Şimdi Ara

DİGİTURK SAHTEKARLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 yıllık bir digitürk abonesiyim bunun 5 yılı lig tv aboneliğimde bulundu.Yani anlayacağınız sadık müşterilerinden İDİM.İdim diyorum çünkü yaptıkları çifte standartlıklar bir yere kadar dayanıyosunuz.Bizim gibi müşterilere yolunacak tavuk gözüyle bakılması ve boyle davranılmasını hazmedemiyorum.5 yıl lig tv aboneliği bitirdiğim zamandan çok olmadı 1 ay geçti Fenerbahçe Galatasaray derbisi vardı 1 sene oldu olmadı.Neyse 3 yıllık stardart paket kullanıcısı arkadaşıma fener galatasaray maçını 20 tl ye satın alma mesajı geldi.Gördüm bende satın alayım ailecek izleriz dedim.Aradım müşteri hizmetlerine 50 tl mi ne öyle bir rakam istediler benden.8 yıldır 5 yılı lig tv aboneliği olmak üzere digitürk kullanıcısına böyle bir şeyi nasıl yapıyorlar anlamış değilim.Son olarak bugüne kadar standart paket kullanıcısıyken faturaları kontrol ettiğimde nisan ayı 12 tl mayıs ayı 19.9 tl olarak karşıma çıktı.Online müşteri hizmetlerini arayıp kontrol edelim dedik.Adamların yazdığı mesajı olduğu gibi kopyalayayım sizde okuyun.

17:15:16] Siz:farkı nedir nisan ayından
    [17:15:20] Siz:ekstra bir paketimde yok
    [17:15:27] Siz:giriş paketlerinin fiyatlarını değiştirmişsiniz sanırım
    [17:17:13] Operatör:Erhan Bey ocak ayında güncelleme yapıldı daha önceden haber dünya ve yaşam müzik paketleri ek paket olarak satışı var iken yeni dönmede başlangıç paketine geçişi saglandı ve fiyatlandırma 19,99 oldu
    [17:18:27] Siz:keşke bu konuda müşterilerede bi bilgi verilseydi
    [17:18:37] Siz:benim bundan haberim yoktu açıkçası
    [17:18:56] Siz:bizim dahilimizde bilgi yapılmadan böyle bir şey yapılması ne denli yasal?
    17:19:16] Operatör:Erhan Bey sözleşmenizde bu madde belirtiliyor
    [17:19:29] Operatör:İçerik degiştirme hakkını saklı tutar
    [17:19:45] Siz:yani oturup sayfa sayfa onları tek tek okumadığımız için bunlar oluyor zaten

Okuyun ve sizde bu dalaverelere gelmeyin.Boşu boşuna digitürkü zengin etmeyelim arkadaşlar.Adamlar sessiz sedasız paketin içeriğini değiştirebilip fiyatları 8 tl yukarı çekebiliyorlar ve bunu sizi bilgilendirmeden yapıyorlar.Söyledikleri gibi de sayfalarca sözleşmedeki ufak bir kısımda bunun yasal olduğunuda belirtmişler.Yani bunun adı yasal soygundur!!! Umarım bunu okuyan arkadaşlara biraz faydam dokunmuştur.

• shadowalk3r S kullanıcısına yanıt
    tuketici.btk.gov.tr
    https://tuketici.btk.gov.tr
    buradan şikayet edin. Haber vermeden ücretlendirmeyi değiştiremezler.
  • Şaşırdıkmı hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    shadowalk3r S kullanıcısına yanıt
    Haber verdiler zaten aralık 2014 donem faturasina fiyatlarimiz Ocak 2015 donemi itibarıyla guncellenecektir.Yeni fiyat bilgilerini Digiturk.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz diyordu.Sıkıntı yok yani.
    Ocak 2015 e kadar 12.24 paket ücreti ve 2.75 iletim ücreti 14.99 liraydi giriş paketi simdi ise 17.24 paket ücreti 2.75 iletim ücreti 19.99 oldu giriş paketi ve 4 liradan olan 2 keyif paketini de eklediler giriş paketine.
    Digiturk çalışanı falan degilim sadece aboneyim durumu açıklayalım dedim habersiz değişiklik yok.Muhtemelen taahhüt vardı sizde nisan ayına kadar o yüzden 14.99 odediniz zam gelmesine rağmen mayis ayında taahhüt bitince 19.99 gelmiştir fatura.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 2 Haziran 2015; 22:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şahsen bana sms , telefon veya mail yoluyla bir bilgilendirme yapılmadı.Faturalarda da dikkatimi çekmedi açıkçası.Neyse sonuç olarak iptal ettirdim.Benim gibi digiturk kullanıcısı olup haberi olmayan varsa görmüş oldu en azından.Çiftestandartçı ve nankör bir kurumdur DIGITURK.İçimde kalmasın söyliyim:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.