Şimdi Ara

DİGİTURK'TEN ŞİKAYETÇİ ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki metni isteğinize göre düzenleyip destek@digiturk.com.tr'ye gönderebilirsiniz:

20th Century Fox Anlaşması Gitti,

DreamTV,Kral TV ve daha adını unuttuğum çoğu kanal gitti,

Turksatta bedava HD olan kanallar Eutelsatta yok,

Geçen senelerde MGM,Sony-Columbia Anlaşmaları gitmişti,

Diğer platformlara Discovery kanallarının hepsi HD gelecek size sadece Discovery Channel,

6 ayda bir zam,

2016 geldi hiçbir yenilik haberi yok,

Peki ya siz, sizin orada ne işiniz var !!!!!!!!!

• Aynen katılıyorum özellikle turksatta ki hd kanallar yok trt belgesel çamur gibi oldu belgesel kanaları çoğu sd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız hocam, hem zam hem yenilik yok, zaten lig tv olmazsa abonede bulamazlar.
  • Tahattüt bitsin ben daha yokum zaten

• Bugün kafam bozuldu aradım mhizmetlerini bana en küçük bir haber vermeden yan odamdaki girişe 1TL fark yazmışlar.Kızdım tık yok.memnun değilim hizmetler pek iyi değil kanallarınız bi eksiliyor bi yenilik yok dedim gene klasık cevaplar.Daha da kızdım şikayet kaydı yaptırttım ama çözüm gene olmayacak.En iyisimi uydu alıcısını 8. Kattan aşağıya fırlatmak.

• tolga_fb39 T kullanıcısına yanıt
    evet çok doğru söylüyorsunuz türksatta hd kanalları bedava izlemek varken digitürke hiç gerek yok...
  • bunlarda hizmet yok hazır cevap çok böyle giderlerse daha çok abone kaybederler en iyisi türksatttan cam gibi izlemek...
  • lig tv var diye devam ediyorum yoksa 1 gün kalmam, az ödüyormuşuz gibi müşteri temsilcisi ayda 3 4 defa arayıp paket satma hikayeleride yok mu, arkadaş ben izlesem zaten kendim arayıp satın alırım.
  • Her,
    Cümle,
    Sonu,
    Virgül,
    Konulmaz,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.