Şimdi Ara

DİDİM NASIL GİDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
24.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse bursadan didime kendi aracımla tatile gidicem yolu bilen bir arkadaş ayrıntılı
    bi şekilde tarif ederse çok makbule geçer.
    Bide didim nasıl bir yerdir gezilecek yerleri varmıdır nerelere gidilir daha önce giden arkadaşlar
    yanıtlarsa çok teşekkür ederim.

• Manisa ya kadar gelirsin.Ondan sonrasın biliyorum.İzmir e gidiyorsun oradan Aydın otobanına çıkıp kopuyorsun.Baya gittikten sonra Ortaklar yol ayrımından sağa gireceksin.O yolu takip edip Söke ve Akköy ü geçip Didim e ulaşabilirsin.En son 3 yıl önce bu şekilde gitmiştim herhalde fazla değişmemiştir.Eğer takılırsan yanına bir harita almanı öneririm.
    (http://www.kgm.gov.tr/harita1.asp?resim=2 )
  • Saol arkadaşım yalnız anlamadığım aydın otobanından söke çıkışından mı çıkacam
  • Evet söke ayrımından çıkıcaksın sanırım Selatin Tünelinden sonraki ilk çıkıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurin

Arkadaşlar kısmetse bursadan didime kendi aracımla tatile gidicem yolu bilen bir arkadaş ayrıntılı
    Bide didim nasıl bir yerdir gezilecek yerleri varmıdır nerelere gidilir daha önce giden arkadaşlar

usta, izmir tabelalarini direkt takip et bursa'dan cikinca, akhisar'dan falan geciceksin, daha sonra manisa'dan gececeksin. izmir'in hemen giri$inde otoban ba$liyo, bornova'da yani. Ordan direkt devam ediyosun, gaziemir - havaalani, torbali, selcuk - ku$adasi giri$lerini geciyosun, selatin tunelinden gecip biraz daha devam ettikten sonra soke sapagi gelecek kar$ina. ordan direkt devam et, sazlikoy'den geciceksin, sag tarafinda soke asri mezarligini, opel bayisi gelicek, onlari gectikten sonra i$iklar var. i$iklardan saga donersen ku$adasi yoluna girersin. hemen kar$inda trafik karakolu var, karakolun sagindan devam edersin soke merkez'e girersin, soldan gidersen bodrum yoluna cikarsin, ki senin bodrum yolundan devam etmen gerekiyo. daha sonra direkt devam et 30 - 35 km kadar gidiyosun, outlet magazalari var bu yol uzerinde bi dur orda, ucuz fiyata kiyafet falan bulabilirsin, her markadan (: 30 - 35 km sonra dalyan sapagina geliceksin, oradan saga saparsan didim yoluna girersin. Sonrasinda direkt devam ediceksin zaten, ak-yenikoy'den geciceksin, akkoy'den geciceksin. dalyan sapagindan sonra yollar bi gidi$ - bi geli$tir ve fazlasiyla virajlidir. dikkatli olmani tavsiye ederim. dalyan sapagindan sonra 25 km daha devam ediceksin, kar$ina didim gelicek (:

eger didim icinde ozellikle gitmek istedigin bi yer varsa, onu da tarif edebilirim (:

edit: soke'den dalyan sapagina kadar 60 km demi$im, o soke ile didim arasindaki mesafe, soke'den dalyan sapagina 30-35 km falandir ortalama. ali$kanlik olmu$ surekli soke-didim arasi mesafe hesabi yapmak (:

hayirli yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 22 Temmuz 2008; 1:36:39 >

• çok saol arkadaşım işimi baya kolaylaştırdın yolu anladım
    bide didimde nerelerde denize girilir nerelerde yemek yenir gezzilecek yerleri nereleridir
    biliyosan anlarıda paylaşırsan çok maakbule geçer
  • quote:

çok saol arkadaşım işimi baya kolaylaştırdın yolu anladım
    bide didimde nerelerde denize girilir nerelerde yemek yenir gezzilecek yerleri nereleridir

Didim merkez de altın kum plajı vardı.Orası güzeldir.Ama kalabalık olur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Lara'ya nasıl gidilir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

quote:

Arkadaşlar kısmetse bursadan didime kendi aracımla tatile gidicem yolu bilen bir arkadaş ayrıntılı

usta, izmir tabelalarini direkt takip et bursa'dan cikinca, akhisar'dan falan geciceksin, daha sonra manisa'dan gececeksin. izmir'in hemen giri$inde otoban ba$liyo, bornova'da yani. Ordan direkt devam ediyosun, gaziemir - havaalani, torbali, selcuk - ku$adasi giri$lerini geciyosun, selatin tunelinden gecip biraz daha devam ettikten sonra soke sapagi gelecek kar$ina. ordan direkt devam et, sazlikoy'den geciceksin, sag tarafinda soke asri mezarligini, opel bayisi gelicek, onlari gectikten sonra i$iklar var. i$iklardan saga donersen ku$adasi yoluna girersin. hemen kar$inda trafik karakolu var, karakolun sagindan devam edersin soke merkez'e girersin, soldan gidersen bodrum yoluna cikarsin, ki senin bodrum yolundan devam etmen gerekiyo. daha sonra direkt devam et 60 km kadar gidiyosun, outlet magazalari var bu yol uzerinde bi dur orda, ucuz fiyata kiyafet falan bulabilirsin, her markadan (: 60 km sonra dalyan sapagina geliceksin, oradan saga saparsan didim yoluna girersin. Sonrasinda direkt devam ediceksin zaten, ak-yenikoy'den geciceksin, akkoy'den geciceksin. dalyan sapagindan sonra yollar bi gidi$ - bi geli$tir ve fazlasiyla virajlidir. dikkatli olmani tavsiye ederim. dalyan sapagindan sonra 25 km daha devam ediceksin, kar$ina didim gelicek (:

eger didim icinde ozellikle gitmek istedigin bi yer varsa, onu da tarif edebilirim (:

hayirli yolculuklar.

outlet mağazalarına yaklaşırken opetin orda hızınıza dikkat edin sürekli radar uygulaması vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 21 Temmuz 2008; 15:31:30 >

• outlet mağazalarına yaklaşırken opetin orda hızınıza dikkat edin sürekli radar uygulaması vardır...

eyvallah arkadaşım saol dikkate ederim.
  • quote:

çok saol arkadaşım işimi baya kolaylaştırdın yolu anladım

didim'de genelde altinkum'da denize girerler, orasi biraz kalabalik olur, mesela ben orada hic denize girmiyorum nerdeyse (: 2. koy, 3. koy falan var, denize girilebilecek. aslinda epey guzel yerler var, ancak anlatmam zor, bulmasi daha zor (: manastir var, mesut var, fener var (: tandiginiz varsa oralarda goturebilirler. eger muhabbet olsun, kalabalik olsun, gozum gonlum acilsin diyosan altinkum'a takil sen (:

restoranlar genelde ingilizler'e yoneliktir, biraz tuzludurlar. onun di$ina altinkum boyunca cafeler vs... mevcut.

eglence denildigi zaman benim icin 1 numarasi ali bar'dir o da altinkum sahilinde. Canli rock muzik olayi vardir. nirvana, iggy pop, pixies, iron maiden, the cure gibi gruplarin super coverlarini yaparlar. 10 numaradir.

kop kop bi mekan ariyosan tabiki medusa'dir, ki muhtemelen gidersin zaten (:

iyi eglenceler dilerim didim'de.

• asagidaki adrestende detayli yol tarifini ve haritayi gorebilirsin, iyi yolculuklar

• Gps'e didim yazılıp gidilir. Bu yol sorma konularına çok rastlar oldum. Bu konuların yeri konu dışı değil mi? Otomobil genel le ilgisi nedir?

Onun dışında didim'e yakın akbük adında bir kasaba var oraya da uğrayın güzel plajları var.
  • izmire kadar geldikten sonra sürekli olarak aydın tabelalarını takip edeceksin. aydın otobanına girdikten sonra yola devam söke çıkışında didim tabelası var sökeye kadar tabelalrı takip edi söke içinde kuşadası yol ayrımında didim bodrum yoluna devam edeceksin. 25-30 km sonra bir göbek var akköy-didim tarafına döneceksin (sağda;). yola devam edip gideceksinyol bittiğinde sağ selçuk sol didim olmak üzere yol ayrılıyo. Zaten oraya varmadan yol epey seni rahatsız eder, taşlardan yapılma bir yol. Vesselam didime döndükten sonra yolu takip edeceksin taa ki sağ tarafında mavişehir otogarını göreceksin ... yola devam 3-5 km sonra bir göbek gelecek karşına .... işte sıkıntı burada başlıyo... eğer altınkuma gideceksen yola düz devam edeceksin... doğru gittiğini nereden bileceksin söyliym. bp shell aygaz ı görürsen doğru yoldasın. sakın hızlı gitme yol aniden sola döner ve harabeleri görürsün... yolu takip et rampanın sonu altın kumdur... sıcak ve bunaltıcı olduğu için pek işim olmaz ayrı konu...
    soru soracaksan cevaplayabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

Gps'e didim yazılıp gidilir. Bu yol sorma konularına çok rastlar oldum. Bu konuların yeri konu dışı değil mi? Otomobil genel le ilgisi nedir?

Onun dışında didim'e yakın akbük adında bir kasaba var oraya da uğrayın güzel plajları var.

Arkadaş doğru söylüyo Akbük'ten de ileri giderseniz Bozbük var.Bozbük'te de güzel koylar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtka -- 22 Temmuz 2008; 10:04:51 >
  • bütün yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz
    sayenizdee yolu öğrendim tavsiye ettiğiniz yerlerede gidecem inşallah güzel geçer
  • akbük güzeldir.altınkumda denize girilemiyo nerdeyse.apollo tapınağı falan gezilecek yerlerdir.ayın 20 sinde tekrar gidicem inşallah.iyi eğlenceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.