Bir karar ver. Hadis mi yanlış, 6 yaşında evlilik mi normal, ona göre konuşalım. Ağız değiştirip durma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (14. sayfa)
-
-
çok kırıldım hatrım kaldı, dedene ne sövüyon sen onun yaşadığı zamanın normu o, şu an 20 yaşında olanla 40 yaşında olan birinin bile normları farklı,sende bugünle,hz muhammedin dönemini ne kıyaslıyon ozaman çok zeki tip diye sorarlar adama? işine geleninkini kıyaslama denir buna sizinki vahşi ateizim.
türkiyedeki ateist forumalarının bir kısmı pkk progandası yapmaya başladı selo sever hdp ciydi adminleri kürdistancıydı hakettiğini buldular hatta birinin arşivinde özgür kürdistan başlıkları duruyordu halen silmedilerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 2:29:43 > -
Yahu hala daha Dıamond üzerinden gövde gösterisi yapmaya çalışıyorlar ya işin en komik yanı bu...Adama yaptıklarıyla resmen adamın söylediği her şeyi a'dan z'ye kadar haklı çıkardılar bunun farkında bile değiller.Radikal dinciler dışında Dıamond'ı haksız bulan hiç kimse yok..Gençlerin büyük bir kısmıda Dıamond'u haklı bulmuş.Zaten hazımsızlık buradan geliyor...Bunlar kendi kendilerini 'ateisti imana getirdik' şeklindeki kurgu videolarla avutuyorlardı.Hakikaten bir ateist ile tartışıp mağlup olunca 'kelle isterük' diye ortalıkta dolanmaya başlamışlar...Aylardır İsrail'e kızıp en fazla starbucks,burger king ve mcdonalds basan kesimden;marketten parayla satın aldıkları kolaları protesto amaçlı sokaklara dökenlerden zaten fazla birşey beklenemezdi...
Daha birkaç ay evvel İlber Ortaylı'nın katıldığı bir düğünde bu ülkenin kurucusuna hakaretler edildi hiçbir şey yapılmadı.Yine düğüne katılan ve Atatürk'e hakaret edenler kısa bir süre sonra camide de Atatürk'e hakaret etti hiçbir şey yapılmadı.Sosyal medyada 7/24 saat bu milletin milli değerlerine saldıran hesaplar hakkında da hiçbir şey yapılmıyor.Memlekette hrıstiyanlara,yahudilere,dinsizlere sövmek bile artık normalleştirilmiş vaziyette.Üniversite bahar şenlikleri ve festivaller 'ahlaksızlık' denilerek hedef gösteriliyor.Açık giyinen kızlara sosyal medyada edilmedik hakaret kalmıyor ve hiçbirine doğru düzgün yaptırım uygulanmıyor bile..Yahu sırf Türk kadın voleybol takımı bunlardan olmadığı için sosyal medyada sürekli hakaretlere maruz kaldıklarına şahit oluyoruz.Hatta içlerinden birine adamın teki 'yüzüne asit atacağım' dediği halde serbest bırakılmıştı;
ordu olay gazetesiHande Baladın Korkuyor! Tehdit Eden Serbest Bırakıldı Eczacıbaşı Davaya Müdahil Oldu!https://www.orduolay.com/haber/16438178/hande-baladin-korkuyor-tehdit-eden-serbest-birakildi-eczacibasi-davaya-mudahil-olduŞimdi gelmişler Dıamond'u tutuklamaya çalışıyorlar.Adam hakkında ölüm tehditinde bulunanlara,hedef gösterenlere karşı ise hiçbir işlem yapılmış değil.Bu ülkede birilerinin abartarak şişirdikleri askeri vesayet dönemde tıpkı Dıamond gibi şeriatı eleştiren Bahriye Üçok ve Turan Dursun öldürülmüşken;Aziz Nesin 1993'te diri diri yakılmak istenmişken ve tamamen şans eseri kurtulmuşken ancak aynı yangında 35 kişi hayatını kaybetmişken adamlar kalkmış 'Dıamond kaçtı' diye bir de algı yaratmaya çalışıyor...
Daha önce söyledim.Dıamond Türkiye'deyken birçok defa hakkında dava açılmış ve ifade vermiş birisi..Adamın umduğunuz gibi mahkemelerden çekindiği yok.Adamın çekincesi sonunun Bahriye Üçok ve Turan Dursun gibi olma ihtimali..Bu adam ülkeye gelse canını muhafaza altına alacak bir otoritenin kalmadığı görülüyor.Ha Türkiye'ye dönmüş ha Afganistan'a gitmiş..Arada artık bir fark kalmamış.
Ha bir de Dıamond'a bunları yapanlar yüzleri kızarmadan 'Ülkemizi darbe anayasasından kurtaralım','Kucaklayıcı ve özgürlükçü bir anayasa yapalım' diyerek insanların aklıyla da dalga geçmekten çekinmiyorlar..
Şu birkaç günde yaşanılanlar bunların hayal ettiği anayasayı ve Türkiye'yi gözler önüne çok net sermiş vaziyette...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 19 Haziran 2024; 2:25:20 >
-
+ dünya bir global felaket yaşar yine evlilik yaşı 12-15 e düşer.
şimdikide normal değil zaten hayat şartlarından ve modernizim gençlik yaşama ayağına 30-35 çıktı kadınlar jinekolog jinekolog dolanıyor doğurmak için doğurganlıkları azalıyor çoğunun.
bir çoğuda 40+ da baba oluyor artık çocuk 10-20 sene sonra dedemi diyecek babamı diyecek o tipe karışık yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 2:52:9 > -
Dostum öyle bir algı yapıldı ki ben de diamond tema ve bahadır malkoç kapışmasını izleyinceye kadar bahadır abim böyle tokatladı ateiste kapak yaptı sözlerini çok duydum.Söz de bahadır abileri diamonduda yenmiş yayında . yayını bir izledim hiç anlatılanla alakası yok kuyruğunu sıkıştırıp kedi gibi gidiyor. Diamond Kuran hakkında konuşalım diyor adam sürekli kaçıyor yayına da çıkmadı. Ama bir kitle var ki sırf müslüman diye her türlü rezilliğini görmemezlikten geliyor. Adam zaten bu işleri para için yapıyormuş. Diamond davasında samimi en azından , bu bahadır malkoçun kendi ekibinden ayrılan çalışanları bora kartay altıntaş ve mahmut halaçoğlu itiraf etti. Adam çalışanlarını dövmüş annelerine küfretmiş. Sahtekarın teki yani zaten. Diamond tema dürüst en azından . yani bu peygamber efendimize küfür muhabbetini bilmiyorum önceki yayınlarda da çok çıktı. küfür olmadan tartışma yaptı efendi efendi. bu yayın ne olmuş ki ?
Aslan AltınokyoutubeBahadır Malkoç'un ekip arkadaşları ve çalışma arkadaşları olan Bora Kartay Altıntaş & Mahmut Halaçoğlu isimli şahıslar, sosyal medya da insanları müslüman yaptım diye videolar çeken sahtekarın gerçek yüzünü anlatıyor.https://www.youtube.com/watch?v=C6BTxZ-BVNw&feature=youtu.beBahadır Malkoç & GEBZE MABEYN GerçekleriyoutubeSosyal medya da çocuklarla röportajlar yayınlayarak iki milyona yakın izlenme alan Bahadır Balkoç'un ekibinde yaşananlar... Bahadır Malkoç'un gerçek yüzü ve yaptıkları...https://www.youtube.com/watch?v=Npgmzl4QLu0&feature=youtu.be
-
Hadi yakalama kararı çıkardın yakaladın hadi üst sınırdan 3 yıl ceza verdin bunun yatarı var mı ? Direk açık ceza infazda sonra :))) Ülkecek ne boş işlerle uğraşıyoruz ya çok çok alacağı ceza 2 yılın altında olup hagb ile sonuçlanacak.Hayır bu yaptığı suç da değil zaten de neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet dinsizliği nasıl pazarlar adlı çalışma.
Tüm bu yakalama ve tutuklama kararı kimi parlatıp cilalatıyor, günlerdir kimin ve neyin reklamını yapmasına yardım ediyor çok açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diamond skin fm 2024 download
-
Cidden kırmızı bültenle arama mı çıkardılar bunun için yuh? Adam terörist değil, katil değil. Halka kin ve nefret de aşılamıyor. Hırsız değil, gaspçı değil. Ortada kalıbımı basarım ki hakaretin H'si de yoktur. Çünkü bu elemanın yıllar evvel bir videosuna denk gelmiştim. Bir tane argo sözcük kullandığını duymadım. Harbiden bu siyasal İslam bu ülkenin kanseri. Fikrini beğenmediğini hakaret etti diye hedef göster içeri aldırmaya çalış, terörist muamelesi çek, ne güzel lan. Bunlar şeriat filan getirse bu ülkede İran gibi leş bir ülkeye döner o kesin.
Put diyor bir de cahil karı.
Ben din oluşturmuyorum. Benim referansım Kur'an-ı Kerim'dir. Hadisler, Kuran'ı destekler, pekiştirir. Hadisler, Kuran ile çelişirse dönüp bakacağın yer Kuran'dır.
Çünkü Kur'an-ı Kerim kusursuzdur.
Yani burada sana laf anlatmıyorum. Yanlış anlama
-
Kendi savunduğu ideoloji(leri) bile bilmeyen sırp kökenli asrın tok vs sanki ışidçiyle tartışmış da kazanmis gibi yere göge sığdırılamayan arnavut diamond tema
İki tane balkan devşirmesi arap şeriati hakkında konuşuyor. Ciddiye alınacak birsey yok burada
Insanin fikri neyse zikride odur derler
12-15 yas evlilikler demissin sapiklik var mi sende?
Hiçbiri çıkamıyor diamond un karşısına sadece polisle hapis le tehdit edebiliyor herkes ama buda şuna işaret artık gençler aydınlanıyor yobazları derin bir korku sardı
Altay Cem Meriç 1.5 sene önce münazaraya davet etti, kabul etmedi. Şimdi yer6 hariç her platfromda, Tv'de canlı yayında tartışalım diyor, duymazlıktan geliyor. Çünkü cımbızla işine yarayan bilgiyi çekip kullanan adamın hakikat diye bir derdi olmaz, ilmin namusuna sahip değildir. Yukarda da bahsetmiştim. Bu elemam prodüksiyon işi. Kurgu bir karakter. Bir ajandası var, ona göre oynatıyorlar..
-
Türkiye’de olduğu kadar din konusunda kafası karışık, kaotik, yüksek ego, kibir ve cehaletin koyu karanlığında olan ama bunu asla göremeyecek kadar da “akıl sarhoşu” olan tamamen materyalist bir başka toplum görmek zor.
Soran öğrenmek için sormuyor, açıklayan öğretmek için açıklamıyor. Hep bir hesaplaşma, hep bir karşılıklı nefret, hakaret, meydan okuma ve aşağıla döngüsü sürüp gidiyor. Sevgi, saygı, nezaket ve incelik yoksunu kaba ve çorak bir toplum var.
İslamdan iliklerine kadar nefret edip, var oluşunun büyük bölümünü İslam ile savaşmaya adamış ciddi bir kesim var. Bir diğer ciddi kesimi ise inanan ama neye inandığını bilmeden inandığı değerleri savunmaya çalışan insanlar oluşturuyor.
-
Yobazlar üç gündür yerinden hoplatan diamond kudurtucu modu açmıştır.
Kimse sizin ne yaşadığınıza karışmıyor sarıklı takkesi mi yalarsinız donlarını koklarsınız sizin bileceğiniz iş .
Sorun sizin hastalıklı zihniyetinizi başkalarına da zorla sirayet ettirmek istemeniz.
Şeriat ile yaşayan ülkelerdeki insanlar kaçmak için uçak tekerleklerine yapışıyordu en son.
Madem İslam ile yönetilen ülkeler bu denli güzel niye zengin Arap ülkeleri yerine Avrupa 'ya kaçmaya çalışıyorlar?
Tekrardan yazayım
Karşısına çıkıp iddialarını çürütemiyorsun zira Buhari 'den kaynak gösteriyor. Buhari 'de reddedemiyorsun . Yani surda kendi kendinize inanılmaz delik açtınız bunun acısı ile kıvranıp duruyorsunuz. Hepinizin aklına "acaba" sorusunu yerleştirdi.
Bu yapılanlardan sonra ateizm &deizm ivmelenerek artıp %25 seviyelerine çıkacaktır.
Neyse kudurun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 19 Haziran 2024; 9:38:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boş yorum yapmayı kes artık. Cımbızla çekiyormuşta. Müslümanların en güvendiği hadis kitaplarından Buhari'den kaynaklı satırına kadar birebir gösteriyor cımbızla çekiyor diyorsunuz. Adam Cüneyt Özdemir'in kanalına da çıktı, gayet efendi gibi tartıştılar adamla. Adamın sizin süslümanlarla maç yapma derdi yok, sizi bitirmek için ortaya çıkarılmış biri değil. Bu adam fonlayan düşük zekalı süslümanlar. Adamı ülke gündemine taşıyıp, Adalet B. zevkine göre yakalama kararı çıkartıyor. Adamın geçen gün yayınında para yağdı. Bunun tek nedeni var zeka olarak geride olan bu dindar kitlenin adama haksızlık yapması. Yani dolaylı yoldan adamı aslında siz fonluyosunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X