< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bunu bende gördüm paylaştım ama bana sadece uygulamadan izleniyor diye cevap geldi forumdan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 11 Ocak 2025; 5:49:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
+1 Kurtulduk, rahatladım... |
Arkadaşlar benim de aboneliğim Şubat sonu bitiyor.. Güncel teklifler nedir? Kaçı teklif ederlerse kabul etmek gerekir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaos7 -- 11 Ocak 2025; 14:2:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhabalar engelli indirimi ile yıldız dolu paketi 194 tlye izliyorum nisanda bitecek sözleşmem için aradılar 356 tl teklif ettiler sizce uygunmudur nasıl bir yol izlemeliyim. |
iptal talebi veriniz enflasyon bile yıllık % 45 arttı deyiniz yoksa kapatacağım deyin 194 tl % 45 yıllık enflasyon kadar artsa bile 280 tl yapar |
Teklifleri beğenmedim cezaya rağmen kapattım ,cihazı da teslim ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu digitürkten kurtulsak artık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 14 Ocak 2025; 15:58:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu nedir arkadaş internet yayınlarına geçme vakti geldi galiba. yazık |