Şimdi Ara

Digitürk Sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İptal ettiğimi sandıgım digitürk üyeliğim bana sorulmadan açılmış ve fatura gelmiş.Evde çanak antenim bile takılı değil.Yetersiz ve mumkun mertebe anlaşılmaz sekılde konusuyorlar size önemli yerler,i söylemiyorlar.Digitürk kadar terbiyesiz b,r şirket gormedim aman uzak durun bu şirketten alternatiflerini tercih edin bunlar 20-30 alacaz diye dolanan aç köpeklerden başka birşey değiller...!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: edrouesa

İptal ettiğimi sandıgım digitürk üyeliğim bana sorulmadan açılmış ve fatura gelmiş.Evde çanak antenim bile takılı değil.Yetersiz ve mumkun mertebe anlaşılmaz sekılde konusuyorlar size önemli yerler,i söylemiyorlar.Digitürk kadar terbiyesiz b,r şirket gormedim aman uzak durun bu şirketten alternatiflerini tercih edin bunlar 20-30 alacaz diye dolanan aç köpeklerden başka birşey değiller...!!!!

Bu adiler, hizmetten ziyade paraya öncelik veriyorlar,tüketici hakları bizi kanalize etti, mahkemelik durumdayız şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 6 Şubat 2013; 16:20:13 >
  • Yaklaşık olarak 10 12 yıldır digitürk üyesiyiz bu süreçte hep memnun kaldık ama son olay beni gerçekten mağdur etti hep çevrmde digitürkten zarar görmüş pişman olan insanlar vardı onlara aldırış etmezdim ve sürekli digitürke hiç kazandırmadıysam 7 kişi üye yaptım üzerimden ama sonuç hüsran

ben ve babam zamanında üyelikler kullandık ve benim üstüme şuan ayda oratalama 70 tl lık bir üyeliğim vardı teknosa yada klıksadan tv aldım diye bana % 50 indirimle hd paketler mac kanaları ve belgesel kanalları filan 2 yıl taahhutle 35 tld en vericez dediler ben de gecekten tv aldııgm ıcın ınanıp getirin kurun dedim ve telefonda 1 ay önce görüştüğüm kadına deflarca sordum oyle dedi ve gun geldı eve kurulum yapmaya gelınce gelen arkadasa da sordum o da oyle dedi 2 yıl tahhutle hersey var dedi film kanalları haric ki biz zaten hep maç izliyoruz 5 büyüklerin oldugu paket

neyse kurduk 3 haftadır kullanıyoruz ve amcamında digitürkü vardı ayda 40 tl filan oduyordu ona dedim ki 35 tl ye bu kampanyaya gecelım tamam dedi kapattırdık uyelıgını ve ona gectik neyse onu uye yapalı 1 hafta oldu

kendı uzerimden uye olduktan sonra yan oda kurulumu aldık eve tam sozleşmeleri imzalıcam 5 BÜYÜKLER PAKETİ 2 AY PROMOSYONMUS ondan sora kapanıcakmıs yanı ve almak istersem 42 tl imiş yani büyük bir oyuna geldim ve 3 haftadır kullanıyorum 3 arkadasımı daha uye yapıcaktım vazgectım

ve suan mağdur durumdayım iptal edicem bana 200 tl civarı iptal bedeli cıkadılar yarın iptal edicem ve ödemicem tutatrı tuketici haklarına vericem

ayrıca amcamın da uyelıgını yarın iptal edicem ondan da 150 tl isterler

alablırsem savcılıktan 1 ay oncekı gortusmenın kaydını da aldırtıcam ve o zaman bakıcaz çaresine !!!

fikri olan arkadaslardan yardım beklıyorum ....

• Karamehmet kefenin cebi olmadığına inanmadı halâ, ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.