Şimdi Ara

Digiturk IQ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
7.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ..cihazda beklenen performans IQ için idare eder. ama soylenenlerden google yok. o eklentı henüz yok :) ama youtube normal sorunsuz tiweter face sorunsuz.. bendeki cihaz 9502. 9502 den şikayetim sd kanallar berbat. hd yayınlarda hiçte iç açıcı canlı hd yayın kalitesi değil. 9503 kullanıcıları sd yayınından hd yayınından memnunlarmı. bi cevap verirlerse sevinirim. ben 9502 i daha dün aldım ama memnun değilim bu kalitelerden. daha önceki vestelin dandik diyebileceğim ki 1 yıl ben ondan ne çekmişim :) dt 9102 di. IQ bağlantısı olmuyordu ve humax 9502 onerdiler aldım dun sıkıntısız takılmadan cihaz kendi kendini resetlemeden sorunsuz sec ızle tekrar ızle youtube sorunsuz ızledım ama oyle bı yayın olamaz. cok kotu berbat sd yayını var. hd bıle sıradan bır yayın gıbı. şimdi soruyorum. 9503 alayımmı bugun degıstırmeye gıdecegım. IQ ozellıgı sorunsuz kullanırmıyım ve goruntu yayın kalıtesı guzelmı. acıl cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: safariii

..cihazda beklenen performans IQ için idare eder. ama soylenenlerden google yok. o eklentı henüz yok :) ama youtube normal sorunsuz tiweter face sorunsuz.. bendeki cihaz 9502. 9502 den şikayetim sd kanallar berbat. hd yayınlarda hiçte iç açıcı canlı hd yayın kalitesi değil. 9503 kullanıcıları sd yayınından hd yayınından memnunlarmı. bi cevap verirlerse sevinirim. ben 9502 i daha dün aldım ama memnun değilim bu kalitelerden. daha önceki vestelin dandik diyebileceğim ki 1 yıl ben ondan ne çekmişim :) dt 9102 di. IQ bağlantısı olmuyordu ve humax 9502 onerdiler aldım dun sıkıntısız takılmadan cihaz kendi kendini resetlemeden sorunsuz sec ızle tekrar ızle youtube sorunsuz ızledım ama oyle bı yayın olamaz. cok kotu berbat sd yayını var. hd bıle sıradan bır yayın gıbı. şimdi soruyorum. 9503 alayımmı bugun degıstırmeye gıdecegım. IQ ozellıgı sorunsuz kullanırmıyım ve goruntu yayın kalıtesı guzelmı. acıl cevap lütfen

Ben de 9102 kullanmıştım. Şimdi 9503 var.. Sd ve hd görüntü kalitesi, 9102'den daha iyi.. IQ da, çok süper. Ekran ayarlarından, hdmi çözünürlüğünü yerel yapınca, sd kanal seyrederken çözünürlük 576i oluyor.. Hd kanala geçince, auto 1080i oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde kablosuz ağ bir de eski bir Airties AP-301 Access Point var. Bu access point aracılığı ile cihazı internete bağlayabilir miyim?

EDIT: Uğraştım, Airties ile bağlanamadım. 70 liraya aldığım TP-Link WA701 işimi gördü. Access Point'i "CLIENT" modunda çalıştırmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 7 Şubat 2013; 10:11:31 >
  • digiturk IQ kadar dandik bir şey ben hayatımda görmedim. Bunu bir de burada konu yapmak iyice saçmalamak olmuş.

Bir de şu var, iade alamazlarmış :) Şaka gibi...

Digiturk değil, şakaturk ediyorlar, 2-3 tane zevzek insanı Digiturk call centera koyarak...

adamlar 6 kere servis gönderdiler, daha çalıştırabilen olmadı mübareği....

Digiturk IQ!ye söylenebilecek tek şey Vay ki alanın haline, Digiturk Vay ki :))))
  • arkadaşlar yaklaşık 6 aydır digitürk engelli paketini kullanmaktayım lig tv ,sinema ve hd paket mevcut 3 gün önce tlf geldi digitürk iq özelliğini bedava kullanabilirsiniz evinize servis elemanları gelecek aktive edecez bir kereliğine mahsuss 30 tl alacaz dedi öncesinde iq araştırmadığım için kabul ettim haftaya gelecez dedi internette biraz araştırdım bu iq bedavaymış sanırım bunlar benden neden para istedi ve eve gelip ne yapacaklar anlamadım bu gün de tlf geldi müsaitseniz gelecez dedi bağlatmak istemiyorum dedim kapattım forumu dolaşırken konuya rast geldim acaba bunlar benim uydu alıcımımı değiştireceklerdi bende dt 9102 hd var bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinin üzerinden yayın yapan seçip izlemek hizmetindeki filimlerin aynen moviemax paketi gibi reklamlarla kesilmeden yayınlandığını düşünüyorum...saygılar...

.digitürk IQ ayrı bir paketmi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboy01

arkadaşlar yaklaşık 6 aydır digitürk engelli paketini kullanmaktayım lig tv ,sinema ve hd paket mevcut 3 gün önce tlf geldi digitürk iq özelliğini bedava kullanabilirsiniz evinize servis elemanları gelecek aktive edecez bir kereliğine mahsuss 30 tl alacaz dedi öncesinde iq araştırmadığım için kabul ettim haftaya gelecez dedi internette biraz araştırdım bu iq bedavaymış sanırım bunlar benden neden para istedi ve eve gelip ne yapacaklar anlamadım bu gün de tlf geldi müsaitseniz gelecez dedi bağlatmak istemiyorum dedim kapattım forumu dolaşırken konuya rast geldim acaba bunlar benim uydu alıcımımı değiştireceklerdi bende dt 9102 hd var bilginiz varmı ?

IQ yu kullanabilmek için servis ücreti vermeye gerek yok.. Nasıl yapılacağını da Digitürk sitesinde açıkça anlatılıyor. 9102 cihazlar IQ desteklidir.. Ethernet soketini receiver'a bağlayın modemi açın ve cihazın fişini çıkartıp, 20 saniye kadar bekleyip takın.. IQ tuşuna basın yüklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Şubat 2013; 23:27:21 >
  • Şu sıralar yeni içerikler eklenmiş belgesel olarak ama nerdeyse hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor, bazılarında ses yok, bazılarında video başlar başlamaz sonlanıyor, bazılarıda sistem hatası veriyor, mail attım bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Şu sıralar yeni içerikler eklenmiş belgesel olarak ama nerdeyse hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor, bazılarında ses yok, bazılarında video başlar başlamaz sonlanıyor, bazılarıda sistem hatası veriyor, mail attım bakalım ne diyecekler.

Receiver modeli ne? 9503'ler IQ da en sorunsuz cihazdır.. IQ da sorun olduğunda, receiverı kapatıp fişini çıkarın ve 15 saniye kadar bekleyip, fişini tekrar takıp, cihazı resetleyin, düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Şu sıralar yeni içerikler eklenmiş belgesel olarak ama nerdeyse hiçbiri doğru düzgün çalışmıyor, bazılarında ses yok, bazılarında video başlar başlamaz sonlanıyor, bazılarıda sistem hatası veriyor, mail attım bakalım ne diyecekler.

Receiver modeli ne? 9503'ler IQ da en sorunsuz cihazdır.. IQ da sorun olduğunda, receiverı kapatıp fişini çıkarın ve 15 saniye kadar bekleyip, fişini tekrar takıp, cihazı resetleyin, düzelir.

Humax 9503, onları denedik zaten üstad, iq kaynaklı problemler bunlar, örneğin belgesel paketi olan bir üye seç izle den discovery channeli seçsin ve orda food adında bir içerik var girsin video başlıyor ama ses yok, sonra overhaulin programını izlemeye çalışsın sistem hatası görünüyor.
  • iq cihaza hdd bağlanabilen oldu mu? Kullanmadığım bir hdd yi kullanmak istedim. İlk taktığım zaman içindeki dosyaları gördü. Kayıt ve zaman öteleme için formatlanması gerekiyor. Formatlama kısmına girdiğim zaman dakikalar süren işleniyor yazısı çıkıyor ekrana. Hdd yi çıkartıyorum, bilinmeyen hata oluştu, cihazı fişden çekerek tekrar deneyin diye mesaj çıkarıyor ekrana. Tekrar taktığım zaman bütün dosyaların silindiğini görüyorum. Ama video kaydedici olarak kullanamıyorum. Tekrar formatlama kısmına girdiğim zaman, ekranda yine işleniyor yazısı kalıyor.

Kullandığım hdd Samsung 2,5 inch, 200 gb lık bir hdd.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bende merak ediyorum. Bunun için hdd almayı düşünüyorum. Ayrıca önerisi olan var mı? (Kapasite veye marka v.s)
  • Format işlemi uzun sürebiliyor çekerseniz diski bile bozabilirsiniz, ben 160 lık kullanıyorum herhangi bir problem yok yalnız yayın kaydırma aktif olduğunda cihaz ağırlaşıyor kanal geçişlerinde.
  • quote:

Format işlemi uzun sürebiliyor çekerseniz diski bile bozabilirsiniz, ben 160 lık kullanıyorum herhangi bir problem yok yalnız yayın kaydırma aktif olduğunda cihaz ağırlaşıyor kanal geçişlerinde.

Format işlemi gerçekten uzun sürüyormuş. Gece formata bıraktım. Sabah uyandığımda olmuştu. Tam olarak ne kadar sürdü bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İq!da tekrar izle bölümlerinde bazı videolar açılmıyor. özellikle türkmax yayınlarını göstermiyor. problem nerden kaynaklanıyordur?
  • IQ da bazı sorunlar var.

1- Tekrar izle de ekran daralıyor. Seç izlede daralma olmuyor . TV ayarları ile düzelmiyor ve alakalı da değil .
    2- Twiter - Wiki Tv gibi uygulamalar bende görünmüyor arkadaşların IQ sunda varmış bu farklılık neden ?

yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Bende de Seç İzle kısmında problem vardı haftasonu, her açtığım filmin süresi sıfır dakika gözüküyordu, bundan dolayıda kapanıyordu hemen...
  • beni de randevu için arayacaklarını söylediler. okuduğum kadarıyla 9503 cihazlar daha iyi. şu anda plus kullanıyorum. merak ettiğim bu cihazların içinde plusta olduğu gibi dahili hdd mevcut mu? uzaktan kayıt emri verilebiliyor mu? optik çıkış mevcutmu cihazda? ayrıca bir kanal izlerken diğer kanalı kaydedebiliyormuyum? eğer bunlara cevap olumsuzsa plus cihazdan ne artısı var bu aletin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

beni de randevu için arayacaklarını söylediler. okuduğum kadarıyla 9503 cihazlar daha iyi. şu anda plus kullanıyorum. merak ettiğim bu cihazların içinde plusta olduğu gibi dahili hdd mevcut mu? uzaktan kayıt emri verilebiliyor mu? optik çıkış mevcutmu cihazda? ayrıca bir kanal izlerken diğer kanalı kaydedebiliyormuyum? eğer bunlara cevap olumsuzsa plus cihazdan ne artısı var bu aletin?

Bildiğim kadarı ile cevaplayayım;

Dahili hdd yok, usb hdd takmak gerekiyor. Optik çıkışı bilmiyorum. Açık olan kanalı kaydedebiliyor, bu yüzden başka kanal izleyemiyorsunuz. Ve aynı sebepten aynı anda bir kaç kayıtta yapamıyor. Artısı olarak iq nun en iyi çalıştığı cihaz olması. Ayrıca plus için aylık ücret veriliyor sanırım, 9503 te aylık ücret yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

beni de randevu için arayacaklarını söylediler. okuduğum kadarıyla 9503 cihazlar daha iyi. şu anda plus kullanıyorum. merak ettiğim bu cihazların içinde plusta olduğu gibi dahili hdd mevcut mu? uzaktan kayıt emri verilebiliyor mu? optik çıkış mevcutmu cihazda? ayrıca bir kanal izlerken diğer kanalı kaydedebiliyormuyum? eğer bunlara cevap olumsuzsa plus cihazdan ne artısı var bu aletin?

Bildiğim kadarı ile cevaplayayım;

Dahili hdd yok, usb hdd takmak gerekiyor. Optik çıkışı bilmiyorum. Açık olan kanalı kaydedebiliyor, bu yüzden başka kanal izleyemiyorsunuz. Ve aynı sebepten aynı anda bir kaç kayıtta yapamıyor. Artısı olarak iq nun en iyi çalıştığı cihaz olması. Ayrıca plus için aylık ücret veriliyor sanırım, 9503 te aylık ücret yok...

çok teşekkürler cevap için. sanıyorum sagemcom un plus iq cihazını bekleyeceğim mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.