Şimdi Ara

Digiturk play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk play e üye olacam artık donma sorunu oluyormu yeni üyeler cevaplarda sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu hafta sezon sonuna kadar üye olmayı düşünüyorum, laptop ve hmdi ile tv ye bağlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Bende bu hafta sezon sonuna kadar üye olmayı düşünüyorum, laptop ve hmdi ile tv ye bağlamayı düşünüyorum.
    1800k görüntü kalitesi olduğunu unutmayın. Bende 106 ekran lg 42lb630v tv var. Digiturk play haftalık kodu vardı onunla izledim. Bana kalite yetersiz geldi.

Digiturk play i her seferinde test etmiş biriyim. Zamanında nutella kampanyası, coca cola kampanyası vs. vardı. Aldığım kodlarla izleme fırsatım oldu. Her seferinde görüntü kalitesi yetersiz gelmiştir.

• 2015 ten beri kullanıyorum. Normal adsl internetimde donma sorunu hemen hemen hiç olmuyor. Gs maçlarını hdmi ile tv ye bağlayarak izliyorum. Aylık 30 tl verdiğimi düşünürsek görüntü kalitesi gayet iyi. Ayda 109 tl verenlerle aynı kaliteyi beklemek olmaz zaten.
  • bu paketi almak istiyorum arkadaşlar. Bugünden sezon sonuna kadar tüm maçlar 200 tl. Doğru anlıyorum değil mi?

Digiturk play

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

2015 ten beri kullanıyorum. Normal adsl internetimde donma sorunu hemen hemen hiç olmuyor. Gs maçlarını hdmi ile tv ye bağlayarak izliyorum. Aylık 30 tl verdiğimi düşünürsek görüntü kalitesi gayet iyi. Ayda 109 tl verenlerle aynı kaliteyi beklemek olmaz zaten.
    İşte senin gibiler o kaliteye boyun eğdiği için kaliteyi yükseltmiyorlar. 1800k kalitenin neresi yeterli? O kalitenin ederi aylık 15 lira.

Neredeyse hiç izlenmeyen tff 1. Lig maçları bile o paket içerisinde fiyata dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.