< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 3 Eylül 2021; 15:2:43 > |
Diğer hizmet bedeli Superonline
-
-
İlk abonelikte damga vergisi alınıyor. Fatura detayında görebilirsin.
Ben de geçen ay abone oldum. Bana da fazladan 28 TL geldi. Oradan biliyorum. -
hocam ilk faturadan alması gerekmiyor mu
bu 2 .fatura
-
Fatura görseli online işlem merkezinde var onu buraya yükler misin beraber göz atalım. -
-
fatua altı 113.40 olan faturayı yüklermisin
-
bu belgelerde son ödeme tarihi 13/10/2021 diye niye yazıyor, eylül yazması gerekmiyor mu?
İlk faturanızı zamanında ödediniz mi? Bu attığınız 2. fatura di mi?
-
Valla Turkcell marka karalamaktan dava açsa haklı ne biçim konu bu -
ne diyorsun sadece bizlik durum değil
bana sözleşme yapılırken söylenen damga vergi cart curtların ilk faturaya yansıyacağı idi
bu 2. fatura
www.sikayetvar.comSuperonline Hizmet Bedeli Adı Altında Faturaya Ekleme Yapmışhttps://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-hizmet-bedeli-adi-altinda-faturaya-ekleme-yapmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 3 Eylül 2021; 14:50:22 > -
bu 2. fatura evet ilk faturayı ödedim ama son tarihi geçmiş miydi bilmiyorum gecikme zammı 20 30 lira fark koymaz sanırım
-
E kardeşi m niye İlk faturayı atmiyorsun o zaman bakalım damga vergisi alınmış mi attığın şikayetde damga vergisi diyor zaten
Damga vergisinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ama firmayı karalamayı biliyorsunuz hayırlısı -
sizde ki fatura sorununu anlayamadım. Müşteri hizmetleri ne dedi?
-
Diğital olarak attığın fatura ikinci ay zaten bir önceki donem normal gelmiş odememıssınonudayazmıs önceki donem borcu dıye faturanda bir sorun yok. Okumasınımı bılmıyorsunuz anlamadım
-
Ayrıca şikayet varda incelediğim tüm sorunlar kısa dönem faturalar için geçerli.''Geçen ay yeni evime internet bağlattım ilk ay faturası 24! Tl ödedim 7-8 gün için burada bir sıkıntı yok.''
7-8 gün için 24 tl odenmiş ay dolumu olmadığı için ikinci ana full 30 gün için geçerli faturada damga vergisi gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X