Şimdi Ara

Dideral kafa açıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Didaral adlı ilacın titreme, sosyofobi, kalabalık karşısında konuşma dışında zeka açma, IQ yu kapasitenin en üst sınırına çıkarma, dikkat ve konsantrasyon toplama, sudoku ve satranç da galip gelebilme, matematikten anlayabilme gibi etkileri de var mı? Yarın doktora sormadan eczaneden alıp kullanacağım da.

Çevremde hastane yok,randevu ile en az 10-15 günü bulur ki benim bu hafta günü kurtarmam gerek; evimin az ilerisinde sağlık ocağı var ama adam aile hekimi sonuçta kalp doktoru olmadığı için ona gitmeye gerek yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 29 Eylül 2014; 0:08:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dideral Kafa Açıyor mu?

Dideral (propranolol), yüksek tansiyon ve kalp hastalıklarının tedavisinde yaygın olarak kullanılan bir beta bloker ilaçtır. Kafa açma etkisi olup olmadığı konusunda çelişkili bilgiler bulunmakla birlikte, bu iddiayı destekleyecek bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Dideral Kan Sulandırır mı?

Hayır, Dideral kanı sulandırmaz. Hatta bazı durumlarda kan pıhtılaşmasını önlemeye yardımcı olan antitrombotik ilaçlarla birlikte kullanılabilir.

Dideral Dikkat Eksikliği Yapar mı?

Bazı durumlarda Dideral, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) semptomlarını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Ancak bu amaçla kullanımının off-label (izin dışı) kullanımı olarak kabul edildiğini ve bir doktor tarafından reçete edilmesi gerektiğini unutmamalısın.

Dideral Odaklanma

Dideral'in odaklanma üzerinde doğrudan bir etkisi olduğuna dair kanıtlar yoktur. Ancak anksiyete ve kalp çarpıntısı gibi belirtileri azaltmaya yardımcı olarak dolaylı olarak odaklanmaya fayda sağlayabilir.

Kafa Titremesi Dideral

Dideral nadiren kafa titremesine neden olabilir. Bu durum genellikle ilacın dozunun çok yüksek olmasından kaynaklanır.

Dideral Kanı Sulandırır mı?

Hayır, Dideral kanı sulandırmaz. Aksine, kan pıhtılaşmasını önlemede yardımcı olabilir.

Dideral'in etkileri kişiden kişiye değişebilir. İlacı kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışmalı ve prospektüsü dikkatlice okumalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilaçla olcak şey değil
    biz alkollüyken kafayı açtığımızı farkettik
    sonra hep alkollü gibi davranmaya başladık.
  • bence de kardeş adam altı üstü 7 yıl tıp okumuş aile hekimine sormaya gerek yok burdaki 2000'liler çok daha bilgilidir
  • önemli olan yan etkileri.Ya kullanmadığın zaman,bir ahmağa dönüyorsan?
  • Evet kardeş yıllardır saklanan o müthiş ilaçlar antidepresanlar Bir hastalığın yoksa ne diye kullanasın bu ilaçları ben anlamıyorum cidden
  • elli çeşit antidepresan denedim dideralde içindedir beni sadece ilaç bağımlısı yaptı. Çokta zekileşmedim. Kocaelide reklamcılık okuyorum yani zeki bir insan biraz daha yüksek bir hedf tuttururdu. Yani demk istediğimi anladın sen ilaçlar pek işe yaramıyor. Ve bir daha limitsiz filmini izleme. Yoksa şirinleri göremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

bence de kardeş adam altı üstü 7 yıl tıp okumuş aile hekimine sormaya gerek yok burdaki 2000'liler çok daha bilgilidir

Gittim adama test mest etmedi,dideral ismini duyunca hemen çok tehlikeli bir ilaç,psikiyatriye git dedi.

E aga yüzbinlerce kişi kullanıyor bunu kalp hastalığı olmamasına rağmen? Psikiyatriye falan gitmek istemiyorum açıkcası sanki orda ne yapacaklar kan tahlili mi? Hiç gitmediğim için bilmiyorum ama muhtemelen çocuklar duymasındaki gibi ikide bir "anlıyorum" diyen adamla karşılaşacağız. Zaten özele part dayanmaz,devlettekilerde baştan sağma yapıyormuş diyorlar

Bugün dideral'i aldım ama kullanmadım, ulan yarım veya çeyrek kapsül harbi harbi öldürür mü adamı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam 2 ay kullandim.
    Ellerimdeki titreme minimale dustu.
    Birazdan hekime yine yazdiricam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Tam 2 ay kullandim.

Keşke arkadaşın helvasını yemeden önce yazsaydınız bunu

• açma ceyran yapıyo
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Oldun mu canli misin?

• bu nasıl bi kendine hakarettir la? zekam yükselsin diye ilaç mı kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Didaral adlı ilacın titreme, sosyofobi, kalabalık karşısında konuşma dışında zeka açma, IQ yu kapasitenin en üst sınırına çıkarma, dikkat ve konsantrasyon toplama, sudoku ve satranç da galip gelebilme, matematikten anlayabilme gibi etkileri de var mı? Yarın doktora sormadan eczaneden alıp kullanacağım da.

Çevremde hastane yok,randevu ile en az 10-15 günü bulur ki benim bu hafta günü kurtarmam gerek; evimin az ilerisinde sağlık ocağı var ama adam aile hekimi sonuçta kalp doktoru olmadığı için ona gitmeye gerek yok sanırım?

Dideralin bu saydığınız dikkati konsantrasyonu arttırma vs. gibi etkileri yoktur, tam tersine tansiyon dusukluğü, halsizlik ve daha da önemlisi ereksiyon problemleri gibi yan etkileri olabilir, kafanıza göre kullanırsanız pişman olursunuz.

Edit: konu eskiymiş şimdi farkettim, neyse siz siz olun kafanıza göre ilaç kullanmayın diyelim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 23 Şubat 2016; 14:44:47 >

• Yazdirdim
    Sabah aksam yarim yarim devam

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Didaral adlı ilacın titreme, sosyofobi, kalabalık karşısında konuşma dışında zeka açma, IQ yu kapasitenin en üst sınırına çıkarma, dikkat ve konsantrasyon toplama, sudoku ve satranç da galip gelebilme, matematikten anlayabilme gibi etkileri de var mı? Yarın doktora sormadan eczaneden alıp kullanacağım da.

Usta öyle hayallere kapılma. Dideral tansiyon düşüren bir ilaçtır. Konferans sunum gibi şeyler yapmadan önce alınır genelde. Bana doktorum titremem dursun diye vermişti. İyi gelmişti. Fiyatı 5 tl. Ama doktor kontrolünde kullan derim

• quote:

Tam 2 ay kullandim.

Hocam şimdi bu psikolojik ilaç mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

quote:

Tam 2 ay kullandim.

Hocam şimdi bu psikolojik ilaç mı?

O tarihten beri aralıksız kullanıyorum

Sabah yarım akşam yarım

El titremelerime faydasını görüyorum

• dideral kan sulandırıcı değil mi la

• geçen yaz banyoda çalışırken aniden ensemden sanki mızrak saplanmış gibi şiddetli ağrı girdi
    bu arada ben daime ayakta çalışırım

ağrı o kadar şiddetliydi ki büyük bir şehvet ile iki elle sarıldığım işi bırakıp oturmak zorunda kaldım
    ağrı biraz hafifleyince yeniden ayağa kalkıp çalışmaya başladım
    ama başlar başlama aniden ağrı yine ensemden giriverdi
    üstelik öyle şiddetli bir ağrı ki gözlerimden yaşlar geldi

yine oturup dinlendim
    üçüncü defa denedim yine o çok şiddetli ağrı yine göz yaşları
    ama bu defa kararlıydım bitirmeliydim bu işi
    gözlerimden yaşlar gele gele bitirdim

ama banyodan 1 saat sonra bile ağrı devam edince devlet hastanesi nörolojiden randevu aldım
    bayan doktora orgazmik baş ağrısı çektiğimi söyleyince bana önce dideral reçete etti ve ilaçlı tomografiye gönderdi
    dideral kullanmaya başladım ilaçlı tomografide bir sorun çıkmadı

doktor diderali kullanmaya devam etmemi söyledi ve tansiyona bağlı olabilir dedi
    dideral kutusunu bitirmeden bıraktım ve baş ağrısı sorunu bir daha yaşamadım

artık endişe etmeden banyoda işimi görebiliyorum

• Dideral kalp ilacıdır. Eğer ironi değilse kafa açmaz, IQ yükseltmez, sosyal fobiyi tedavi etmez. Doktor değilim ama dideralin bu amaçla (sunum gibi) kullanılmasının nedeni beta bloker olduğu için heyecan, çarpıntı, titreme, terleme vb gibi belirtileri geçici olarak biraz engelleyebilir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 12 Mart 2018; 23:47:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.