Şimdi Ara

Digiturk IQ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
7.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV deki wifi interneti 1.4 hdmi kablo ile digiturk kutusuna aktarabilirmiyim ? IQ tv için.
  • arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinin üzerinden yayın yapan seçip izlemek hizmetindeki filimlerin aynen moviemax paketi gibi reklamlarla kesilmeden yayınlandığını düşünüyorum...saygılar...
  • humax 9503 tekrar ve sec izlede dizi izledim/izliyorum bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

TV deki wifi interneti 1.4 hdmi kablo ile digiturk kutusuna aktarabilirmiyim ? IQ tv için.

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iq da izlerken ileri geri alma işlemleri en az 1 dk oluyor. (+1 -1) Acaba daha kısa süreli ileri geri alma durumu yok mu?
  • Yok

• Ayrıca bir dakikadan daha kisa süreli ileri geri alacağına 30 sn beklemek daha kolay değil mi :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 14 Kasım 2012; 1:58:09 >
  • Bugün itibarı ile DT9502 ve DT9503 Model, Humax HD kutularda, genel bir IQ Portal bağlantı problemi bulunmaktadır.
  • 9102 cihazımı ethernet kablosuyla bağlayıp test ettiğimde ethernet ve internet bağlantısı de başarılı yazmasına rağmen IQ'ya bastığımda ''bir hata oluştu ve tarayıcı başatılamıyor'' yazıyor. Sebebi ve çözümü nedir ? Bilen var mıdır?
  • ben de sd yayından hd veya dıgıturk iq'ya geçmeyi düşünüyorum.hangisi daha mantıklıdır acaba,bi aydınlatsanız :)
  • IQ cihazı ile HD cihazı bir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

9102 cihazımı ethernet kablosuyla bağlayıp test ettiğimde ethernet ve internet bağlantısı de başarılı yazmasına rağmen IQ'ya bastığımda ''bir hata oluştu ve tarayıcı başatılamıyor'' yazıyor. Sebebi ve çözümü nedir ? Bilen var mıdır?

Kendime cevap, IQ tuşuna ardarda 5-6 kez basınca, cihaz restart attı, sonucunda bağlandım problemsiz. Demek ki vurucan kırbacı vurucan kırbacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rion. -- 16 Kasım 2012; 11:03:33 >
  • Biraz geç oldu ama bugün aldım humax 9503 cihazımı.

Kesinlikle 9102'ye göre çok daha kaliteli ve hızlı bir cihaz. Yazılımını da güncel hale getirirseniz sıkıntı olmadan kullanabilirsiniz.

9503'ü uydu alıcısının iq performansından memnun olmayan herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 16 Kasım 2012; 20:05:47 >
  • IQ ya bağladıktan sonraki gün cep telefonuma digi den gelen mesajla moviemax ler 1 ay hediye edildi. Genel uygulama sanırım, bilginize sunarım.
  • 9503 cihazlar arasında kötünün en iyisi. Yavaşlık olayı oluyor bazen, atıyorum cihaz stand-by dan aktif konuma geliyor kanal değiştiriyorsunuz bekliyor diğer kanala geçmek için 5-6 saniye sonra düzeliyor. İQ konusuna gelirsek bazı seç-izle programlar görünmesine rağmen oynatılmıyor.
  • arkadaşlar...digitürk IQ şebekesinden genellikle memnunmusunuz?...youtube,facebook ve twitter gibi internet paylaşım sitelerine makinalar üzerinden giriş sağlayabiliyormusunuz?...seçip izlemek hizmetindeki filimler kaliteli yayın yapıyormu?...digitürk IQ şebekesine terfi etmeyi tavsiye yaparmısınız?...
  • Youtube da video izlenmiyor, çoğu telif haklı. Facebook twitter ı denemedim ama kullanımı zordur sonuçta kumandadan yazı yazmak ölüm. Filmleri izlemek için film paketinde olmanız lazım filmler fena değil, internetiniz hızlıysa takılma donma olmuyor. Bazı seç izle programlar çalışmıyor onu bende çözemedim.
  • Az önce beni digitürkten aradılar. Cihazınızdan Facebook, Twitter İnternet'e girmek ve kaçırdığınız programları tekrar kaydetib izlemek istermisiniz diye sordular. Hiçbir ücret yok. Tamamen ücretsiz sadece gelen servise 30 tl aktivasyon ücreti vercekmişim. Yarın son buluyormuş bu kampanya ve çok fazla talep varmış. Digitürk IQ bu müşteri hizmetlerinin anlattığı oluyor galiba değilmi ? Sizce iyi yapışmıyım kabul etmekle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Az önce beni digitürkten aradılar. Cihazınızdan Facebook, Twitter İnternet'e girmek ve kaçırdığınız programları tekrar kaydetib izlemek istermisiniz diye sordular. Hiçbir ücret yok. Tamamen ücretsiz sadece gelen servise 30 tl aktivasyon ücreti vercekmişim. Yarın son buluyormuş bu kampanya ve çok fazla talep varmış. Digitürk IQ bu müşteri hizmetlerinin anlattığı oluyor galiba değilmi ? Sizce iyi yapışmıyım kabul etmekle ?

arkadaşım...digitürk IQ şebekesine aboneliği kabul edip geçiş yaptığın için tebrik ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Az önce beni digitürkten aradılar. Cihazınızdan Facebook, Twitter İnternet'e girmek ve kaçırdığınız programları tekrar kaydetib izlemek istermisiniz diye sordular. Hiçbir ücret yok. Tamamen ücretsiz sadece gelen servise 30 tl aktivasyon ücreti vercekmişim. Yarın son buluyormuş bu kampanya ve çok fazla talep varmış. Digitürk IQ bu müşteri hizmetlerinin anlattığı oluyor galiba değilmi ? Sizce iyi yapışmıyım kabul etmekle ?

arkadaşım...digitürk IQ şebekesine aboneliği kabul edip geçiş yaptığın için tebrik ederim...

Baya güzel birşeye benziyo bu IQ bakalım nasıl çıkacak. Pazartesi gelip kurcaklar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.