Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
54.592
Cevap
677
Favori
3.096.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam PttAvm'de uydu kurulumlu Sporun Yıldızı aylığı 350 TL'ye geliyor..Size sundukları tekliften 100 TL daha uygun

• Bugün 0850 ile başlayan bir numaradan arandım sadece bugüne özel sporun yıldızı paketi 349 tl aynı gün kurulum diye aradılar konuşmadan kapattım 15 gün önce 449 tl isteyenler bugün değişik fiyatla arıyorlar resmen dalga geçiyorlar.

• divxcimcime kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam aboneliği iptal edip yeni abonelik alıcam . Bir sakıncası oluyormu acaba iptalden sonra hemen yeni üyelik verirlermiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt

3 ay kendi adına üyelik alamıyorsun diye duymuştum doğruluğu nedir bilmiyorum hocam

• Digiturk paketlere zam yaptı

Avrupa'nın yıldızı paketi 299 TL

Eğlencenin ve Avrupa'nın yıldızı paketi 359 TL

Taraftar paketleri 649 TL

Sporun yıldızı paketi 869 TL

Yıldız dolu paket 949 TL oldu

Avantaj paketi ise 288 TL oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

N11'deki de nasiplenmiş zamdan. Yazık ya tam lalım diye niyetlendik hemen yapıştırdı elemanlar.

• Yıldız dolu paketi izliyorum. Aylık 550 tl ödüyorum. Haziranda sözleşme bitecek şimdiden aramaya başladılar. Aradıklarında aynı fiyattan 1-2 yıl uzatın kullanırım diyeceğim. Daha düşük fiyat vermezler 6 ay olduğu için ama bu fiyata 2 yıl sözleşmeye okey gibiyim.

• YENİ HEDİYE

• Haziran 2025 tarihine kadar 99 tl den avrupanın yıldızını kullanıyorum.. dün aradılar avrupanın yıldızı için 199 tl yapalım dediler 6 ay ım kaldı taahhütümün bitmesine ama kabul etsemmi 6 ay sonra ne olacağı belli değil..

• 3 şubatta bitecek sporun yıldızı paketim için iptal talebi sonrası ilk aramada gelen teklif ilk 3 ay 199, kalan 9 ay 399tl şeklinde ortalama 349tl. Sporun yıldızı için daha uygun teklif alan var mı kaçıncı aramadan sonra artık teklif gelmiyor yüksek deyip reddettim daha uygun teklif gelme ihtimali var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky21 -- 16 Ocak 2025; 13:15:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spooky21 kullanıcısına yanıt

benimde şubat 14 de bitiyor 3 üne iptal verdim daha arayan olmadı ama sizinki 349 a geliyor hocam yanlış yazdınız sanırım 4-5 kere arıyorlar bende 199 ödüyorum sporun yıldızı+dizi film hediye 300 e okeyimde oraları göremedik daha %100-150 zam yapıyor adamlar anlamadım yani

• leo3436 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yanlış olmuş teşekkürler düzelttim, aralık ayında da ortalama aynı teklif yapmışlardı zam gelecek diye kabul etmedim halen aynı daha uygun teklif gelir mi görücez yeni üyelik paketlerine de zam gelmiş daha aşağısı zor gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sunulan teklif. Şubat ikiye kadar bekliyeceğim

• Biraz önce iptal talebi verdim.Adamlar hiç geri vites yapmadı.Sacma sapan teklifler bu fiyat politikası bu yıl kapatabilirim.Bakalim şubat 3 kadar nasıl bir süreç islicek.Cok uçuk fiyatlar aynı pakete taraftar paketi ile engelli 51 tl ödediğim iki üç katı olacak.Bu fiyatlarla digiturk albesini kalmadı.Genel merkezden bakalım nasıl dönüş olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    ligler devam ederken iyi teklif gelmesi son derece mucize bize bağlısınız diyor ama ligler bitince haziran-temmuz arası onlar abone arayışına giriyor kampanyalar oluyor

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Yeni zamlı fiyatlarla ağustos yine fiyat güncellemesi olursa bu yıl süreç zor geçecek.2025 girmeden avrupa yıldızı paketi 79 tl yenileme yapan arkadaşlar oldu.Premier lig belli değil süper lig allahlik insan 10 dakika izliyor kapatıyor.Tiyatro izliyoruz.Ben Galatasarayliyim maçlara bakıyorum hakemlere o kadar çok yanlış karar varki artık ligin albesini tadı yok.
    Ben bile isyan ediyorum.Bizimkiler yapmadığı pislik kalmiyor hicbise yok ligin kalitesi yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 16 Ocak 2025; 15:18:5 >
    eğer ingiltere giderse italya veya ispanya liginden birini %100 alır veya 2 sinide alır ayrıca fransa lig ve kupasıda var almanya var

• Az önce benide aradılar. Sporun yıldızı paketine güncel engelli indirimi ile birlikte 260 TL ödüyordum ve bana 421 TL lik teklif yaptılar. Şubat 2 de sözleşmem bitiyor. 350 ve üstünü kabul etmeyeceğim ben. İptal ederim değmez zaten.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Diğer iki ligde saran yenileme yaptı.Premier lig gittimi.Digiturk albesini kalmıyor.Fransa ligine hiç bakmıyorum.Bundesligida arada leverkusen maçlarını izliyorum.

ben izlerim fransa liglerini birçok maçı keyifli bein olduğu sürece fransa lig ve kupası fransa 2. lig kalır digitürkte zaten sırf formula için üye olanlar bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 16 Ocak 2025; 15:21:54 >
  • 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.