Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DRONZZO61U Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.587
Cevap
677
Favori
3.096.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada paylaşıldı mı bilmiyorum ama baya uyguna geliyor, aylık 275₺ gibi bir fiyat.

istanbulkrt.page.link
    Sanal İstanbulkart Plus ile Sana Özel Digitürk Paketi Fırsatı!
    https://bireysel.istanbulkart.istanbul/campaign/digiturk_kampanyasi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• brkzkn kullanıcısına yanıt

Bunu bende gördüm paylaştım ama bana sadece uygulamadan izleniyor diye cevap geldi forumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 11 Ocak 2025; 5:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahiroguz T kullanıcısına yanıt

+1

Kurtulduk, rahatladım...

• Arkadaşlar benim de aboneliğim Şubat sonu bitiyor.. Güncel teklifler nedir? Kaçı teklif ederlerse kabul etmek gerekir?

• Bugün arandım. İlk 6 ay 124₺ ikinci 6 ay 249₺ Avrupanın Yıldızı paketi + 6 ay Yıldız Dolu + 6 ay Eğlencenin ve Avrupanın Yıldızı paketi hediye edildi. Uğraşmak istemedim daha kabul ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaos7 -- 11 Ocak 2025; 14:2:41 >
  • Bu gün bana sporun yıldızı paketine 850 civarı bir ücret teklif ettiler aylık normalde 1250 olmuş,
    Güncel olarak 399 veriyorum sporun yıldızı paketine 2025 Mayıs başında bitiyor taahhüt galiba bizimde vedalaşma zamanımız geldi,
    Bu fiyatlar gerçekten şaka gibi acayip ucmuslar...

• derya78 kullanıcısına yanıt

merhabalar engelli indirimi ile yıldız dolu paketi 194 tlye izliyorum nisanda bitecek sözleşmem için aradılar 356 tl teklif ettiler sizce uygunmudur nasıl bir yol izlemeliyim.

• irmak1907 İ kullanıcısına yanıt

iptal talebi veriniz enflasyon bile yıllık % 45 arttı deyiniz yoksa kapatacağım deyin

194 tl % 45 yıllık enflasyon kadar artsa bile 280 tl yapar

• bybeLahacker B kullanıcısına yanıt
    Bugün aynı şekilde beni de aradılar. Benzer fiyatları bana da verdiler. Şu an sporun yıldızı paketini modül üyelikle 200 TL üzerinden kullanıyorum, Nisan ayinin başında üyeliğim sona erecek. Bana verdikleri fiyat %343.5 artırılmış bir fiyat, daha sonra ikinci bir kampanya olduğunu belirttiler. O kampanyadaki fiyatta %125 şu anki fiyattan daha yüksekti. Maaşıma bu kadar zam almadığımı, kendilerinin alıp almadığını sordum. Bu yaklaşımın mental anlamda kurumsal bir yapıya yakışmadığını ve bir an önce bu stratejiden vazgeçmeleri gerektiğini söyledim. Zaten iptal ettirmeyi de düşünmüyor değilim!

• 3 ocakta bitiyordu benim kapatma talebi vermistim 5-6 Ocak gibi aradilar 329 tl ortalama ile yeniledim(yildiz dolu paket %25 kamu indirimi ile) iyi mi fiyat

• digi dışı ama tivibu uydu kullanan aramızda varmı varsa yakın zamanda teklif alan veya yenileyen oldumu

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Pahalı, sporun yıldızı 199₺ den veriliyor. %25 ile 150₺ ye gelirdi.

• her sene olduğu gibi bize 900 teklif veren şirket ne hikmetse bizden başkasına 150 lira teklif ediyor.bu ülkenin asıl sorunu yalancılık ve sahtekarlık

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    kime ne tutturursam derdinde şirketler hepsi aynı hemen hemen

• Teklifleri beğenmedim cezaya rağmen kapattım ,cihazı da teslim ettim.

• Şu digitürkten kurtulsak artık

• 3nter kullanıcısına yanıt
    sana şukadar diyim exxen saran alsa bukadar uyguna izliyeceğini sanıyormusun tabi bile 99 tl düşünün gerisini

• En son arama genel müdürlükten geldi . 449 tlnin altına inmiyorlar sporun yıldızı için 169 tlden nerelere geldi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko.ekrem -- 14 Ocak 2025; 15:58:58 >
  • bu nedir arkadaş internet yayınlarına geçme vakti geldi galiba. yazık

• Merhaba.
    1 yıl önce ilk defa film ve dizi paketi aldım. Standart fiyat film ve dizi paketine 2 ay 49tl 10 ay 99 tl ödedim.
    Son bir ay her gün aradılar. Film ve dizi paketi için kötü teklifler geldi. 238 tl. 218tl. 197 tl yüksek oldugunu belrttim.
    Sonlara doğru arayan 28. kişisiniz 99 tl fiyata vermeyecekseniz boşuna konuşmayalım dedim. Fiyatımız 400 tl kampanyalı 197 tl olduğunu söylediler. Ayda 99 tl ödediğim pakete 197 tl ödeyemem dedim.
    Kontrat bitmesine 1 hafta kala abonelik fesih işlemlerini başlattım.
    1 hafta sonra cihazları teslim edin mesajı geldi. Teslim ettim.
    %100, %150 zam çok fazla. 2 dizi 3 film kanalı için 1 yılda 99 tlden 249 tlye çıkacak kadar zamlanmamalıydı.

• 
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.