Şimdi Ara

digiturk taahhüttümü uzatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 ocak 2012 tarihinde digiturk müşteri hizmetleri tarafında aranarak, ligtv şampiyonlar paketine 12 ay taahhüt vermem koşuluyla size şunu hediye edecez bunu hediye edecez kandırmacalarına inanıp taahhüt verdim.Malum taahütümün önümüzdeki ay yani ocak 2013 te bitmesi gerek, bugün bi arayıp kontrol edeyim dedim. müşteri hizmetlerini bi aradım ki taahhütüm temmuz 2013 ayı sonuna kadar uzatılmış. nedenini sorduğumdaysa doğru düzgün hiçbirşey söylemeyip 24 saat içinde aranacağım söyleniyor. bir de haziranda ligler bittiğinden 2 aylık alt pakete geçtiğim,bu yüzden uzamış olabileceği söyleniyor. benden taahhüt uzatma yönünden herhangi bir söz almadan böyle bişey yapabilirler mi arkadaşlar, sinirden çıldırtacak bu adamlar beni.

• Banada zam geleceginden sizin iyiliginiz icin uzattik gibilerinden bir palavra atmislardi 2 sene once, iptal edene kadar 2 ay daha ucret aldilar. Bence Turkiye deki en ahlaksiz muessese...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım yarın arayıp ne anlatacaklar. iş ahlakı olmayan bi kurum malesef. bu arada taahhüt verirken bana pakti 55tl den sunup sonra yanlışlık yaptık deyip 62 liradan devam ettirdiler. bundan sonra verdiğiniz hiçbir teklife inanmayacam dedim, adam resmen inanmazsan inanma dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu taahhüt bitiyor, tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.