Şimdi Ara

Digitürk tarafından dolandırıldım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 08 07 08 tarihinde 1 yıl tahatahütlü sadece lig tv paketinin satıldığı paketlerden almıştım.
    Bu ayın 8 de üyeliğim bitmişti.Dün agustosun 2sine kadar iptal ettirmessem kendilerinin bir yıl daha uzatıcaklarıyla ilgili bir telefon aldım (Zamlı fiyattan) .Neyse bugun iptal için aradığımda bu ay yeni bir fatura ödemem gerektiği.(22 tl civarı bir şey) söylendi.Sonra 1 aylık fatura ödersin tarzı bir şeyler geveledi.
    Biraz önce kardeşimden öğrendiğim kadarıyla temmuz ayının 8.den beri lig tv yayını kapalıymış.

Sizce ne yapmam gerekiyor bu konuda.Benim tam bir yıllık aldığım paketi digitürkün kafasına göre bir ay daha uzatmaya hakkı var mı? Sorun benim cehaletimden mi kaynaklanıyor yoksa digitürk dur bunlara 1 ay daha geçireyim zihniyetiyle fırsatçılık mı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noldor86 -- 16 Temmuz 2009; 11:55:40 >

• Bende 2009 hazirana kadar taahhüt vermiştim,temmuz faturası geldi bunu ödemeyeceğimi faturamın haziranda bitmiş olması gerektiğini söyledim.
    Daha sonra bir yıllık lig tv anlaşması yaptım ve temmuz faturamı iptal ettiler bundan sonraki ilk fatura eylül de.
    Yani digitürk kafasına göre takılıyor şu aralar zaten naklen yayın ihalesi var ocak yada şubat ayında kendilerini pek iyi hissettiklerini düşünmüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor -- 16 Temmuz 2009; 14:12:15 >
  • Kardeş Digitürk parayı peşin alır. Senin üyeliğin Temmuz'un başında bitiyormuş. Temmuz 2'den önce arayıp iptal ettirmen gerekliydi. Şimdi talimat verirsen Ağustos'tan itibaren iptal ettirirsin. O nedenle de bu ayın parasını alırlar. Ancak Temmuz 7'den beri LigTV kapalıysa para falan verme hakkını ara. Normalde sen talimat vermezsen yayını kesmeden sormadan yeni faturayı zamlı fiyattan gönderirler ve kredi kartından çekerler. Birşey sorayım sen ödemeyi nasıl yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin76 -- 16 Temmuz 2009; 14:43:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskin76

Kardeş Digitürk parayı peşin alır. Senin üyeliğin Temmuz'un başında bitiyormuş. Temmuz 2'den önce arayıp iptal ettirmen gerekliydi. Şimdi talimat verirsen Ağustos'tan itibaren iptal ettirirsin. O nedenle de bu ayın parasını alırlar. Ancak Temmuz 7'den beri LigTV kapalıysa para falan verme hakkını ara. Normalde sen talimat vermezsen yayını kesmeden sormadan yeni faturayı zamlı fiyattan gönderirler ve kredi kartından çekerler. Birşey sorayım sen ödemeyi nasıl yapıyorsun?

Kredi kartıyla yapmıştım. lig tv yeniden açılmış nedense.Arayıp konuştuğumda mümkün değil öyle bir şey filan dediler.
    Peki ödemem gereken fatura 1 aylık mı olacak yoksa 7 temmuzdan iptal ettirdiğim bugüne kadar mı olacak?
  • Ben de senin yaşadığına benzer bir sıkıntı yaşamıştım.90 TL'yi çatır çatır aldılar valla
  • Türkiye böyle, televizyoncular, internetçiler yamyam gibilerdir. Siz talimat vermezseniz otomatik olarak faturayı gönderirler. Yalnız başka konularda bazı arkadaşlar bahsetmişti. Kredi kartı vermeden de abone olunuyormuş, siz gidip anlaşmalı bankalara ödüyorsunuz. Belki o zaman biraz daha az salgırgan olurlar, ellerinde kredi kartı bilgileri olmayınca :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunoda

Ben de senin yaşadığına benzer bir sıkıntı yaşamıştım.90 TL'yi çatır çatır aldılar valla

Bana da muhtemelen bir 50tlçaktılar.
    Beni üzen bu 3 kuruşluk adamlardan kazık yemek.
    Bir tane maçın olmadığı temmuz ayı için 50 tl para aldılar benden.Hukuki olarak bir hak iddia edebiliyor muyum? Eğer öyleyse gerekirse 500 tl harcayıp o 50 tl yi yedirmeyeceğim o uyanıklara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu herifler böyle köşe oluyor zaten digiturkude dsmartıda bankalarıda hepsi vatandaşa yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar.
  • Bugün saat 17 gibi Digitürk tarafından telefonla arandım.Üyelik iptalini onaylamak için.

Önce bana çıkarılan faturayı ödemeyeceğimi gerekirse mahkemeye gideceğimi söyledim.Sonra digitürkü uzatmayacağımı belirttim.
    telefondaki kadın istersem lig tv li paketimi 1 yıl daha uzatabileceğimi söyeledi.Hem bir ay boşa para vermezsiniz dedi.
    Hayır dedim.

Sonra eski fiyattan devam edin o zaman.(kendileri kimseye böyle bir teklifte bulunmuyorlarmış aslında mağdur olmamam için yapmışlar.:))

Yine hayır dedim.

Peki o zman size aylık 42 ytl ye Ekospor paketini bir yıllık tahahütlü verelim dedi.

1 yıl kendimi bağlamamak istediğimi söyledim.

O zaman bu aydan başlayarak Ekospora üye olun dedi.İstediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz dedi.

Sonuç olarak üyeliğimi 2 ay dondurdum.Daha sonra istersem devam edebileceğimi söyledim.(Ekosporla)
    Ayrıca bu ayki fatura konusunu da hukiki olarak araştıracağımı söyledim.

• vay 42ye ekoyu kapmışın, ama yazın başlanmaş ekospora, ligler başlayınca başlamak gerek. bakalım bize kaç diyecekler ekospora, herkese farklı fiyat söylüyolar çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

vay 42ye ekoyu kapmışın, ama yazın başlanmaş ekospora, ligler başlayınca başlamak gerek. bakalım bize kaç diyecekler ekospora, herkese farklı fiyat söylüyolar çünkü

yok hocam.2 ay dondurdum istediğim zaman başlayacağım.Aslında iyi bir pazarlıkla çok daha iyi fiyatlar alınabilir sanki.20 ytl ye lig tv alanları biliyorum.
    Sanırım 1 ay attıkları kazığı çıkarmanın bir yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.