Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 1071V-DRMS , Osman1209 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.534
Cevap
675
Favori
3.092.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    260 tl fazla ne zaman yenileme yaptın.En düşük 194 tl idi.Gecen yıl 194 yenileme yaptım.Sonra avrupa yıldızı paketi geçiş yaptım.79 tl engelli indirimi ile 51 tl.Gecen yıl forumu takip etmedin mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

İlk 6 ay 180 di sonraki 6 ay 260 olarak okeylemiştim. 1 sene oldu tam işte. Şuan güncel ne kadar teklif ederlerse makul olur peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedeli28 kullanıcısına yanıt
    Zam gelmeden önce engelli 261 tl yeniliyen oldu Geriye dönük bakıp incelersen paylaşımı görürsün.
    260-300 bandında halletmeye çalış.
    15 gün kala müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanırsin.Gelecek ayın 3 kanallar kapansın diye belirt.iptale istinaden son aramaya kadar bekle.
    Insallah 260 bandında yenilersin.Bunlar zam yaptı.260 geçebilir.
    Geçen yıl engelli 194-214-220 bandında oldu.Her yıl 30-40 tl fark olurken bi anda 90-110 tl arası zam yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 16 Ocak 2025; 16:33:19 >
  • Az önce aradılar Şubat ilk haftası bitecek Yıldız Dolu paketin taahhütü için 439₺x12 Ay teklif ettiler, kabul etmedim. 

• ebascholl kullanıcısına yanıt
    Teklif,te engelli %35 indirimle 439 tl.Engelli indirimi dahil değilse 285 tl denk geliyor.
    iptal talebi oluştur.Subat 3 kanallar kapansın diye belirt 4-6 arası arama oluyor.
    Son aramaya kadar bekle inşallah uygun teklif olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 16 Ocak 2025; 16:37:47 >

Dün e-devlet üzerinden iptal başvurusu yapmıştım, onun üzerine aradılar. Bugün görüşme sonunda yayınlarımın taahhüt bitiminde kapanmasını istiyorum dedim. Anlık iptal başvurusu olduğu için şimdi kapatmak durumundayım dedi. İsterseniz iptal edelim, ocak son haftası tekrar iptal başvurusu yapın dedi bende iptali kaldırdım. Şimdi digiturk sayfasından veya fax ile başvurup açıklamaya taahhüt sonuna kadar yayınların kalmasını istiyorum diyeceğim bakalım.

• Avrupanın yıldızı için 199 tl diyorlar ne diyeyim.. 6 ay daha 99 tl den taahhütüm devam ediyor aslında..

• zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Üyeligini devam et derim.199 tl nasıl kazancın olacak yazın fiyatta güncelleme olsa aşırı olmaz.
    6 ay fazladan 654 tl ödemiş olacaksın.
    Ayni fiyattan teklif olsaydı.Yenileme yapardın.Aralik 2024 yenileme yapanlar.Zam gelmeden önce 79-99 tl bandında yenileme yaptı.
    Ocak 2 bitenlerin çoğu iptal talebi ile süper lig hediyesi almak yada fiyat uygun sezon sonuna kadar süper lig hediye yenileme yaptı.

• Bu sene olanları herkes görüyor değil mi?

İptal talebi verene hemen tamam al 200 - 250 TL falan yok. Sanırım fark edip bir strateji geliştirdiler.

Çok kişinin yayını kapandı. Tekliflerde sporun yıldızı için herkese ortalama 350 TL civarlarında.

Benim 2 ayım kaldı bakalım nasıl olacak...

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    farkında iseniz ligler devam ediyor bu şartlarda iyi teklif gelmez ligler bitince haziran- temmuz arası iyi teklif sunuyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Geçen yil endüşük engelli indirimi 194 tl idi.normal sartlarda her yıl engellı arttırımı 30-35 tl idi.110 tl olan fatura 194 tl oldu.214-220 tl engelli spor yıldızınla anlasan oldu.gecen yıl soyle bı fark vardi.zam gelmeden once icerdekı alacaklarını duserek uyguna geldi.suan engellı avrupa yıldızı 79 tl engellı ındırım ile 51 tl.guncel avrupanın yıldızı paketi 299 tl.engellı ile 194 tl gelıyor.yazın kampanya olsada tahmınım 150 tl bandından asagı dusmez.premıer lıg alınırsa yıne paketlerde guncelleme olur.yınede 194 tl bandını gorur.ınsanlara en dusuk paketi 200 tl ustu spor yıldızı 300-400 tl bandında fıyat cekecekler.

soyle ornek verıyım.

turk telekom 8gb+1000 dk+250 sms engellı ile 190 tl

aynı paketı kullanırsam.

8gb+3000 dk her yone+sınırsız sms+sebeke içi sınırsız

tahutsuz ucreti engellı ındıırmı ile vergi dahıl 253 tl.

faturasıza geçiste.turk telekom yenıleme yada faturasıza gecmeyı dusunenler olursa fıkır sahıbı olur.

yıllık 100 gb+20000 dk+ 20000 sms=2500

ayrıca faturasıza gecis 80 tl vergi pesın alınıyo 252 2.cı ayda tl yukleme 250 tl.

toplamı 3082/12=256.8

8gb+1666 her yone+1666 sms+sebeke ıcı sınırsız+ sınırsız whatsaap kullanımı.

engellı durumunda sosyal destek ıle % 25 ekleme oluyor.

10 gb+2082 dakıka her yone+2082 sms + sebek içi sınırsız+ sınırsız whatsapp yine 256.8 tl.

gb 10 yada 12 gb olabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 17 Ocak 2025; 15:11:8 >

• arkadaslar avrupa yıldızı paketi ile ılgılı guncelleme yapıyım.
    iptal talebine istinaden bir yıl engellı ındırımı ile avrupa yıldızı paketi yine 51 tl fiyat arttırımı olmadı.hediye sezon sonuna kadar taraftar paketi kabul etmedim.
    2.ci teklif yenileme olmadan yine ayni ucret 51 tl haziran 2.sne kadar yıldız dolu hediye bunu kabul ettim.sezon sonu teklıflere uyelıgımı kapatma durumu olabılır.
    3.ilk teklif asırı uygun ama premier lig durumu bellı olmadıgı için kabul etmedim.premier lig bellı olsaydi.sartları zorlayıp yıllık 51 tl yine yenıleme yapardım. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 17 Ocak 2025; 16:15:24 >

• iptal talebi sonucunda 2. aramada yine sporun yıldızı 12 ay + 2 ay hediye 349 tl teklif ettiler yine kabul etmedim avrupanın yıldızını da söylediler ben 6. ayda bunlara bağlı kalmamak adına yok dedim bakalım bu işin sonunda ne olacak :)

• leo3436 kullanıcısına yanıt

Avrupa yıldızı fiyat olarak ne teklıf ettıler.hediye olarak ne soyledıler.

valla detaylı fiyatı dinlemedim hocam ben hep sporun yıldızı aldığım için ilk bikaç ay 124lü bişey söledi ne sölesem yalan olur sadece sezon sonuna kadar süper lig hediye dedi onu hatırlıyorum

iptal ıstınaden paylasımda yaptım.2024 agustos fıyatını verdı.bır yıl 79 tl engellı ile 51 tl.avrupa yıldızına 79 tl sezon sonuna kadar verırse kacırma derım.iptale istınaden hediye tanımlama oluyor.spor yıldızın avantajı yok adamlar premıer lig anadolu maclarını tum paketlere actılar.4 takım ıcın o kadar para verılmez.

79 demedi sanırım hocam dese dikkatimi çekerdi bidahakine dinlerim daha detaylı bakiyim anadolu maçlarını derken ligdeki diğer takımların maçlarını mı açtılar 4 büyükler dışında

premier lig ve anadolu takımın maclarıda alt paketlere acık.senın odedıgını alt paketler suan esktra ucret odemen ızlıyor.suan 51 tl bır yıl super lıg bedava ızledım.diger premıer bundeslıga formula fransa vs paket ıcerıgımde var.

anladım hocam mantıklı evet bakalım en kötü bunu alıp sezon sonu tekrar iptal çekerim

İptal talebi istinaden iptal birimi yada iptale istinaden genel merkezden yaptığım görüşmelerden detaylı yazicam umarım faydası olur.
    TEKLİF 1
    12 ay 51 tl aynı fiyat sezon sonu kadar taraftar bunu zorlasam yıldız dolu alırdım.
    TEKLIF 2
    Üyelik devam aynı ucret 51 tl 02.06.2025 kadar yıldız dolu hediye bunu kabul ettim.Avrupa yıldızı paketi iptal talebi verenler engelli ile 51 tl normal 79 tl yenileme yapsınlar.Gecen ağustos ayının fiyatı verdiler.Yeni zamları söyleyip farklı fiyat teklif edebilirler.
    ENGELLI:51 TL
    NORMAL ÜYE:79 TL
    Yenileme yada sezon sonu kadar spor yıldızı yada yıldız dolu göre karar verirsiniz.
    1.Yenilememe konusunu kesinlikle dile getirdim.
    2.Film dizi kanallarıni izlemediğimi digitale geçtiği için bir albenesinin kalmadığını.
    3.Premier lig ihalesi önemli olduğunu suanda kesinleşmiş bir durum olmadığı yenileme için benim için büyük etken.
    4.Anadolu maçları dışında 4 takım kaldığını ailede farklı takım tutanları belirttim. Taraftar paketi hediye etsenizde kabul edeceğimi söyledim.Paketim de hersey açık 4 takım dışında dedim.
    5.Uyeligi kapatmayı kesinlikle dile getirdim.Suan cayma bedeli 308 tl şubat 3 kadar cayma bedeli bayağı düşer.Tahminim 250 tl kadar göze aldım.Bunu da belirttim.
    6.Digiturk çok para ödediği premier lig paketimde açık süper ligde dört takım için ekstra ücret ödemem yenileme yapmam dedim.
    7.Premier lig kesin olsaydı.Bir yıl 51 tl yenileme yapacaktım.Yapip yapmama arasında gidip geliyorum.Premier lig gitse bile Almanya Fransa wta basketbol formula süper lig ayda 51 tl hediye ile film dizi de olursa uygun.
    Bunun için karar verip kayıt açtırcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 17 Ocak 2025; 19:13:6 >

• 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.