Bildirim
diablo 3 hebım kitlendi allah rızası için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Özel mesaj ile telefon numaranı yollarsan eğer yardımcı olabilirim. -
tmm bi snquote:
Orijinalden alıntı: EvrenVarg
Özel mesaj ile telefon numaranı yollarsan eğer yardımcı olabilirim. -
ticket atarsan düzeltirler ama ilginç olan sıfır hesabın direk kilitlenmiş olmasıquote:
Orijinalden alıntı: uzumaki2
tmm bi sn
Alıntıları Göster -
ama zorla girmeye calısılmıs ve nerden ticket atacam beyler yeniyim bunlarda oyunU aldım daha 2 kez oyandım yhaaa...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7
ticket atarsan düzeltirler ama ilginç olan sıfır hesabın direk kilitlenmiş olması
Alıntıları Göster -
quote:
yhaaa...
:((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanerkn -- 5 Ocak 2013; 20:53:00 > -
bi arkadasımda denedi ondada aynı sorun sanırım diabloda sorn varquote:
Orijinalden alıntı: alkanerknquote:
yhaaa...
:((
Alıntıları Göster -
42003 hata kodu verio nasıl cozcemquote:
bi arkadasımda denedi ondada aynı sorun sanırım diabloda sorn var
Alıntıları Göster -
quote:
beyler bu gun diablo3 e giriyim dedim hesap kitlenmiş açmayı deniyorum ama bir turlu olmuor ne yapmalıyım allah rızası için yardım oyunu daha yeni aldım....
Aynısı bende de olmuştu e-mail'ına bir bak oradaki linklerde ne yapman gerektiği yazıyor. Ben başka ip'den birdikten sonra evdeki kendi ip'den girmeye çalıştım ama başka ip'den girilmiş diye locked yazıyordu. Battle.netten e-mail'ıma gelen mesaja baktım orda ne yapman gerektiği hangi linke ne gibi durumlarda tıklaman ve sonrasında napman gerektiği yazıyor. orada şifre değiştirme var onu yaptım ve sorun kalmadı. -
sifre değistir diyorum ama olmuyor kendi evdeki netten deniyimmi bide ne denediysem olmadı ticket yollamaya bile locked dio yeter yahiçbir cıkar yolu yok gonderdiği maile ticket atacamquote:
Orijinalden alıntı: Daegorequote:
beyler bu gun diablo3 e giriyim dedim hesap kitlenmiş açmayı deniyorum ama bir turlu olmuor ne yapmalıyım allah rızası için yardım oyunu daha yeni aldım....
Aynısı bende de olmuştu e-mail'ına bir bak oradaki linklerde ne yapman gerektiği yazıyor. Ben başka ip'den birdikten sonra evdeki kendi ip'den girmeye çalıştım ama başka ip'den girilmiş diye locked yazıyordu. Battle.netten e-mail'ıma gelen mesaja baktım orda ne yapman gerektiği hangi linke ne gibi durumlarda tıklaman ve sonrasında napman gerektiği yazıyor. orada şifre değiştirme var onu yaptım ve sorun kalmadı.
-
kendi evdeki ipden girince olur dimiquote:
sifre değistir diyorum ama olmuyor kendi evdeki netten deniyimmi bide ne denediysem olmadı ticket yollamaya bile locked dio yeter yahiçbir cıkar yolu yok gonderdiği maile ticket atacam
Alıntıları Göster -
sürekli kullandıgın ip adresi dışında başka bir adresten girilirse hesap kilitlenirquote:
kendi evdeki ipden girince olur dimi
Alıntıları Göster
şifremi unuttum de(şifremi unuttum kısmında hesabım kilitlendi diye link var,seni şifre sıfırlama ekranına yönlendiriyor),bilgilerini gir, mailin gelen linkten baştan şifre oluştur işlem tamam -
KENDİ İLK YUKLEDİĞİM İP DEN GİRDİM BİDE DEDİĞİN GİBİ DENİYİMquote:
Orijinalden alıntı: kazuya58
sürekli kullandıgın ip adresi dışında başka bir adresten girilirse hesap kilitlenir
şifremi unuttum de(şifremi unuttum kısmında hesabım kilitlendi diye link var,seni şifre sıfırlama ekranına yönlendiriyor),bilgilerini gir, mailin gelen linkten baştan şifre oluştur işlem tamam
Alıntıları Göster -
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. boyle diyor ne yapsam nereye tklasam olmuyor allah rızası için resimli mesimli bir anlatım yokmu yaa!! hata kodu 42003quote:
KENDİ İLK YUKLEDİĞİM İP DEN GİRDİM BİDE DEDİĞİN GİBİ DENİYİM
Alıntıları Göster -
ya baska hesaptan ticket attım cd keyden emaile kadar 24-48 saat içinde doneriz diyorlar hile mile kullanmadım varmı onuda blmiyorum hesap %100 temizquote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
baska hesaptan ticket attım hile flnda kullanmadım dediğim gibi 2 gun oldu 4saat oynadım yada oynamadımquote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
bu sorunu cozebilck olan ve skype olan varsa eklesin beni ozelden yolliim adımıquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset-contact.html hala bunu veriyor yokmu bilen biri yaa
Müşteri Hizmetlerini arayacaksın. İngilizcen varsa sen yoksa çevrenden birini bul konuştur telefonda. Başka olur yolu yok bu işin.
Şu linki dene bir de;
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html?requestType=UNLOCK_ACCOUNT
üyelik bilgilerini girdiğinde telefonuna bir kod gelecek ve o kodla işleme devam edeceksin.
EDIT: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 6 Ocak 2013; 22:39:09 >
-
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support nereye girsem bu cıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: shruikanquote:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset-contact.html hala bunu veriyor yokmu bilen biri yaa
Müşteri Hizmetlerini arayacaksın. İngilizcen varsa sen yoksa çevrenden birini bul konuştur telefonda. Başka olur yolu yok bu işin.
Şu linki dene bir de;
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html?requestType=UNLOCK_ACCOUNT
üyelik bilgilerini girdiğinde telefonuna bir kod gelecek ve o kodla işleme devam edeceksin.
EDIT: imla
Alıntıları Göster
-
TELEFON ET!quote:
You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support nereye girsem bu cıkıyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- golf battle arkadaş ekleme
- gta 6 haritası
- gta 5 sistem gereksinimleri
- football manager 2024 ücretsiz
- sims 4 para hilesi
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X