liraya direksiyonu değiştirebileceklerini söylediler :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

Aynı motorlu önceki kasaya taktırdım ben. 12000 kilometredir sürüyorum. Memnunum.

şehir içi ne yakıyorsunuz çekişte bir düşme oldu mu ne marka taktırdınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

quote:

Şehiriçi 25 kuruş civarı, uzun yolda 15 kuruş yakıyor. Kışın şehiriçi tüketimine biraz da benzin eklemek gerekiyor çünkü araç çalışmaya benzinle başlıyor. BRC MY11 diye bir kit taktırdım. 1750 liraya mal oldu toplamda. Çekişi gayet başarılı, ben hiçbir fark hissetmedim. Hatta yokuşlarda nasılsa az yakıyor diye vites küçültüp devirli gider oldum. Yokuş çıkma performansı arttı diyebilirim.

Yazın 875 km'lik Kırşehir-Ayvalık yolunu 140 liraya gittim. Az da olsa trafik ve otoyolda hız koşulları da buna dahil.

• 1.2 motor seçeneğine LPG takmak mantıklı mı?büyük performans kayıpları yaşanır mı ? bir de herkes elite istiyor, style paket ile en büyük farkları nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

quote:

Şehiriçi 25 kuruş civarı, uzun yolda 15 kuruş yakıyor. Kışın şehiriçi tüketimine biraz da benzin eklemek gerekiyor çünkü araç çalışmaya benzinle başlıyor. BRC MY11 diye bir kit taktırdım. 1750 liraya mal oldu toplamda. Çekişi gayet başarılı, ben hiçbir fark hissetmedim. Hatta yokuşlarda nasılsa az yakıyor diye vites küçültüp devirli gider oldum. Yokuş çıkma performansı arttı diyebilirim.

Yazın 875 km'lik Kırşehir-Ayvalık yolunu 140 liraya gittim. Az da olsa trafik ve otoyolda hız koşulları da buna dahil.

ayrıntılı cevap için teşekkür ettim egelidost.

• quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

Ben styleden direksiyon ve vites topuzu yuzunden vazgecmistim cok kotu geldi hissiyati.Elit siparisim var benim gelsin ayrintili yazarim.43990 fiyati olacak olan 990 kisminin alinmamasi dir bi 500 daha inerlermi cok zor.Puntoya bakiyorum corsa felan ayni paraya geliyor ama bundaki albeni onlarda yok bence

aynı durum bendede vardı showroom da 2 araç var birisi elit benzin öteki style benzindi elit direksiyon çok kaliteli ve güzel görünüyor dizel style için bu direksiyonu opsiyon olarak bile koymamışlar 2000 liraya direksiyonu değiştirebileceklerini söylediler :S

Aynen bende style 1.2 test sürüşü yaptım o direksiyon ve vites yüzünden vazgeçmiştim, bir önceki kasa focus denk geldi ondada indirim düşündüğüm seviyede olmadı. On üzeri bayi araştırdım elit pan kaşmir kahve çanakkale de var onlarda aynı uşak bayi gibi 100 tl dahi düşemeyeceklerini söyleyince ( elit bulması bir dert ) , buldum 1.2 style beyaz pan veya kırmızı indirimde var malumunuz 42 civarı, birde izmir de style var (pan) gri,beyaz kırmızı üstelik mtv,trafik ve boya koruma dahil. liste güncellensin dedim ondanda birşey çıkmadı bilmiyorum ne yapacağım. aslında kafama tek takılan direksiyon tam toparlamama olayı son bir test sürüşü yapıp bu hafta alırım gibi, cazip bir kampanya gelmesse rakiplerinden. Sabırlar diliyorum arkadaşlar bu sene gerçekten kör ebe oynar gibiyiz neyin ne olacağı belli değil sektörde.

• direksiyon ve vites topuzu bana söylediğiniz kadar kötü gelmedi istenirse çok kaliteli yerler var direksiyon ve vitesi 200-250 ye yapar deri seçimi spor dikişlerinin renginin seçimi falan kişiye özel.

• 60 bin 2014 seat leon 1.6 dizel bakabilirsin fiyat uygun gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

60 bin 2014 seat leon 1.6 dizel bakabilirsin fiyat uygun gelirse

Okadar nakit bağlamaktan vazgeçtim 65 verse focus alacaktım onda dahi bir önceki kasa diye mantık son anda döndürdü :) polo da zeten bir indirim yok gibi, fiesta veya 208 gezerim sanırım bu birkaç gün nasip. olmadı i20 iki bayide ayarladım yakınımdaki mahsus gitmiyorum gitsem gezemeden başka biyeri alıp çıkarım diye.
  • Motorlu tasitlar vergisi ocak 2015 olacagina gore ocaktan once teslimatlarda bayiye nasil kabul ettirilebilir.Boya koruma bana cok inandirici gelmiyor yaptiran ve gerc kden koruduguna inanan varmi ona gore pazarliga dahil edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Objektif34

Ben aracı beğendim ama yakıt tüketimi fv:9.6 Lt. ve test eden arkadaş 11.6 Lt. gibi değerler görmüş, bence bu değerler çok yüksek.

Bu 2-3. yorum bu tarz gördüğüm bu tarz bir araba için 11 litre yakıt tüketim imkansız değil mi?Cidden bu 1.2 benzinlisi kaç tüketüyor tam bir bilgisi olan açıklarsa sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar, Eski bir kullanıcıydım ama uzun süre kullanmadığım için kullanıcı adını hatırlayamadım ve yeni üyelik yaptım.
    Eski kullanıcı adım hazırmı_cevap ama hangi maille üye olduğumuda bulamadım bir türlü
    Edit: Üstteki iki satırda kendimle çelişmişim anlatmak istediğim bir türlü giremedim o kullanıcı ile

Sayfadaki bir çok yazıyı okudum. Yakıt tüketimi konusuna gelirsek bir çok arkadaş başka yerlerde de 1.2 MPI olanın test sürüşlerinde çok benzin yaktığını ve ekonomik olmayacağı konusunda görüşler belirtmiş. Bende hem benzinli hemde dizel için test aracını sürdüm. Dizel olan manuel, benzinli olan 1.2 için henüz test aracı olmadığından otomatik 1.4 benzinli vardı. 1.2 test aracı olmadığını söylediklerinden 1.2 yi test ettiğini sanan arkadaşların sanırım 1.4 kullandığını düşünüyorum. Bu yakıt tüketimini artıracaktır ve otomatik olduğu için buda ekstra artıracaktır. Ayrıca test aracında herkes arabanın ne kadar seri olduğunu görebilmek için basıyorda basıyor sonrada diyor ki bu araç fazla yakıyor. Aynı şeyi bende yaptım ama neden fazla yaktığını biliyordum çünkü ben motor sesini duyabilmek ve performansı ölçebilmek adına düşük viteste yüksek devir kullandım. Ne demek istediğim sanırım anlaşılmıştır. Herkes kendi aracı gibi sürse o araç o kadar yakamaz zaten. bir de shift lere uymak lazım yoksa performanslı kullanımda en cimri araca bile fazla yaktırılabilir.
    Araç için genel görüşümü belirtirsem bu paraya bu araba çok iyi ve 41.700 e 1.2 elite blue kaşmir kahve siparişi verdim. Kendi 206 ımı 13.500 e elden sattım. Böylelikle peugeot fanatikliğimde son bulmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 4 Aralık 2014; 11:24:38 >

• Zaten 1.2 kullananlar 6 lt civarı diyorlardı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.