Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spooky21 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.532
Cevap
675
Favori
3.092.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim merak ettiğim bir konu var siz bu hediye paketi ne zaman aldınız anladığım kadarıyla taahhütü yenilemeden alınan bir hediye gibi görünüyor benimde aynı şekilde 2 Ağustosta bitecek Avrupa’nın yıldızı paketim mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkorkut S kullanıcısına yanıt
    Hocam günaydın.
    Persembe günü iptal talebi verdim.Cuma günü genel merkez yetkili bir bayan aradı.
    1.Avrupa yıldızı paketi 51 tl ayni fiyat sezon sonu kadar taraftar paketi kabul etmedim.
    2.Avrupa paketi üyelik devam 51 tl 02.06.2025 yıldız dolu hediye bunu kabul ettim.
    Ilk aramada ağustos 2024 anlaştığım fiyatla teklifi şaşırttı beni ilk aramada direk vermeleri.
    Önceki paylaşımlarda detaylı yazdım.Ona göre kafanda taslak oluştur.Ona göre iptal talebi genel merkezden gelecek aramalara göre adım atarsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    kardeş selam yanlış yere yazdın telekom diye digitürk mesaj yazmışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Günaydın Ozan
    Bilerek yazdım.Digiturk grupta Türk Telekom hattı olan varsa faydamız olur detayli yazdım.Fiyatlar uçtu biliyorsun.

sistem farklı açınca işlem yapıyor ondan dedim konu dışı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Güncel olarak yıldız dolu pakete en uygun ne fiyat veriyorlar? Mevcutta ailenin yıldızı paketim var. Onun için de uzatma teklifi bilen var mı?

Günaydın tekrardan

Dün akşam iptal talebi verdim bakalım bekliyorum duruma göre hareket edeceğim bilgilendirme yapacağım buraya inşallah

İnşallah istediğin gibi sonuçlanır.

Sağolasın hocam inşallah önceliğim şudur

”2.ci teklif yenileme olmadan yine ayni ucret 51 tl haziran 2.sne kadar yıldız dolu hediye bunu kabul ettim.sezon sonu teklıflere uyelıgımı kapatma durumu olabılır.”

Tıpkı sizinki gibi

Serdar hayırlı olsun.Bir yıllık yenilemede 51 tl teklif ettiler.Taraftar paketimi hediye tanımlama.Temmuz ortasında iptal talebi verip.Ligler başlamadan yine hediye alırız.

Benimki engelli üyelik değil normal üyelik teklif henüz gelmedi önceliğimi belirtmek istedim muhtemelen bugün aramazlar artık yarın ya da pazartesi aranırım diye düşünüyorum tercihim taahhüt yenilemeden ağustosta kadar olan paketime hediye yıldız dolu tanımlatmak

• 35 Mbps'ye kadar Digiturk Internet ayda sadece 299 TL! Ustelik 1.500 TL'ye kadar cayma bedelin de bizden! 1 yil boyunca tum Super Lig maclari ve kurulum HEDIYE! 03.02.2025 son tarihli bu kampanyadan faydalanmak icin hemenhttps://onlineislemler.digiturk.com.tr/Isp/InternetApplication tikla ya da 3555'e INTERNET yazip gonder, kisa sureli bu kampanya icin seni arayalim. Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.S (Mersis No: 0295036289300018) (DIGITURK) B002

Nasıl teklif sizce hali hazırda 3 mayısa kadar kredi kartı sporun yıldızı paketim.var

• 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.