tutuklama kararı çıkmış... Şeriatçılar daha şeriatın ne olduğunu bilmez. Buhari'den kaynak paylaşılır kabul edilmez hakaret edilir. ATATÜRK SEN GERÇEKTEN BÜYÜK ADAMMIŞSIN... KISA GİYEN KIZLARI KESECEĞİZ DİYENLER, ŞERİAT ÇIĞIRTKANLIĞI YAPANLARA HİÇBİR ŞEY OLMAZ. NEYSE AZ KALDI YAPIN YAPABİLDİĞİNİZİ ... BİR DAHAKİ SEÇİMLERDE BUNLARIN HESABI TEK TEK SORULACAK |
Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (12. sayfa)
-
-
Afganistana gitse bu asrın mıdır nedir adı, dönme diye asarlar bunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İŞTE BU YÜZDEN ATATÜRK İŞTE BU YÜZDEN LAİK CUMHURİYET...
O KADAR NEFRET EDİYORUM Kİ BU KİTLEDEN... GERÇEKTEN BUNLAR YÜZÜNDEN DİNDEN ÇIKMAMAK İÇİN ÇOK ÇABA VERİYORUM ÇOK
-
Hocam şeriatçıyım diyenler sürekli İstanbul'un en lüks semtlerinde fink atıyor bakma sen onların şeriatçı falan olduğuna...
Bunların alayı yalancı.. Yarın şeriatı getir ilk önce bunlar sokaklara çıkar laik cumhuriyet diye.
Bunların kafasında bir ütopya var şeriatı çok güzel zannediyorlar.
Kimin neyin şeriatını da uygulayacakları meçhul. Siyaseten güçlü olan tarikatın şeriatını uygularlar sonra tarikatlar biribirini kesmeye devam eder.
-
#diamondtemayalnızdeğildir desteğe devam...
Bu şeriatçı - asıl hedefi laik cumhuriyet olan yobazların gücü ele geçirmesine izin yok
-
O değilde bu diamondun yayına çıktığı bahadır malkoçun ekibi itiraflarda bulundu. Çalışannlarının anasına küfretmiş, dövmüş tehdit etmiş. Ben yerinde olsam dio ile olan yüzleşmeden sonra bırakırdım bu işleri
Aslan AltınokyoutubeBahadır Malkoç'un ekip arkadaşları ve çalışma arkadaşları olan Bora Kartay Altıntaş & Mahmut Halaçoğlu isimli şahıslar, sosyal medya da insanları müslüman yaptım diye videolar çeken sahtekarın gerçek yüzünü anlatıyor.https://www.youtube.com/watch?v=C6BTxZ-BVNwBahadır Malkoç & GEBZE MABEYN GerçekleriyoutubeSosyal medya da çocuklarla röportajlar yayınlayarak iki milyona yakın izlenme alan Bahadır Balkoç'un ekibinde yaşananlar... Bahadır Malkoç'un gerçek yüzü ve yaptıkları...https://www.youtube.com/watch?v=Npgmzl4QLu0
-
twitterdan tınlayan olucak sanki yakalanma emiri çıkmış arnavutluk yönetemiyle aramız iyi başka adareslere kaçmazsa kısa zamanda paketlenir.
kimse adamın inancından sorgulamıyor kime ne ama alttan alttan hakaret aşağlama yerme derdinde hep birde bunu zekice bakışlarıyla bile yapıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 19:52:3 > -
Şeriat dediğin yalancı şahitle seni ipe asılmaya götürür. Şeriatda iki erkek şahit kanıt sayılıyor. Kadınlar şahitten sayılmıyor bir erkek de onları doğrularsa ancak şahit oluyor.
Hiçbir şey olmaz. Saftiriklerin gazını almak için tutuklayıp 3 gün sonra bırakırlar. Eşek gibi bırakacaklar ortada suç yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 yaş olsa secdeye kapanıp imana gelecek sanki , hakikat diy bir derdiniz hiç olmadı ki sizin
Varan 4
onedioNurettin Yıldız'dan Skandal Açıklama: "İslam'a Göre Ergenliğe Girmemiş Bir Çocuk Evlenebilir!"https://onedio.com/haber/nurettin-yildiz-dan-skandal-aciklama-islam-a-gore-ergenlige-girmemis-bir-cocuk-evlenebilir-1200329
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Varan 5
Diyanet Vakfı hazırlanan 2 ciltlik ‘İlmihal’ kitabında kız çocuklarının 9, erkek çocukların ise 12 yaşında evlendirilebileceğine ilişkin skandal ifadeler yer almıştı.
birgun.net'9 yaşında evlenilebilir' diyen Diyanet çark etti: Ergen olmak yetmez, yaş sınırı 18https://www.birgun.net/haber/9-yasinda-evlenilebilir-diyen-diyanet-cark-etti-ergen-olmak-yetmez-yas-siniri-18-413785
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasıl zoruna gidiyor dimi
2030 lu yıllarda 32. Gün tarzı belgeseller çekilecek, bir avuç radikal dincinin ülke yönetimine musallat olduğu şaka gibi yıllar geçirdi bu ülke diye.
Bu ülkede birkaç ay önce Somali Cumhurbaşkanının oğlu bir Türk kuryeyi öldürdükten sonra gözaltına bile alınmadan serbest bırakıldı ve ülkesine geri döndü.O vakit Türk kuryenin hakkını savunamayanlar bugün Diamond'u neredeyse asacaklar...
Birkaç ay önce bu ülkenin adliye koridorlarında 'yaşasın şeriat' diyerek yürüyenler oldu.Hiçbiri hakkında tek bir işlem yapılmadı diye biliyorum.Hatta 'Birkaç kişi şeriat sloganı attı diye şeriat gelecek değil.' diyerek bir de durumu hafifletmeye çalıştılar.
www.sozcu.com.trAhmet Bostancı serbest kaldı, adliye koridorlarını "Yaşasın şeriat" diye inlettiler - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/ahmet-bostanci-serbest-kaldi-adliye-koridorlarini-yasasin-seriat-diye-inlettiler-p15742İsrail-Gazze çatışmasını bahane ederek aylardır Türkiye'de ki Starbucks,Burger King ve McDonalds şubeleri gericilerin baskınlarına sahne oldu ve zaman zaman olmaya da devam ediyor.Bu baskınlarda dükkanlara defalarca maddi hasar verildi.Defalarca bu dükkanlarda oturan müşteriler ve çalışanlar darp edildi,hakarete uğradı,hedef gösterildi.En son geçtiğimiz haftalarda bir grup Konya'da bir AVM'nin yemek katına çıkmış ve burada yemek yiyen kendi halindeki insanlara saldırmıştı.Bildiğim kadarıyla insanlara aylardır saldıranlara yönelik hiçbir işlem yapılmadı.
yeniçağ gazetesiÜnlü AVM’de hamburger yiyenleri dövdülerhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/unlu-avmde-hamburger-yiyenleri-dovduler-808784h.htmSosyal medyada sabahtan akşama kadar Atatürk'e,laikliğe,cumhuriyete saldıran,hakaret eden,iftira atan hesaplara yönelikte ciddi bir işlem yapıldığına şahit olmuyoruz.
TBMM kürsünde bile gerek HÜDAPAR gerek YSP bu ülkenin temellerini hedef alacak şekilde açıklamalarda bulunurken bu açıklamalar 'demokrasinin gereğidir' denilerek göz yumuluyor.Hatta PKK'nın kurucusunun yeğeni bile YSP'den milletvekili olarak mecliste yer alıyor ve meclis kürsüsünde alenen devlete meydan okuyorlar.Ama ne hikmetse bu tür kişilere ve açıklamalara 'düşünce özgürlüğü' denilerek hiçbir işlem yapılmıyor.
Geçtiğimiz günlerde bir okulda kız öğrenciler 'çıplak' denilerek mezuniyet alanına sokulmak istenmemiş bunun üzerinden sosyal medyada bu kız öğrencilere edilmedik hakaret ve yakıştırma kalmamıştı.Hatta bir avukat bu kız öğrencilerin kırbaçlanması gerektiğini bile ileri sürmüştü.Ne kız öğrencilere hakaret edenler ne de kız öğrencilerin kırbaçlanmasını isteyenlere yönelikte bildiğim kadarıyla hiçbir işlem yapılmış değil.
Geçtiğimiz aylarda bir kuryeyi öldüren Eylem Tok'un oğlu ve Eylem Tok ellerini kollarını sallayarak ABD'ye kaçmış ve haklarında kırmızı bülten kararı ancak üç ay sonra çıkartılabilmişti.Dıamond için ise 48 saat için yakalama kararı çıkartıldı.
Yahu geçtiğimiz yıl ki genel seçimlerde bir Suriyeli insan kaçakçısı CB'nin mitingine katılarak selfie çekilme cesaretini göstermişti.Adam kendi tiktok hesabında kaçakçılık yaptığını övünerek gösteriyor ve kendi reklamını yapıyordu.Bu adam defalarca Türkiye'ye girip çıkarken,insan kaçırırken hatta meydan okurcasına bu ülkenin CB başkanın mitingine katılıp selfie çekilirken hiçbir şey yapmayanlar söz konusu Dıamond olunca tüm devlet mekanizmasını harekete geçirmiş
odatvSuriyeli insan kaçakçısı Konya'da Erdoğan'ın mitingine katıldıhttps://www.odatv.com/guncel/suriyeli-insan-kacakcisi-konyada-erdoganin-mitingine-katildi-5870938Bu örnekler daha da çoğaltılabilir...Yani burada arkası olmayan bir insana yönelik tüm devlet mekanizmasını devreye sokarak susturmaya,sindirmeye ve cezalandırmaya çalışmak nasıl izah edilir bilemiyorum.Dıamond'a yapılanlar adamı haklı çıkarttığı gibi daha geniş kitlelerce de tanınmasını sağladı.İşin en trajikomik yanı Dıamond'a saldıran dincilerin hiçbiri Dıamond'ı tartışmada yenememiş olması...Böyle baskı,şiddet,tehdit,yıldırma girişimleri sandığınız gibi gençleri inancınıza ısındırmayacaktır.Aksine gençler bu sayede neyin ne olduğunu tecrübe ediyor.
Sonuçta Dıamond 30 yaşında bir adam...Yani bunların döneminde çocukluğunu,gençliğini yaşamış bir insan.Dıamond'a görüleceği üzere birilerinin hayalini kurduğu 'kindar' ve 'dindar' nesi yetiştirme projesi fena halde batmış gözüküyor...Hazımsızlıkta bundan kaynaklanıyor sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Haziran 2024; 21:5:29 >
-
Bildiğim kadarıyla Dıamond'ın arnavut kimliği var.Hatta eşine de arnavut kimliği aldırmaya çalışıyordu.Çifte vatandaşlık yani..Bu nedenle Arnavutluğun Dıamond'u iade edeceğini düşünmüyorum.Zaten adam terörist değil,dolandırıcı değil...Neye dayanarak kırmızı bülten çıkartılar gerçekten anlamak güç...Çok çok Arnavut mahkemelerinde yargılanır ondan da serbest bırakılır...
Ayrıca Dıamond davadan vs kaçmış değil...Türkiyedeyken birçok defa dava edilmiş ve ifadeye gitmiş birisi..Her seferinde de serbest bırakıldı diye biliyorum..Ancak bu sefer iş dincilerin 'kelle isterüz' şekline döndü...Bildiğin Osmanlı dönemindeki yeniçerilerin saraya dayanması gibi bir durum yaşanıyor.Adam davadan değil canının tehlikeye girdiğini gördüğü için şuan Arnavutta...Bu durumda aslında adamı haklı çıkarttı ama arkadaşlar bunun farkında bile değil...
-
adam eğitim almasa da ,eğitim aldım diyen Türkiyede ki çoğu enteli veya dinciyi önünde secde ettirir
-
aradan nerdeyse 1500 yıl geçmiş,
şu konuşulan şeylere bak!
kurallar 1500 yılda haaaalen netleşmemiş!
sizin gibiler dünden secde etmeye razı,nerde iyi eğitim, altyapı,, kariyer, liyakat tezleriniz.?
zamanında dizi yıldızı olmak için çok çabalamış iyi eğitimsiz birinin peşinden bile koşturur işte siyasal ateizim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 22:28:4 > -
müslümanları öyle bir zortlattı ki o yüzden böyle büyüdü bu olay. halbuki kendi hadislerinden bir örnek paylaştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X