selam, digiturk hem uydu hem de internet icin arandım basvuruyu telefonla yaptık, kurulum icin gün ve saat verdiler sms geldi ama gelmediler(25 i cuma) aradım, pazartesi diye güncellendi ama pazarteside gelen olmadi müsteri hizmetlerini ariyorum ama net cevap alamiyorum yapabilecegim ekstra bi sey varsa yardimci olabilir misiniz? edit: konum olarak izmirin merkezindeyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 28 Ağustos 2023; 21:59:17 > |
Digitürk Kurulum Randevusu Gelmemesi Durumunda Ne Yapmalısınız?
Digitürk kurulum randevunuzun belirlenen saatte gerçekleşmemesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu durumda endişelenmeden önce aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
-
Randevu Doğrulanmasını Kontrol Edin: Randevunuzun doğrulanıp doğrulanmadığından emin olun. Digitürk'ün müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek veya dijital platformlar üzerinden randevu durumunuzu kontrol edebilirsiniz.
-
Belirlenen Saat Aralıklarında Bekleyin: Randevunuz için size bir saat aralığı verilmiş olabilir. Bu aralığın tamamında beklemeniz önerilir, çünkü kurulum ekibi yoğunluğa bağlı olarak planlanan saatten biraz geç gelebilir.
-
Müşteri Hizmetlerini Arayın: Randevu saatiniz geçtikten sonra Digitürk müşteri hizmetlerini arayın. Gecikmenin nedenini öğrenin ve yeni bir randevu ayarlama olasılığını sorun.
-
Diğer Bir Kurulum Yöntemini Keşfedin: Digitürk, kendin kurulum kiti veya yetkili bayi aracılığıyla kurulum seçenekleri sunabilir. Bu alternatif yöntemleri göz önünde bulundurun.
İpuçları:
- Randevunuzu önceden planlayın ve onaylayın.
- Kurulum için evde olun veya bir yetkili bırakın.
- Teknik sorunlar olması durumunda alternatif bir iletişim numarası sağlayın.
- Sabırlı ve anlayışlı olun, çünkü bazen gecikmeler kaçınılmaz olabilir.
Bu adımları izleyerek, Digitürk kurulum randevunuzun gelmemesi durumunda sorunu hızlı ve verimli bir şekilde çözebilirsiniz.