Şimdi Ara

DH Yöneticileri Terörün Kınanmasından Rahatsızmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bazı bölümlerde bir veya daha fazla başlık açıldı ama nedense bu başlıklar siliniyo yada açanlar ceza veriliyo .Yaklaşık yarım saat önce konu nedeyle uzaklaştırılan thall arkadaşımızın açmış olduğu topice yazmıştım.Diğer bölümlerde de silinmeler oldu diye.Ama şimdi baktığımda konunu yerinde yeller esiyo aratıyorum ama yok.???İçinde genel ahlaka uygun düşmeyen küfür v.s yokken niye silindi bu konu??Başlıkta ki sorumu aynen yineliyorum???

• memlekette türküm demek bayrak taşımak istiklal marşı okumak zaten suç oldu

kendi memleketimizde öksüz kaldık

dedem kore gazisi amcam kıbrıs gazisi dedemin babası kızıl ibrahim kurtuluş savaşı gazisi

gel gör ki ben torunu türküm desem türk bayraklı çakmak alsam marketten millet şöyle bir bakıyor

insanlar kaç kuşaktır türkiyede yaşıyor sorsan kime yok ben muhacirim yok gürcüyüm yok şuyum yok buyum ..nesin işte anadolu insanısın

hep bir hallı turhallıyız bizbize benzeriz

şarapta içer camiyede gideriz

başına bir metre bez bağlayan memleketi irana ilhak etmek istiyor

kıçına kot çeken avrupalı olduk sanıyor

2 gün fazla vergi veren dağa çıkacam diyor

gavur terbiyesi görürlerse görürüm onları ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 10 Ekim 2007; 18:13:03 >
  • eger oyle bisey varsa gercekten hic yakistiramadim ama burda birilerinin cikip bir yanlis anlasilma oldugunu soylemesini beklerdim umarim oda gelir

• Benlıgımızı kaybetmek konusunda ustumuze kımseyı tanımıyorum...
  • quote:

Son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bazı bölümlerde bir veya daha fazla başlık açıldı ama nedense bu başlıklar siliniyo yada açanlar ceza veriliyo .Yaklaşık yarım saat önce konu nedeyle uzaklaştırılan thall arkadaşımızın açmış olduğu topice yazmıştım.Diğer bölümlerde de silinmeler oldu diye.Ama şimdi baktığımda konunu yerinde yeller esiyo aratıyorum ama yok.???İçinde genel ahlaka uygun düşmeyen küfür v.s yokken niye silindi bu konu??Başlıkta ki sorumu aynen yineliyorum???

+100000000...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkmen02

Son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bazı bölümlerde bir veya daha fazla başlık açıldı ama nedense bu başlıklar siliniyo yada açanlar ceza veriliyo .Yaklaşık yarım saat önce konu nedeyle uzaklaştırılan thall arkadaşımızın açmış olduğu topice yazmıştım.Diğer bölümlerde de silinmeler oldu diye.Ama şimdi baktığımda konunu yerinde yeller esiyo aratıyorum ama yok.???İçinde genel ahlaka uygun düşmeyen küfür v.s yokken niye silindi bu konu??Başlıkta ki sorumu aynen yineliyorum???

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz.
    Bu kadar hassas ve önemli bir güncel konuda forum yöneticilerinin bir açıklama yapmasını beklemek hakkımız.
    Çünkü, bir TÜRK olarak bulunduğumuz bu forumun bir TÜRK toprağı olduğunu düşünerek buradayız. Değilse bilelim ona göre davranalım.
    Özellikle son dönemlerde yaşanan talihsiz olaylar karşısında TÜRK insanının tepkisiz kalması düşünülemez.
    Her iki taraf içinde bir yanlış anlaşılma olabilir. Buna açıklık getirilmelidir. Yine de böyle önemli bir vatan davasına duyarsız kalamayız ve açıklama yapılmadan bu tür konuların üstünün kapatılmasına veya bu konuları TÜRKLÜK lehine dile getirenlerin forumdan uzaklaştırlmasına ve susturulmasına seyirci kalamayız.
    Bu konuda acilen bir açıklama bekliyoruz!

• quote:

Orjinalden alıntı: SLCKRCA

eger oyle bisey varsa gercekten hic yakistiramadim ama burda birilerinin cikip bir yanlis anlasilma oldugunu soylemesini beklerdim umarim oda gelir

bu forumda art niyetli yönetici oldugunu sanmıyorum

sadece kurallara ciddi anlamda bağlı ve onları uygulamaya çalışıldıgını düşünüyorum

ama kuralların bu konuda esnek olabileceğini düşünüyorum ..

çünkü birlik beraberlik duygusu herhangi bir fraksiyona veya ideolojiye hizmet etmediği sürece herkeste bulunabilir ve olmaması zaten tuhaf olur

bilinçli olarak yazdığım ---birlik beraberlik demek bir milletin diğerinin her türlü şergadeliğine göz yumması anlamınada gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

Orjinalden alıntı: SLCKRCA

eger oyle bisey varsa gercekten hic yakistiramadim ama burda birilerinin cikip bir yanlis anlasilma oldugunu soylemesini beklerdim umarim oda gelir

bu forumda art niyetli yönetici oldugunu sanmıyorum

sadece kurallara ciddi anlamda bağlı ve onları uygulamaya çalışıldıgını düşünüyorum

ama kuralların bu konuda esnek olabileceğini düşünüyorum ..

çünkü birlik beraberlik duygusu herhangi bir fraksiyona veya ideolojiye hizmet etmediği sürece herkeste bulunabilir ve olmaması zaten tuhaf olur

bilinçli olarak yazdığım ---birlik beraberlik demek bir milletin diğerinin her türlü şergadeliğine göz yumması anlamınada gelmez

Hiç bir kural TÜRKİYE sınırları içinde vatan, millet meselelerimizi konuşmaya engel olamaz.
    Eğer konu doğru bir başlık altında tartışılmıyor veya dile getirilmiyor ise daha uygun bir başlık altına taşınır ama silinemez ve bunu dile getirenler forumdan uzaklaştırılarak susturulamaz. Uygulanan bu yanlış yöntemi herhangi bir gerekçe altında bile kabul edemeyiz. Daha doğrusu varken yapılan yanlışı savunmak anlamsızdır.

• quote:

Benlıgımızı kaybetmek konusunda ustumuze kımseyı tanımıyorum...

yanılıyorsun arkadaşım benliğimizi kaybetmedik kaybetmeyeceğizde...benliklerini kaybedenler bilinçli olarak bunu yapmaktadırlar bu onların seçimi ama unutulmamalıdır ki bu ülkede hala bir karış toprak için ölmeye hazır milyonlarca insan var...

DH yönetimi konu yanlış yere açılmışsa şayet taşıyınız...Konu sizi rahatsız ediyorsa eğer bunu nedeniyle birlikte açıklayınız bizleri ikna ediniz...

bizler burada otomobiller için toplanıyor olabiliriz ama unutmayınki bizler aynı toplumda yaşıyor,aynı havayı teneffüs ediyor ve dolayısıyla burada aslında herbirimiz arkadaşız...thall arkadaşımız bir şekilde arkadaşlarıyla bu konuyu paylaşmak istedi ve siz onu kovdunuz...thall arkadaşın ya yasağını kaldırınız ya da benim de üyeliğimi derhal siliniz...

hepimiz açıklama bekliyoruz...lütfen...

• Bu konu kilitlenecek muhtemelen az sonra.
    Yöneticilerin çoğunu tanırım ve art niyetle bu hareketi yapacak bir yönetici yok bu forumda.

Herhangi bir yönetici açıklama yaparsa çok yerinde olur.
  • geçen sefer
    pek yari değil ama 13 şehidimiz var başlığı bir süre sonra tamamen siyasal ve sen düzgün konuş lan gibi bir konusma halini almıştı....
    yöneticiler art niyetli değildir.....
  • Gerçekten kendi ülkemizde öksüz kalmış gibiyiz. Şehitlerle ilgili nerede konu açılsa alınan, tepki gösteren, hak hukuk ezilmişlik teraneleri okuyan birileri çıkıyor. örnek aldığımız Avrupa ya bakın işine gelmeyince insan haklarını takıyormu, vatandaş olmayı kısıtlayan yasalar, vize vermemeler paşalar gibi kendini savunuyor iş bize geldimi daha fazla demokrasiye ihtiyacınız var diyorlar. Yaramazlık yapmazsan sana oyuncak alıcam deyip çocuğu kandırır gibi ülkenizin geleceğini önemsemezseniz sizi aramıza almayı düşünürüz diyorlar. Gidişatımızı şahsen ben kötü görüyorum, bi yanda kışkırtamaya müsait kürtler, bi yanda her fırsatta soykırım safsatası altında Türkiye den neler koparabileceğinin hesabını yapan ermeniler, bir yanda güneydoğuda sürekli toprak alarak kimblir nelerin peşinde koşan yahudiler. Allah yardımcımız olsun.
  • Art niyetli olmayabilirler.Benimde zaten öğrenmeye çalıştığım bu.Art niyyetlimisiniz değilmisiniz.Neden açıklama yapılmadan bazı şeyler yapılıyor.forumda hiçbir uygunsuz yazı veya sen ben meselesi yoktu.Sadece herkes thall niye uzaklaştırıldı diye soruyordu ama bir türlü bi açıklama gelmiyordu.ve o forumda açıklama olmadan silindi.Ha sebep şu anda herhangi bir sorun olmamasına rağmen birkaç satır sonra siyasal hal alabilir ondan çekiniyoruz olabilir ama ortalıkta böyle bi yazı,açıklama v.s yok.Hatta bu konuya rağmen hiç bi açıklama yok.İnşallah içimizi rahatlatacak bi açıklama gelir
  • Bu konuda kimse art niyetli olamaz, acikcasi kimin sildigini de bilmiyorum. Fakat su bilinmeli ki, Hrant dink icin yuruyus yapip 13 sehidimiz icin ses cikarmayan ser....... diye bir basligi kimsenin acik tutabilecegini dusunmemeliyiz. Bu konuda lutfen yanlis dusunceler olmasin, tamamen konunun acilis tarziyla ilgili bir problem.

Seyitlerimizin yakinlarina Allah sabir versin, Sehitlerimiz huzur icinde yatsin bilsinler ki onlarin biraktigi gorevi biz devam ettirecegiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkmen02

Art niyetli olmayabilirler.Benimde zaten öğrenmeye çalıştığım bu.Art niyyetlimisiniz değilmisiniz.Neden açıklama yapılmadan bazı şeyler yapılıyor.forumda hiçbir uygunsuz yazı veya sen ben meselesi yoktu.Sadece herkes thall niye uzaklaştırıldı diye soruyordu ama bir türlü bi açıklama gelmiyordu.ve o forumda açıklama olmadan silindi.Ha sebep şu anda herhangi bir sorun olmamasına rağmen birkaç satır sonra siyasal hal alabilir ondan çekiniyoruz olabilir ama ortalıkta böyle bi yazı,açıklama v.s yok.Hatta bu konuya rağmen hiç bi açıklama yok.İnşallah içimizi rahatlatacak bi açıklama gelir

Kimse bir art niyet aramıyor ve bu arada iyi niyetimizide muhafaza ediyoruz ama illaki bir açıklama bekliyoruz.
    Eğer açıklama gelmez ise nasıl bir yerde olduğumuzu artık düşünmenin zamanı gelmiştir.
    Yine de bu konuyu forum yöneticilerinin daha henüz görmediğini ve görür görmez sağduyulu bir şekilde ve mantıklı bir açıklama yapacaklarını umuyorum.

• Bizim art niyetli olmadığımızı düşünen, bilen ve bunu burada dile getiren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu ülkede yaşayan hiç bir Türk evladı törörün kınanmasından rahatsız olmaz olamaz...
    Bu forumda yenisiniz öyleki forumun üye sayısı, ziyaretçi sayısı ve hitao ettiği kitle itibarı ile bu tip konuların nerelere gittiğini ne tarz hakaretlerin ve suçlamaların yapıldığını bilmiyorsunuz. Bunu defalarca kez tecrübe ettik...
    Bu tip konularda laf dönüp dolaşıp hükümete gelir tartışma çıkar, laf dönüp dolaşıp orduya gelir tartışma çıkar, bir devlet büyüğüne birine bir laf söylenir bizim foruma dava açılır. (Şuan yürürlükte olan kaç tane dava ile uğraşılıyor.) Bir tane fake bozguncu gelir bir laf söyler olan eski üyelerimize olur. Bu konuda acılı birinin damarına basarlar haklı olarak açar ağzını yumar gözünü olan ona olur...
    Olmasa bile 50 kafadan ses çıkar biz küfür kısaltmasından 7 gün yedik adama ceza verilmiyor diye isyan çıkar.

Bu tip kötü olayların hiç olmaması için anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.
    Herkese iyi forumlar...

• Bu forumun içinde bulunan bu sitede adminlik yapan güneydoğuda askerlik yapan henüz askerden dönen ve dönecek olan adminlerimiz var.
    Bu forumun yönetiminde bu ülke için çalışan öğretmenlerimiz ve polisimiz var.
    Böyle bir art niyetle suçlanmanın bile bizi ne kadar üzdüğünü bilemezsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.