Şimdi Ara

Digiturk IQ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 9503 var 2 ay önce abone oldum daha bir kere bağlanmadı IQ ya. Kurulum ayarlarından bağlantı kuruldu diyor kumandadan IQ tuşuna basınca bağlantı ayarlarını kontrol edin diyor. Anlamadım gitti
  • Bende bir sıkıntı yk çok memnunuz hatta IQ yüzünden ADSl bağlantımızı kotasıza geçirdik sadece bazen film/diz iizlerken ileri almada problem oluyor 3 dak ileri al diyorsun tepki vermiyor,kapatıp açınca düzeliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

quote:

Orijinalden alıntı: frux

IQ'yu sorunsuz ve hızlı olarak bildiğim kadarıyla, Humax 9503 receiver'larda seyredilebiliniyormuş.. Ben 9102 de tekrar izle hariç, seç izle ve youtube'yi sorunsuz seyrediyordum fakat sadece tekrar izle'yi de sorunsuz seyretmek için receiver değişimi talep ettim. Değiştirdikleri cihaz 9103, eski 9102'den daha sorunlu bir model çıktı.. IQ da tekrar izle hariç film ve youtube hic seyredilmiyor ve cihaz da kanal geçişi ve menüler çok ağır.. Ayrıca atomatik 4:3 ve 16:9 ekran fonksiyonu da çalışmıyor.. Sürekli tv'nin kumanda'dan format ayarı yapıyorum. Ayrıca 9103'ün görüntü kalitesi vasat.. Eski 9103'ü değiştirdiğime pişmanım ve eski cihazı geri isteyeceğim.

Cihazı teslim aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?

Yazılım güncellemesini servis elemanı yapmıştı.. Ayrıca ben de yaptım ama fark eden bir şey yok.. Ben IQ' dan falan vazgeçtim.. 9103'ùn görüntü kalitesizliği yüzünden Digitürk'ten soğudum. Kanal geçiş ve menü hızı da ağır. 16:9 formatlı hd kanaldan normal sd kanala geçerken auto format'ta çalışmıyor tv kumanda'dan sürekli düzeltiyorum. Televizyonum da Ips alpha panel.. Görüntü kalite farkı çok sırıtıyor..9102 de cam gibi görüntü vardı.. Servis humax 9503 için söz verdi.. Bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

IQ'yu sorunsuz ve hızlı olarak bildiğim kadarıyla, Humax 9503 receiver'larda seyredilebiliniyormuş.. Ben 9102 de tekrar izle hariç, seç izle ve youtube'yi sorunsuz seyrediyordum fakat sadece tekrar izle'yi de sorunsuz seyretmek için receiver değişimi talep ettim. Değiştirdikleri cihaz 9103, eski 9102'den daha sorunlu bir model çıktı.. IQ da tekrar izle hariç film ve youtube hic seyredilmiyor ve cihaz da kanal geçişi ve menüler çok ağır.. Ayrıca atomatik 4:3 ve 16:9 ekran fonksiyonu da çalışmıyor.. Sürekli tv'nin kumanda'dan format ayarı yapıyorum. Ayrıca 9103'ün görüntü kalitesi vasat.. Eski 9103'ü değiştirdiğime pişmanım ve eski cihazı geri isteyeceğim.

Cihazı teslim aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?

Yazılım güncellemesini servis elemanı yapmıştı.. Ayrıca ben de yaptım ama fark eden bir şey yok.. Ben IQ' dan falan vazgeçtim.. 9103'ùn görüntü kalitesizliği yüzünden Digitürk'ten soğudum. Kanal geçiş ve menü hızı da ağır. 16:9 formatlı hd kanaldan normal sd kanala geçerken auto format'ta çalışmıyor tv kumanda'dan sürekli düzeltiyorum. Televizyonum da Ips alpha panel.. Görüntü kalite farkı çok sırıtıyor..9102 de cam gibi görüntü vardı.. Servis humax 9503 için söz verdi.. Bekliyoruz..

Evet, 9503 olursa daha iyi olur. Görüntüsü küçük ama işlevi harika bir cihaz.

Daha geçen gün taahhüt yenilerken ücretsiz digiturk plus da veriyorlardı, daha yeni değiştirdik dedim kabul etmedim. O derece memnunuz 9503'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

bende 9503 var 2 ay önce abone oldum daha bir kere bağlanmadı IQ ya. Kurulum ayarlarından bağlantı kuruldu diyor kumandadan IQ tuşuna basınca bağlantı ayarlarını kontrol edin diyor. Anlamadım gitti

Sizin cihaz yazılımı güncel mi? Güncel ise cihazı fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyin, muhtemelen düzelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

bende 9503 var 2 ay önce abone oldum daha bir kere bağlanmadı IQ ya. Kurulum ayarlarından bağlantı kuruldu diyor kumandadan IQ tuşuna basınca bağlantı ayarlarını kontrol edin diyor. Anlamadım gitti

Sizin cihaz yazılımı güncel mi? Güncel ise cihazı fabrika ayarlarına geri döndürmeyi deneyin, muhtemelen düzelir.

evet son güncelleme mevcut.
  • arkadaşlar...digitürk platformuna yeni kanalları bekliyoruz...
  • arkadaşlar...digitürk üzerinden yayın yapan şifreli erotik kanallarının görüntü ve içerik kalitelerini beğeniyorum...penthouse...playboy...intimacy...blue hustler...başarı kaydediyorlar...!!!...
  • Takip
  • Nihayet bugün Humax 9503 receiver'ı getirdiler.. IQ olarak, cihazı oldukça daha hızlı buldum. Ayrıca görüntü kalitesi eski 9103'ten daha kaliteli.. Özellikle sd kanalları güzel gösteriyor. Nazar değmesin, şimdilik çok memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Digiturk iq nedir tam olarak ?

Cahilliğimizi mahzur görün arkadaşlar tam 3 senedir full paket dt üyesiyim ancak ıq ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iqya fringe 4 ve 5. Sezon koyulacak mi bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanir70

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Digiturk iq nedir tam olarak ?

Cahilliğimizi mahzur görün arkadaşlar tam 3 senedir full paket dt üyesiyim ancak ıq ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Teşekkürler

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-iq-nedir

Detaylı bilgi burada var arkadaşlar
  • Yeni değişen Humax 9503 receiver, IQ oarak tamamen sorunsuz ve IQ menülerinde çok hızlı gezinilebiliyor.. Ayrıca tekrar izle ve seç izle de hızlı olarak açılıyor fakat receiver'ı ve modemi gece kapatıp, sabah tekrar açınca, bir türlü modemle bağlantı sağlanamıyor.. receiver'ın adaptörünü söküp, takıyorum.. modemi aç, kapa ve ağ bağlantısını sına yapsam da bir türlü ağ bağlantısı sağlanmıyor.. Belki bir saat uğraşıyorum fakat ağ bağlantısı yok uyarısı veriyor.. Arada bir nasıl oluyorsa ağ bağlantısı kuruluyor fakat bu seferde IQ 5-10 dakika açılmıyor..
    Teknik servisi aradım ve sorunu anlattım; receiver sorunlu olabilir diyorlar..
    Bakalım yarın gelip, yine bakacaklarmış.. Her model de ayrı bir IQ sorunu var .. Bıktırdı beni bu IQ sorunu.. En sonunda, getirin benim eski 9102'yi IQ falan istemiyorum diyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Ocak 2013; 22:04:32 >
  • Sanırım ağa bağlanmama sorununu çözdüm. 9503'ün modemden aldığı ip'yi, modem arayüzüne girip, istemci listesinden rezerve olarak işaretleyince, 9503'ün almış olduğu IP sabitleniyor.. Böylece receiver'ı her açtığımızda, yeni bir IP almak için uğraşmıyoruz.. Bir çok kez denedim; IQ ya sorunsuz bağlandı.. Umarım bu sefer olmuştur!!

• quote:

Sanırım ağa bağlanmama sorununu çözdüm. 9503'ün modemden aldığı ip'yi, modem arayüzüne girip, istemci listesinden rezerve olarak işaretleyince, 9503'ün almış olduğu IP sabitleniyor.. Böylece receiver'ı her açtığımızda, yeni bir IP almak için uğraşmıyoruz.. Bir çok kez denedim; IQ ya sorunsuz bağlandı.. Umarım bu sefer olmuştur!!

arkadaşım...digitürk IQ şebekesinin üzerinden yayın yapan seçip izlemek seçeneğindeki filimler sansürlümü yayınlanıyor?...moviemax paketindeki yapımlar sansürlü yayınlanıyor...
  • IQ da Rtük'e tabi.. Çanak veya net yayını fark etmez.. Filmler de ancak geç saatlerde sansür biraz daha az olur sanırım..

• quote:

IQ da Rtük'e tabi.. Çanak veya net yayını fark etmez.. Filmler de ancak geç saatlerde sansür biraz daha az olur sanırım..

arkadaşım...türkiye lisanıyla yayın yapan uydu yayınlarının ve internet iptv yayınlarının radyo televizyon üst kurumununun kurallarına bağlı olduklarını biliyorum...digitürk şebekesinin seçip izlemek seçeneğindeki filimlerde galiba sadece sigara sansürü yapılıyormuş...dehşet,cinsellik,gizli reklam ve küfür sansürü herhalde uygulanmıyormuş...moviemax paketi gece saatlerinde yayınlanan filimlerin erotik sahnelerini kesintisiz gösterebiliyor...yorum yaptığınız için teşekkür ederim...
  • Fringe 4 sezon nisan ayında iqya yüklenecekmis

• arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinin üzerinden makinalarınızdan youtube...facebook...twitter...google... internet sitelerine sağlıklı şekilde giriş sağlayabiliyormusunuz?...merak ediyorum forumdaşlarım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.