Şimdi Ara

Diamond Gloss™ Boya Koruma Sistemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rec_side Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Diamond Gloss™ Boya Koruma Sistemi Hakkında

Diamond Gloss Boya Koruma Sistemi Hakkında

Belki hep görüyorsunuz ama sistem hakkında bilginiz yok bu konuyu biraz bilgilendirme birazda soru sorma amaçlı açtım aslında. Başlamak gerekirse bahsettiğim bu Diamond Gloss sistemini ziebart sıfır araçlara uyguluyor. Dışarda muhakkak görmüşsünüzdür cam gibi parlayan simsiyah audi a3 leri passatları .. Bende gördüm merak ettim araştırdım bu sonuca ulaştım. ( uzun zaman oldu da konu açmak bugüne kısmet miş .. ) Audi bayisinde iken satıcı hanım kız ile konuşuyordum ya dedim sizin bu a3 ler siyah olanlar nasıl parlıyor böyle resmen aynalı boya gibi , dedi ki bizim audi de kullandığımız siyah renklerin hepsi opak tır dedi metalik siyah boya kullanmıyoruz dedi ben şaşırdım tabi , hem parlıyor hemde opak .. Araştırmalarım sonucu bu uygulama yı buldum sizlerle paylaşıyorum. Efendim sıfır araç aldığınızda sadece yapılan bir uygulama bu , bir cila sistemi aracınızın boyasını hem koruyor hemde cam gibi parlatıyor tabi hali ile biraz tuzlu ve uygulattırmak için aracın sıfır olması gerekıyor.

Diamond Gloss™ Boya Koruma Sistemi Hakkında

Diamond Gloss™ Nedir ?

Yeni otomobillerin boyasını mükemmel bir şekilde korumak üzere yaratılmış Diamond Gloss™, bir uzay çağı teknolo-jisi ürünüdür. Ziebart tarafından uzun AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilmiş ve 2001 yılında patenti alınmış Diamond Gloss™ Sistemi, dünyada sadece Ziebart lisansörleri tarafından uygulan-maktadır. 2000''li yılların zorlu çevre şartlarını göz önüne alarak otomobillerinin boyasını gerçek anlamda korumak üzere hazırlanmış olan bu formül, sertifikalı Ziebart teknisyenlerince profesyonel yöntemlerle uygulanır. Boya yüzeyinde asit yağmurlarının ve tuzların, su lekeleri, kuş pislikleri, hava kirliliği, böcek yapışmaları, ağaç reçinesi ile çamur ve kirin meydana getirdiği tahribatı önler.

Ayrıca boyayı sarartıp solduran zararlı güneş ışınlarını bloke eden özel bir ultra-viyole filtre maddesi içerir. Diamond Gloss™, otomobillere Ömür Boyu Garanti ile uygulanır. Diamond Gloss™ uygulamasına rağmen belirtilen maddelerden dolayı boyada bir tahribat olursa uygulamayı yapan Ziebart bayii, kendi takdiri sonucu isterse tahribatı onarır veya müşterinin bu işlem için ödediği paranın iki katını geri öder.

Bu garantide, yılda bir defa çok daha az bir ücretle yapılan bakımlarla boyanın, adı geçen atık maddelerin tahribatından korunacağı ve parlaklığını Ömür Boyu muhafaza edeceği taahhüt edilir. Bu garanti sistemi, otomobil satıldığında aracın yeni sahibine de aktarıldığından otomobillerin 2. el satış değerini de büyük ölçüde arttırır.

Diamond Gloss™ Özellikleri ve Yararları ?

• Diamond Gloss™, sadece otomobilin boyasının parlaklığını korumakla kalmaz, boyanın kendisini de korur.

• Diamond Gloss™, kışın boyayı çamur, tuz ve diğer minerallerin ve hava kirliliğinin içerdiği tahrip edici etkenlerden ve asit yağmurlarının yarattığı kalıcı tahribattan korur.

• Diamond Gloss™, yazın güneşin kavurucu ve molekülleri parçalayıcı U.V. ışınlarının boyaya ulaşmasını engeller.

• Diamond Gloss™, boyayı özellikle kuş pisliğinin, ağaçlardan damlayan reçinelerin, yoldan gelen zift ve sinek-böcek yapışmalarının tahrip edici etkilerine karşı korur.

• Diamond Gloss™,un uygulandığı boya yüzeyi hiçbir zaman matlaşmaz ve hiçbir zaman pasta cila gerektirmez.

•Diamond Gloss™, patenti Ziebart International Corporation firmasına ait bir üründür ve dünyada sadece Ziebart istasyonlarında uygulanmaktadır.

• Diamond Gloss™, uygulaması özel eğitilmiş teknisyenler tarafından profesyonel yöntemlerle yapılmaktadır.

• Diamond Gloss™, yeni otomobilinizin orijinal boyasını koruyarak ve güzelleştirerek ikinci el satış değerini korumaya büyük ölçüde katkı sağlar.

• Diamond Gloss™, uygulamasında boyanın parlaklığı bir yıldan önce kaybolursa ücretsiz olarak yenilenir, belirtilen etmenlerden oluşan hasar, Ziebart bayiinin ihtiyarında olmak üzere ya onarılır, ya da ödenen ücretin iki katı tazminat ödenir. Yıllık kontrol ve bakımı çok daha düşük bir ücretle yapılır.

•Diamond Gloss™, Ömür Boyu Garanti ile uygulanır ve bu garanti belgesi ile sağlanan tüm haklar otomobil satıldığında yeni sahibine de aynen devredilir.

• Diamond Gloss™, yıllarca show-room yeniliğinde kalan otomobiller yaratır.

Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Nisan 2008; 22:05:55 >

• Ben 2007 nisan ayında yaptırdım Diamond Gloss'u. Geçen hafta da yenilemesi geldi ve 200 YTL civarına yenilediler. Benim fikrim biraz abartıldığı yönünde. Bahsettiğiniz derecede parlaklık olmuyor araçta. Burada asıl amaç, boyayı parlatmaktan ziyade korumak. Tabiki belli ölçülerde de parlaklık oluyor. Kuş pisliği ve ağaç reçinesine garanti veren bir ürün. Bildiğim kadarıyla piyasada bu garantiyi veren başka boya koruma yok.
    Tüm bunlara rağmen ziebart diyor ki, aracınızda kuş pisliği görürseniz muhakkak silin, niye diyorum hani dayanıyordu, olsun diyorlar ne olur ne olmaz.

Bu ürünün patentini 2001 de almışlar. Eğer ürünü daha da geliştirmeyip 2001 de ki haliyle kullanıyorlarsa yeni nesil kuşların pisliğine dayanamaz bence. Şimdiki kuşlar bırakın boyayı, kaputu bile delebiliyor.
  • Teşekkürler yorum ve yanıtınız için aracınızın marka model ve boyasının rengini öğrenebilirmiyim referans olması açısından ..
  • Herkes "cila" diyip gecer ama özellikle yaz aylarında önemlidir boya koruma.Gecen hafta ziebart kampanyasından yararlanıp %30 indirimle diamond gloss yaptırdım.Sadece sıfır km araclara yapılıyor diye bir kaidesi yok,aracınızın boyası iyi durumdaysa,gözle görülür cizik ve hasarları yoksa yapılabiliyor.Ziebarta gittiginizde detaylı yıkamadan sonra karar veriliyor zaten yapılıp yapılmayacagına.Ben ek olarak ön tampon ve kaputada koruma filmi yaptırdım.Uzun yolda taş sıkıntısından kurtuldum.Diamond gloss siyah arabaya hakikaten fark katıyor.Özellikle geceleri yada günes altında parlıyor araç.
    Aksam üstü günesinde çektiğim bir resmi koyayım (işlemden 2 saat sonra falan cekildi)http://img230.imageshack.us/img230/5060/10042008104dg2.jpg
    Normal fiyatı 400 lira olan diamond gloss şu an 280 lira bence kaçırılmaması gereken bir fırsat

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Teşekkürler yorum ve yanıtınız için aracınızın marka model ve boyasının rengini öğrenebilirmiyim referans olması açısından ..

Arabam 2006 model bir önceki kasa Civic. Rengi bej. Belki renginden dolayı bana fazla parlamıyor gibi geliyordur.
    Farklı bir tespitim de 2-3 ay sonra bu parlaklık yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor.
    İlk birkaç ay araç üzerindeki kuş pisliğini silmek kurusa bile çok kolay. Islak mendille hiç zorlanmadan çıkıyor. Ama 4-5 ay geçsin, kuruyan kuş pisliğini çıkarmak için baya uğraşıyorsunuz.
  • zaten o süre zarfında bakımını yaptırmak gerekiyor
  • yenilenmesi yapıldığına göre ve 0 araç dışında bi araca yapılmadına göre anam babam bir katman oluyor demekki üstünde..
    yenilemeyi ihmal ettiğin anda yalan oluyor bide..
    tuzlu bir uygulama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. Diamond Gloss boya korumanın yenilemesi yılda bir kez yapılır.

Bu arada yazmışken şunu da belirtmek isterim. VectrAirliness arkadaşın da söylediği gibi 400 YTL lik boya koruma 280 YTL ye inmiş. Eğer uygulatmayı düşünenler varsa bu fırsatı kaçırmasın. Ben yarı fiyatına olan yenilemeyi bile daha yeni 200 YTL ye yaptırdım.
  • iyi pazarlık yaparsanız güzel indirim oluyor

ben bir sürü sey yaptırdım toplam 1200 liraya yakın tutması gerekirken 750 lira ödedim
    (diamond gloss,kaput koruma filmi,tampon koruma filmi,su itici vs)

hemde bir sürü karta baya bir taksitte yapıyorlar
  • 2014 itibari ile yalnızca Diamond-Gloss boya korumanın maliyeti Ziebart'da ne kadar arkadaşlar?
  • konuyu hortlatayım.. şu anda fiyat ne kadar? istanbul için.
  • İstanbul da bildiğiniz yer var mı ?
    Bende seramik kaplama yaptırmayı düşunüyorum.Şuan fiyatlar nedir ? Herkes farklı birsey söylüyor. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar uzun zamandır donanım haberi takip ediyorum yeni üye oldum.

Aracım 2013 captiva Ziebart bostancı dan fiyat aldım Diamond Gloss Dark Sistemi ve iç detaylı temizlik için 1200 tl dediler iç detaylı temizlik

500 tl - Diamond Gloss Dark boya koruma 700 tl bir yıl garanti veriyor, en güzeli de kendi müşterisi olursanız araç iç dış yıkamayı 30 tl ye yapıyor

böylece içiniz rahat ediyor. pahallı ama yaptırmayı düşünüyorum bilgi paylaştım umarım işinize yarar..
  • Sakarya Ziebartta yaptırdım. aracı bir şekilde korumak lazımdı çok da memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.