Şimdi Ara

DIBOSS LCD ya da LG 32 LCR2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar LG 32 LCR2 almaya karar vermişken bir dükkanda Diboss markasını gördüm.Tasarımı gerçekten çok hoş, ayrıca özellik ve fiyat bakımındanda uygun."Dünyanın sadece LCD TV üreten tek markası" olması demek çokmu güvenilir yani ?

www.diboss.tv

• tabiki lg...iki markayı mukayese etmek hata olur bence..

lg electronics dünyanın en büyük panel üretici marklarındandır...ve philips gibi bir markaya bile panel ve entegre üretir..
  • diboss 'u küçümsemeyelim, koskoca sony' yede ( ve birçok markaya) bu marka üretim yapıyor ve diboss lc'den daha kaliteli panele sahiptir. Bence düşünülmesi gereken sadece servis olayıdır.
  • 2000 yılında bu işe başlamış yeni bir firma bencede LG kadar iyi değildir.Servis olayı çok önemli bencede.
    Bu arada Lg Philips ile birlikte yeni bir ortaklığı girmiş.Sanıyorum şimdilik Diboss markasının gelişimini gözlemlemekte olup LG 32LCR2 alacağım.Kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler

www.lgphilips-lcd.com
  • tabii ki lg
  • geçen gün bir dükkana girdim, sony ve diboss yan yana aynı kanalın görüntüleri yayınlanırken inceleme şansım olsu (yayın dediğim NTV kanalı açıktı, kablolumu uydumu emin değilim) görüntü olarak aralarında pek fark olmasada diboss çok az önde sayılırdı ama altta geçen yazılara baktığımda (altta geçen yazılar LCD televizyonlarda genelde okunamazlar) sony yi okuyamadım ama dıboss'u rahat şekilde okudum.
    Bu alt yazılar (geçip gisen hareketli yazılar) için farklı bir teknolojimi uyguluyorlar yoksa kalitesindenmi kaynaklanıyor bilmiyorum, sadece gördüklerimi paylaşmak istedim.
    Bu arada iki televizyonun özellikleri aynıydı ve fiyat olarak sony 200ytl cıvarında pahalıydı.
  • Yaklaşık 5 aydır bende Diboss LCD Tv kullanıyorum. Gayet memnunum herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Giriş seviyesinde (şu an fiyatı 2.500 altı) alınabilecek en iyi Lcd Tv'lerden birisi. PIP özelliği mevcutki bu fiyat aralığında çoğu Lcd Tv de mevcut değil.

Çoğu kişi bilmez ama dünyada sadece Lcd Tv üreten tek firma ve ölü piksel garantili.

Ben 1 ölü piksel çıkan tv mi değiştirmiştim. Hangi firmada ölü piksel var garantisi var ben daha duymadım ?

Sanırım Philips 5 ve üstü ölü pikselde değişim garantisi veriyor.

Artı olarak tüm girişler çıkışlar mevcut ve radyosu var. Görüntü kalitesi ve renkler çok güzel, parlaklık tatmin edici, ses kalitesi ve seviyesi çok güzel.

Bundan önce Lg Lcd Tv almıştım onun sesini zor duyuyordum Diboss'ta ise 50 olan ses seviyesini 20 ye getirince rahatsız oluyorum.

Bana kalırsa bu fiyat aralığında kaçırmayın alın derim bende 2.600'e almıştım çok yakın arkadaşım vasıtasıyla ama ben aldıktan sonra bir ara 3.500 leri gördü şu an 2.350 ye bile alan varmışki mükemmel fiyat ..

Ha en iyisi değil tabiki ama tatmin edici, hatta çok iyi rakiplerinin yanında bir Philips 32PF5331 değil onu alacağınıza kesinlikle bunu alın pişman olmazsınız.

Fakat eğer 3.500 üstüne çıkabilirseniz Samsung M5 ve M6 serisini önerebilirim ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diboss lt-32h serisi özellikleri.

World Wide Full Multi System LCD TV

¢Ñ Europe : PAL/SECAM-B/G, D/K, I & SECAM-L and NTSC (playback)
    ¢Ñ Asia, Africa, CIS, Middle East : PAL/SECAM-B/G, D/K, and NTSC (RF)
    ¢Ñ U.S.A, Canada, Japan, Korea, Philippines, Myanma: NTSC (M)
    ¢Ñ South America : TRI mode(NTSC & PAL-N/M)

* Advanced HDMI (High -Definition Multimedia Terminals) input
    * HD ready
    * DCTI/ DLTI : Digital Colour Transient Improvement,Digital Luminance Transient Improvement
    * Double Window Screen
    * Auto Adjustment for external input
    * Auto setting for Audio and Video
    * Free Voltage (SMPS)
    * FM radio function
    * Multi language OSD
    * Real time and on/off time function
    * Perfect PC Monitor Function
    * Hotel TV Option
    * Stereo/ Teletext
    * Height Contrast : 1000:1,Hight Brightness: 500cd/m2
    * Wide Viewing Angel : 170(H) * 170(V)
    * Multi Terminal Input ( Component / D-Sub / AV / S-video / PC audio / HDMI )

• Evet arkadaşım hiç bir farkı yok sadece kasası değişik ..

Bu arada almayı düşünüyorsan bana ulaş ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless

Evet arkadaşım hiç bir farkı yok sadece kasası değişik ..

Bu arada almayı düşünüyorsan bana ulaş ..

ok.pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.