Şimdi Ara

Digiturk IQ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arayıp Humax 9503 cihazı istedim. Pazartesi erkenden arayıp hatırlatın dediler. Humax 9503 cihazı IQ ile hızlı galiba baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bende arayıp Humax 9503 cihazı istedim. Pazartesi erkenden arayıp hatırlatın dediler. Humax 9503 cihazı IQ ile hızlı galiba baya

Ben de 9102 ile ızdarap çektiğimden 9503 istedim ama sanırım herkes bu cihazı istiyor temin edemediler, başka bir kutu getirelim dediler, olmaz dedim, malum her geldiklerinde 20 TL servis ücreti alıyorlar. Bekliyoruz bakalım bir tane bulmalarını.
  • Şimdi benim anlamadığım nokta film paketi veya dizi paketi olmayan filmleri,dizileri izliyemiyor mu şimdi ? Eee sıradan 11 liralık fatura ödeyen biri yani ben hiç ıq işine girişmiyim mi ? Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Şimdi benim anlamadığım nokta film paketi veya dizi paketi olmayan filmleri,dizileri izliyemiyor mu şimdi ? Eee sıradan 11 liralık fatura ödeyen biri yani ben hiç ıq işine girişmiyim mi ? Cevaplarsanız sevinirim.

Evet, film ve dizi paketiniz yoksa film ve dizileri izleyemezsiniz.

Ama ulusal kanallardaki programların tekrarları için bile IQ kullanmalısınız. Ayrıca lig tv abonesi olmayanlar da IQ uygulamasındaki lig tv uygulamasını kullanabiliyor.
  • ıq'yu kablosuz internetle kullanan var mı? Yayında donma vs oluyormu.Benim modem ile tv arasında 2 oda var.ıq kuracaklar tereddütte kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 10 Aralık 2012; 14:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

ıq'yu kablosuz internetle kullanan var mı? Yayında donma vs oluyormu.Benim modem ile tv arasında 2 oda var.ıq kuracaklar tereddütte kaldım.

iq yu kablosuz olarak nasıl kullanıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla 9103 lerde ve diğerlerinde wireless alıcı yok ethernet bağlamak zorundasınız yanlışmı biliyorum ?
  • Iq icin beni de aradilar. Memnun degilim cok yavas dedim. O zaman servis gonderelim dedi. Tamam dedim . 20 TL servis ucreti var dedi. Kalsin dedim.
    Rezil herifler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usahbaz

quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

ıq'yu kablosuz internetle kullanan var mı? Yayında donma vs oluyormu.Benim modem ile tv arasında 2 oda var.ıq kuracaklar tereddütte kaldım.

iq yu kablosuz olarak nasıl kullanıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla 9103 lerde ve diğerlerinde wireless alıcı yok ethernet bağlamak zorundasınız yanlışmı biliyorum ?

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-iq-kurulum
  • ben hiç cihaz isteğinde bulunmadan 9503 geldi görüntüsünden hızından memnunum fakat iq ya bir türlü giremedim. Bağlantı ok diyor kumandadan iq tuşuna basınca bağlantılarınızı kontrol edin diyor bağlanmıyor. Bende vazgeçtim denemedim bir daha
  • Ethernet kablosu ile cihaz arkasına giriş yapıp, cihazdan ethernet ayarlarından bağlantı testi yapın.

Bu arada cihazın yazılımının güncel olup olmadığını da kontrol etmenizde kullanım kolaylığı açısından yarar var.

Ben 9503'ü ilk aldığımda yazılımı 2011 yılına aitti. Güncelleme yaptım bi 15 dk falan sürdü. Ondan sonra güncel yazılımı yükledi ve internet bağlantısını yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben hiç cihaz isteğinde bulunmadan 9503 geldi görüntüsünden hızından memnunum fakat iq ya bir türlü giremedim. Bağlantı ok diyor kumandadan iq tuşuna basınca bağlantılarınızı kontrol edin diyor bağlanmıyor. Bende vazgeçtim denemedim bir daha

Cihazın fişini çekip, 10 saniye kadar bekleyip, sonra fişini takın; cihaz, 1-2 dakika içinde tekrar açılırken, modemin ağ bilgilerini hafızasına alacak.. Ağ testini yapın, mutlaka bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Aralık 2012; 18:17:31 >
  • Digiturk iq nedir tam olarak ?

• arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinde yer alan seçip izlemek filimleri seçeneğinde erotik yayın varmı?...moviemax paketinde geceyarısından sonra yayınlanan filimlerin cinsellik sahneleri gösteriliyor...bilgilerinize sunarım...pazar gününüz aydın olsun...
  • arkadaşlar...digitürk IQ uydu alıcılarında b-mail özelliği varmı?...merak ediyorum...
  • arkadaşlar...digitürk yeni yılda bakalım yüksek çözünürlüklü digital yayın televizyon kanallarını şebekeye ekleyecekmi?...zamanı gelince hepimiz göreceğiz inşallah forumdaşlarım...saygılar...
  • 12 yıllık üyeyim.. IQ da, seç izle filmleri seyrediyorum fakat, tekrar izle'de, yerli diziler bir türlü açılmıyor.. Bu yüzden Tivibu ev aboneliği satın almayı düşünüyorum. Ayda 10 liraymış.. Hem de net hızımı biraz yükseltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

12 yıllık üyeyim.. IQ da, seç izle filmleri seyrediyorum fakat, tekrar izle'de, yerli diziler bir türlü açılmıyor.. Bu yüzden Tivibu ev aboneliği satın almayı düşünüyorum. Ayda 10 liraymış.. Hem de net hızımı biraz yükseltirler.
    bende 9103 var hiç sorun yaşatmadı bana ayrıca tp linkin içine ayrıca digitürke özel yazılım atılmış wireles alıcıları var bununla 9103 wireles olarak kullanabiliyorsun (ben ethernet kullanıyorum sadece bayi demişti) ama 30 liralık cihaza 60 lira fiyat çekip 20 tlde servis üzreti alarak 80 tlye patlatıyorlar o ayrı
  • IQ için aradılar beni de. Sözde seçkin üyelere ücretsiz veriyorlarmış bu hizmeti. 20-TL servis ücreti isteyeceğiz dediler. Ek olarak uydu alıcısına kablosuz modem takacağız o da 25-TL dediler. Yarın tekrar arayın dedim biraz araştırmak için, ama pek aklıma yatmadı. Okuduğum çoğu yorum sıkıntılı olduğunu söylüyor. Digiturk yapıyorsa bi nane vardır eminim zaten.
  • IQ'yu sorunsuz ve hızlı olarak bildiğim kadarıyla, Humax 9503 receiver'larda seyredilebiliniyormuş.. Ben 9102 de tekrar izle hariç, seç izle ve youtube'yi sorunsuz seyrediyordum fakat sadece tekrar izle'yi de sorunsuz seyretmek için receiver değişimi talep ettim. Değiştirdikleri cihaz 9103, eski 9102'den daha sorunlu bir model çıktı.. IQ da tekrar izle hariç film ve youtube hic seyredilmiyor ve cihaz da kanal geçişi ve menüler çok ağır.. Ayrıca atomatik 4:3 ve 16:9 ekran fonksiyonu da çalışmıyor.. Sürekli tv'nin kumanda'dan format ayarı yapıyorum. Ayrıca 9103'ün görüntü kalitesi vasat.. Eski 9103'ü değiştirdiğime pişmanım ve eski cihazı geri isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Ocak 2013; 0:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

IQ'yu sorunsuz ve hızlı olarak bildiğim kadarıyla, Humax 9503 receiver'larda seyredilebiliniyormuş.. Ben 9102 de tekrar izle hariç, seç izle ve youtube'yi sorunsuz seyrediyordum fakat sadece tekrar izle'yi de sorunsuz seyretmek için receiver değişimi talep ettim. Değiştirdikleri cihaz 9103, eski 9102'den daha sorunlu bir model çıktı.. IQ da tekrar izle hariç film ve youtube hic seyredilmiyor ve cihaz da kanal geçişi ve menüler çok ağır.. Ayrıca atomatik 4:3 ve 16:9 ekran fonksiyonu da çalışmıyor.. Sürekli tv'nin kumanda'dan format ayarı yapıyorum. Ayrıca 9103'ün görüntü kalitesi vasat.. Eski 9103'ü değiştirdiğime pişmanım ve eski cihazı geri isteyeceğim.

Cihazı teslim aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.