Şimdi Ara

Diablo 3 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler diablo 3 e başlamak istiyorum oyunu araştırdım fakat aklıma takılan bazı durumlar var.
    1-oyunu aldıktan sonra oynarken ek bir ücret verecek miyim? Yeni bir karakter geldiğinde onu oynamak için mi veriyoruz necro gelecekmiş mesela
    2-online oynamanın şart olduğunu biliyorum.en önemli sorum oyun tam olarak nasıl ilerliyor oynanıyor? Yani knight gibi mi.sürekli 7/24 oynayıp en süper über itemi kasmak mı amacımız.araştırırken item alınıp satıldığını okudum.eğer böyleyse başlamak için geç kalmış sayılmam mı sonuçta en baştan sıfır başlayacağım açıkçası bu durum da ilgimi çekmez çünkü ben daha çok titan quest torclight tarzda bir oyun arıyorum.hani parayı basan kral olmasın oyunda.diablo yu çok övdüler ondan ilgimi çekti
    3-son olarak bilgisayarım orta ayarlarda oynamaya yeter mi (2 gb nvidia gt 540m ekran kartı,6 Gb ram,işlemci 8 çekirdek,256 gb ssd) markası samsung RF 511http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NP-RF511-S06TR
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delacroix40 -- 9 Ocak 2017; 22:40:25 >

• 1. Oyunu aldıktan sonra aylık ödeme vesaire yok. Fakat necromancer gelirse geliş biçimine bağlı olarak para isteyebilirler. Mesela Crusader ek paket alanların kullanabildiği bir class idi.
    2 Oyunda şurada bir yanılgın var sanırım. Oyunun bir hack and slash. Yani PvP pek önemli bir unsur değil. Item kasıp düşürüyorsun rekabet had safhada olmadığından itemin de pek bir önemi yok. Item satma dediğin olay Auction House idi. Kaldırıldı kendisi öyle bir olay yok artık.
    3. Bu konuda bilgili değilim ne yazıkki.
  • captainflint C kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum yazdığın için battlenette 20.yıl indirimine özel battle chest paketi 20 euroydu kaçırmadım.oyunu wizardla lagsız kasmasız oynadım diabloyu kestim repear moduna başladım.reaper da bittiği zaman başka sınıfla oynayacağım ama ikinci sınıftan sonra sıkılır bırakırım gibime geliyor aynı yerleri gezmek pek eğlenceli olmasa gerek.sen her sınıfla bitirdin mi oyunu.bir de demirci ya da elmas dükkanı level 10 dan sonra potion tarzı recipe istiyor nerden bulabilirim biliyor musun.pet de hiç çıkmadı karşıma
  • Delacroix40 D kullanıcısına yanıt
    Upgrade için gerekenler yaratıklardan düşüyor normalde. O potion dediğin 61+ levelde çıkmaya başlıyor diye biliyorum. Ayrıca class'ın 70 olmadıysa kasmak için adventure mod oynayabilirsin. Arc bitirdikçe item seti vesaire için şemalar düşüyor. Oyunun genel akışıda zaten canavar kes, item bul, güçlen,canavar kes, item bul, güçlen... şeklinde ilerliyor. Kozmetikler genelde seasonal reward olarak gelebiliyordu sanırım. Onun dışında bi çeşit treasure goblin türü var rastgele çıkan. Onu kesince garanti bir pet düşürüyor. Menagerist imiş adı. Adventure modda var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.