Şimdi Ara

diablo 3 hebım kitlendi allah rızası için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu gun diablo3 e giriyim dedim hesap kitlenmiş açmayı deniyorum ama bir turlu olmuor ne yapmalıyım allah rızası için yardım oyunu daha yeni aldım....

• Özel mesaj ile telefon numaranı yollarsan eğer yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Özel mesaj ile telefon numaranı yollarsan eğer yardımcı olabilirim.
    tmm bi sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzumaki2

tmm bi sn

Alıntıları Göster
    ticket atarsan düzeltirler ama ilginç olan sıfır hesabın direk kilitlenmiş olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7

ticket atarsan düzeltirler ama ilginç olan sıfır hesabın direk kilitlenmiş olması

Alıntıları Göster
    ama zorla girmeye calısılmıs ve nerden ticket atacam beyler yeniyim bunlarda oyunU aldım daha 2 kez oyandım yhaaa...
  • quote:

yhaaa...

:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanerkn -- 5 Ocak 2013; 20:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

quote:

yhaaa...

:((

Alıntıları Göster
    bi arkadasımda denedi ondada aynı sorun sanırım diabloda sorn var
  • quote:

bi arkadasımda denedi ondada aynı sorun sanırım diabloda sorn var

Alıntıları Göster
    42003 hata kodu verio nasıl cozcem
  • quote:

beyler bu gun diablo3 e giriyim dedim hesap kitlenmiş açmayı deniyorum ama bir turlu olmuor ne yapmalıyım allah rızası için yardım oyunu daha yeni aldım....

Aynısı bende de olmuştu e-mail'ına bir bak oradaki linklerde ne yapman gerektiği yazıyor. Ben başka ip'den birdikten sonra evdeki kendi ip'den girmeye çalıştım ama başka ip'den girilmiş diye locked yazıyordu. Battle.netten e-mail'ıma gelen mesaja baktım orda ne yapman gerektiği hangi linke ne gibi durumlarda tıklaman ve sonrasında napman gerektiği yazıyor. orada şifre değiştirme var onu yaptım ve sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daegore

quote:

beyler bu gun diablo3 e giriyim dedim hesap kitlenmiş açmayı deniyorum ama bir turlu olmuor ne yapmalıyım allah rızası için yardım oyunu daha yeni aldım....

Aynısı bende de olmuştu e-mail'ına bir bak oradaki linklerde ne yapman gerektiği yazıyor. Ben başka ip'den birdikten sonra evdeki kendi ip'den girmeye çalıştım ama başka ip'den girilmiş diye locked yazıyordu. Battle.netten e-mail'ıma gelen mesaja baktım orda ne yapman gerektiği hangi linke ne gibi durumlarda tıklaman ve sonrasında napman gerektiği yazıyor. orada şifre değiştirme var onu yaptım ve sorun kalmadı.
    sifre değistir diyorum ama olmuyor kendi evdeki netten deniyimmi bide ne denediysem olmadı ticket yollamaya bile locked dio yeter yahiçbir cıkar yolu yok gonderdiği maile ticket atacam

• quote:

sifre değistir diyorum ama olmuyor kendi evdeki netten deniyimmi bide ne denediysem olmadı ticket yollamaya bile locked dio yeter yahiçbir cıkar yolu yok gonderdiği maile ticket atacam

Alıntıları Göster
    kendi evdeki ipden girince olur dimi
  • quote:

kendi evdeki ipden girince olur dimi

Alıntıları Göster
    sürekli kullandıgın ip adresi dışında başka bir adresten girilirse hesap kilitlenir

şifremi unuttum de(şifremi unuttum kısmında hesabım kilitlendi diye link var,seni şifre sıfırlama ekranına yönlendiriyor),bilgilerini gir, mailin gelen linkten baştan şifre oluştur işlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

sürekli kullandıgın ip adresi dışında başka bir adresten girilirse hesap kilitlenir

şifremi unuttum de(şifremi unuttum kısmında hesabım kilitlendi diye link var,seni şifre sıfırlama ekranına yönlendiriyor),bilgilerini gir, mailin gelen linkten baştan şifre oluştur işlem tamam

Alıntıları Göster
    KENDİ İLK YUKLEDİĞİM İP DEN GİRDİM BİDE DEDİĞİN GİBİ DENİYİM
  • quote:

KENDİ İLK YUKLEDİĞİM İP DEN GİRDİM BİDE DEDİĞİN GİBİ DENİYİM

Alıntıları Göster
    You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support. boyle diyor ne yapsam nereye tklasam olmuyor allah rızası için resimli mesimli bir anlatım yokmu yaa!! hata kodu 42003
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya baska hesaptan ticket attım cd keyden emaile kadar 24-48 saat içinde doneriz diyorlar hile mile kullanmadım varmı onuda blmiyorum hesap %100 temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    baska hesaptan ticket attım hile flnda kullanmadım dediğim gibi 2 gun oldu 4saat oynadım yada oynamadım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu sorunu cozebilck olan ve skype olan varsa eklesin beni ozelden yolliim adımı
  • quote:

https://eu.battle.net/account/support/password-reset-contact.html hala bunu veriyor yokmu bilen biri yaa

Müşteri Hizmetlerini arayacaksın. İngilizcen varsa sen yoksa çevrenden birini bul konuştur telefonda. Başka olur yolu yok bu işin.

Şu linki dene bir de;

https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html?requestType=UNLOCK_ACCOUNT

üyelik bilgilerini girdiğinde telefonuna bir kod gelecek ve o kodla işleme devam edeceksin.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 6 Ocak 2013; 22:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

https://eu.battle.net/account/support/password-reset-contact.html hala bunu veriyor yokmu bilen biri yaa

Müşteri Hizmetlerini arayacaksın. İngilizcen varsa sen yoksa çevrenden birini bul konuştur telefonda. Başka olur yolu yok bu işin.

Şu linki dene bir de;

https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html?requestType=UNLOCK_ACCOUNT

üyelik bilgilerini girdiğinde telefonuna bir kod gelecek ve o kodla işleme devam edeceksin.

EDIT: imla

Alıntıları Göster
    You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support nereye girsem bu cıkıyor

• quote:

You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support nereye girsem bu cıkıyor

Alıntıları Göster
    TELEFON ET!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.